Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A minap ünnepelte első születésnapját a Madame Tussauds Budapest, ahová e különleges évforduló apropójából a pankrátorból lett hollywoodi filmcsillag, Dwayne Johnson viaszfiguráját is kiállították. A szülinapi VIP eseményre Kiszel Tünde és lánya, Hunyadi Donatella is meghívást kapott, akik több fotót is megosztottak a közösségi oldalakon.

  A naptárdíva Brad Pitt-tel, Sissivel, Lady Gagával, Palvin Barbarával, Karády Katalinnal, Hosszú Katinkával, Zámbó Jimmyvel és Puskás Öcsivel is csinált közös képet, pontosabban azok viaszmásával.

  Kiszel Tünde egy TikTok-videóval is meglepte rajongóit.

  @kiszel_tunde A Madame Tussauds Budapest első születésnapi VIP eseményére kaptunk meghivàst! 🎂🥂✨🎁🎈🥳🎉❤️ Dwayne Johnsonnal ünnepli első születésnapját a Madame Tussauds Budapest! 🎂🥂💛 A hollywoodi világsztár mától a Palazzo Dorottya falai között várja a kedves látogatókat! ⭐✨❤️ Boldog születésnapot kívánunk , Madame Tussauds Budapest! 💐🍰♥️ A videón: Leonardo Wilhelm DiCaprio, Peter Michael Falk - Columbo - Lady Gaga, Freddie Mercury, Sissi – A magyarok királynéja - Dwayne Johnson, Zámbó Jimmy, Liszt Ferenc…. #madametussaudsbudapest #happybirthday #panopticon #stars #love ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice
 • Egy extrém takarítónő, Diana Jones büszkén vállalja, hogy akár teljesen ingyen is kitakarítja vadidegenek rendezetlen, elhanyagolt otthonát. A 23 éves manchesteri nőn nem fognak ki sem a szeméthegyek, sem járhatatlan padló, vagy az évek óta takarítatlan fürdőszoba: szívesen rendbe tesz bármit, mert örül annak, ha valakinek segíthet.

  Jones azt követően kezdett el segíteni idegeneknek, hogy édesanyja otthonát is csillogóvá varázsolta. Elmondása szerint eddig tíz házat takarított ki teljesen. Egy házzal körülbelül öt nap alatt végez, de nem sajnálja rá sem az időt, sem pedig a tisztítószereet. Jonest általában olyan emberek keresik meg, akiknek rokonuk mentális vagy más okok miatt képtelenek maguk körül rendet tartani.

 • Osváth Zsolt valóra váltotta egyik régi álmát azzal, hogy a hét végén megnyitotta saját lángosozóját Budapesten, ahol rajongói epekedve álltak sorba. A youtuber az első 100 lángost ingyen kínálta a Wesselényi utcában nyitott kis étkezdéjében, ahol az ételek alapanyagait kistermelőktől vásárolják meg.

  A szeretlekmagyarorszag.hu a helyszínen egy rövid videóinterjút is készített az egykori valóságshow-szereplővel, aki elmondta:

   Teljesen úgy érzem magam, mint Azahriah!

  A videó tanúsága szerint a sima lángos 1190 forint, a sajtos-tejfölös pedig 1790 forintba kerül, de lehet kérni kolbászos, sonkás, baconos, ragus, töltött és vegán lángost is, valamint pálinka és palacsinta is kapható.

 • Van, amikor egy kép többet mond ezer szónál.

  Egy héttel ezelőtt a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor adása erősítette meg, hogy Kucsera Gábor és Tápai Szabina újra egy párt alkot. A korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó néhány hónappal ezelőtt békültek ki egymással, miután mindent sikerült megbeszélniük, Kucsera ugyanis bevallotta, hogy többször is hűtlen volt feleségéhez.

  Két évig váltak, csak nem papíron, mert nem úgy adta az élet, és most örülnek, hogy végül nem adták be a válási papírokat. Boldogságukról néhány fotó is tanúskodik: közös gyermekeikkel feltehetően egy esküvőre voltak hivatalosak.

  A Családom

  – fűzte a fotókhoz a büszke édesapa.