2024. június 22. 15:00
Georgia 1
Csehország 1
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 22. 18:00
Törökország
Portugália
BVB Stadion Dortmund II. forduló
2024. június 22. 21:00
Belgium
Románia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az extrább darabok helyett az ilyen alkalmakra a fast fashiont részesíti előnyben.

  "Mérföldkő" kategóriában díjazták a héten Tóth Andit a Social Media Awardon. Az X-Faktor leendő mentora meghatódva, egy elegáns kis fekete ruhában vehette át a címet, a Femcafe interjújában pedig el is mesélte, honnan szerezte be viseletét.

  Az van, hogy tíz évvel ezelőtt, az első egy-két gálán nagyon extra ruhákat rámadtak, nagyon drágák cuccokat. Akkor megtanultam, hogy ilyen eseményekre általában nem szabad kétszer ugyanazt a ruhát felvenni. Szerintem felesleges nagyon drágán megvenni egy ruhát, hogy soha többé ne vegyem fel, szóval én hat-hét éve már fast fashion üzletben, 10 ezer forint alatt vásárolok. Ez például 3 forint volt a Bershkában

  – árulta el az énekesnő, aki külön méltatta öltözete lenge fazonját.

  „Kicsit úgy néz ki, mint egy hálóing, de amúgy nagyon meleg van, szóval nagyon örülök ennek a döntésnek. Nagyon kis aranyos, de csinos ruhácska.”

 • Nehéz időszakon van túl a tévés.

  A Farm VIP házigazdája az utóbbi időben háromszor is kórházba került, és műteni is kellett, de igyekszik visszanyerni az erejét, sőt, sokkal jobban odafigyel arra, hogy megőrizze az egészségét. Mint a napokban elmondta, lábadozásának egy pozitív hozadékai is volt: kibékültek a testévérével, Gáspár Győzővel, akivel már egy jó ideje nem volt jó a viszonyuk. Gáspár Zsolt most a Borsnak árulta el, hogy komoly változásokat hozott az életében, hogy ilyesmi többet ne fordulhasson elő.

  Amíg az ember nem kezdi el érezni a saját bőrén az idő múlását, tényleg azt hiszi, hogy ő Superman, vagyis sérthetetlen és mindent kibír, mindent legyőz. Emlékszem, mennyit mosolyogtam magamban, amikor a szüleimtől kezdtem hallani, hogy: »Itt fáj, ott fáj! Jaj, ez az időjárás kikészít!« Hát negyven felett ez átértékelődött bennem, hiszen még úgyis utolért a baj, hogy rendszeresen járok szűrővizsgálatokra és hosszú évek óta egészségesen táplálkozom.

  – mondta a TV2 műsorvezetője, aki több egészségügyi beavatkozáson is átesett az utóbbi időszakban, de már kezdi jobban érezni magát. Hozzátette: pár hónapja beiktatta mindennapjaiba a mozgást is, és máris érzi a pozitív hatásokat.

  Azt mondom, hogy kilencvenszázalékos vagyok, de ez nem a korábbi fizikai állapotomhoz képest igaz rám, hanem a mostanihoz mérem. Mert hogy sokkal energikusabb és fittebb vagyok, mint mondjuk az éve elején, vagy akár az elmúlt években bármikor. És ezért szerintem nem is tettem túl sokat, hiszen csupán mozogni, kondizni kezdtem, ami szerintem az utolsó tesióra óta nem esett meg velem

   – viccelődött fiatalabb Gáspár fivér, aki nem hagyta ki a lehetőséget és egyúttal üzent kollégájának, Demcsák Zsuzsának: „Egyébként annyi történt, hogy edzegetni kezdtem és minden nap egy hosszú sétával zárok. Nem hittem, de tényleg rengeteget jelent ez a pici mozgás. Jobban alszom, kipihentebben ébredek és estig sem fáradok el végletesen. Olyan fitt vagyok, mint a csodálatos Demcsák Zsuzsa, akiből jó sok kéne ide Magyarországra, de én örülök, hogy ismerhetem és a barátomnak mondhatom az egyetlent! Isten adja, hogy legyen még vele sok-sok közös munkánk.” – tette hozzá.

 • Természetesen gyermekei is elkísérték őt, bár korántsem élvezték annyira a bulit, mint a herceg.

  Nagyon lazára vette a figurát Vilmos herceg pénteken, akit először egy kicsit sem hivatalos, vicces családi képpel köszöntött születésnapja alkalmából felesége hivatalos Instagram oldalukon. A rögtön közönségkedvenccé vált fotót azonban még tudta überelni az angol trón várományosa, este ugyanis meg is ünnepelte, hogy 42 éves lett,

  méghozzá taylor swift londoni koncertjén.

  Vilmos persze gyermekeit, a 10 éves Györgyöt, a 9 éves Sarolát és a 6 éves Lajost kísérte, ám a közösségi oldalakat ellepő, hercegi családról készült videók szerint könnyen lehet, ez inkább fordítva történt, és a kicsik kísérték el őt, hiszen egyikük sem élvezte annyira a bulit, mint édesapjuk, aki ugrálva és táncolva adta át magát a The Eras Tour hangulatának.

  Azt, hogy barátságkarkötőt is cserélgettek-e a többi nézővel, nem tudjuk, mindenesetre a felvételek szintén nagy sikert arattak az internetezők körében.

  „Pontosan ezt tette volna az anyja, Diana hercegné is!” – állapították meg többen is.

 • Rónai Egon vendége volt a Húzós podcast péntek esti adásában Fenyő Iván, aki karrierje mellett magánéletéről is őszintén mesélt. A 45 éves színész elárulta, egyelőre szabad a szíve, de ezt egyre kevésbé érzi így jónak.

  „Mostanában kezd el változni. Jó lenne, ha lenne egy társ, egy pár, egy nő, akivel együttműködünk. Nem kell, hogy velem együtt menjen a lelki, szellemi úton, de ha nagyon nem megy, akkor nem fogja érteni. Minimum az kell mindkettőnk miatt, hogy értse, elfogadja, ahogyan élek” – árulta el Fenyő, hozzátéve: adott esetben akár párja az elvonulásokra is elkísérhetné, persze nem mindre, hiszen soknak az a lényege, hogy egyedül vegyen részt rajtuk. De nem csak szerelmet, gyereket is szeretne.

  „Ez nem új, körülbelül hét-nyolc, kilenc-tíz éve vágyom rá. De a lényeg, hogy bárhogyan alakul, tudok-e vajon boldog lenni a nap végén? Ha meghalunk?”

  Mint Rónai kérdésére elmondta, ha úgy hozza a sors, hogy a szülővé válás mégsem jönne össze neki, úgy is boldogan távozna az életből.

  Mert akkor ezt adta az élet. Ami történik, úgy tökéletes. Az élet mutatja meg, hogy hogyan kell, hogy legyen, mi a tökéletes, nem az, amit te szeretnél. Te szeretnél sok mindent, szabad akaratod bármi felé van, de hogy mi fog jutni, mi való neked, mi az utad, az előtt alázattal le tudsz-e borulni? Ez egy feladat.