Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szeretne kilépni az édesapja árnyékából.

  Az Álommeló és a Cápák között című műsorokból ismert Balogh Levente lánya, Balogh Szimóna nemrég a Best magazinnak adott interjút, melyből kiderült, hogy befejezte a tanulmányait és hivatalosan is okleveles pszichológus lett. Az üzletember idősebb lánya szeptembertől egy kecskeméti kórházba fog dolgozni.

  Azért már tűkön ülnek, hogy végre belevágjak a nagybetűs életbe. Jó, hát megértem. Tanultam három évet, majd újabb hármat, plusz két év mesterképzés. Közben természetesen dolgoztam, voltam több gyakorlaton is. Ha minden jól megy, akkor iskolapszichológus leszek. Később meg szeretnék saját praxist. Ebben is nagyon tudatos vagyok, éppúgy, mint jó apám.

  idézi a Story Balogh Szimónát, aki sok hasonlóságot lát közte és az üzletember édesapja között, annak ellenére, hogy teljesen más életpályát választottak.

  „Különben sokban hasonlítunk, még ha más hivatást is választottam. Ez nagy részben szándékos volt. Nem akartam az árnyékában »dolgozni«. És nem is való nekem a kereskedelem. Apa főnöktípus, törtető alkat – megsúgom, Kos a csillagjegye. Én nála sokkal szolidabb, visszahúzódóbb vagyok. Ugyanakkor foglalkozik üzleti tanácsadással is, megvan benne a segítő szándék, tehát ez mindkettőnkben adott” – tette hozzá.

 • Grandiózus finálét kap a Netflix sikerszériája.

  st5
  Fotó: Netflix

  Félidőnél jár a Stranger Things 5. évadának forgatása. A januárban kezdődött munkálatokból ennek apropóján ízelítőt is mutatott a Netflix, ami egyelőre a konkrét történetszálból nem árul el szinte semmit (lévén, hogy még a felvételek nagyja hátra van), ám épp elég látványos ahhoz, hogy garantáltan felkeltse a rajongók érdeklődését.

  A kétperces kisfilm a produkció kulisszái mögé kalauzolja el a nézőket, és valamennyi főszereplő feltűnik benne, köztük Finn Wolfhard, Caleb McLaughin és Gaten Matarazzo, Maya Hawke, Joe Keery, Natalia Dyer, Charlie Heaton valamint Winona Ryder is.

  10 évesen kezdtem, most pedig 20 éves leszek

  – mondja a felvétel egy pontján Millie Bobby Brown, aki azóta nem csak betöltötte az emlegetett húszat, de feleség is lett.

  „Annyira izgalmas! Szerintem ez lesz az eddigi legjobb évad!” – magyarázta a Will Byerst alakító Noah Schnapp, a grandiózus díszletekből, illetve az egy évre rúgó forgatási időből ítélve pedig elképzelhető, hogy semmi túlzás nem volt szavaiban. Maya Hawke korábban szintén azt nyilatkozta, technikailag 8 filmet forgatnak a sci-fi lezárásához, míg a Vecnát megformáló Jamie Campbell-Bower is úgy fogalmaz a videóban,

  A negyedik évad ütős volt. Az ötödik évad még ütősebb lesz.

  Hogy kiderüljön, pontosan mennyire, még legalább egy évet várnunk kell: az optimista becslések szerint is 2025 második felében érkezhet a széria legtöbb kérdésére választ adó utolsó 8 epizód.