Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Menyasszonyával csak a baba érkezése után terveznek összeházasodni.

  Alig pár héttel eljegyzésük után gólyahírről számolt be közösségi oldalán Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé: a fitneszbajnokkal első közös gyermeküket várják.

  A pár a Mokka péntek reggeli adásában mesélt a babavárásról, s mint kiderült, a kismamaegyelőre remekül viseli a terhességet, és persze alig várják már a baba érkezését. Az edző sírva is fakadt, amikor az orvosnál megtudta, minden rendben van a picivel, akinek a nemét még ők sem tudják. Mindegy is a leendő szülőknek, bár az edző talán kisfiúnak egy hajszálnyival jobban örülne.

  „Egy idősebb fiú, aki majd a húgával tud lenni, az egy jobb dolog, egy könnyű irány, talán egy jobb konstrukció. Néha az idősebb nővérek gonoszok az öccsükkel, de egyébként nagyon boldog és igazgatott leszek, bárhogy alakul” – mesélte Tusup, hozzátéve: már a névkeresésbe is belevetette magát menyasszonyával. Egyelőre nem találták meg a tökéletes választást, de magyar és nemzetközi listákról is válogatnak.

  Azt viszont már pontosan tudják, hogy két nyelven szeretnék nevelni a babát.

  „Nekünk alapvetően az angol a kapcsolódási nyelvünk, de nyilvánvalóan én azért magyarul fogok a kisbabához beszélni, ő viszont angolul. Adunk egy kezdőcsomagot neki az élethez” – mondta Nagy Viktória Zoé.

 • Sokféle érdekes szállásra kaphatjuk fel a fejünket mostanság, de talán egyik sincs olyan szokatlan, mint az az üdülőhely, amely luxusszállásokat kínál használaton kívüli buszokban.

  A szingapúri Changi Village-ben található szállásadóhely lehetővé teszi a vendégei számára, hogy nyugdíjazott tömegközlekedési buszokban töltsék az éjszakákat. A nem mindennapi vállalkozás szerint az újrahasznosított járműveket elegáns és környezettudatos luxuslakosztályokká alakították át, ezért nyugodtan hathatják benne álomra fejüket a vendégeik.

  Az egyszintes buszok éjszakánként 120 ezer forintnak megfelelő összegről indulnak, és tágas hálószobákkal, tévésarokkal, fürdővel, mini hűtőszekrénnyel és étkezővel, valamint légkondicionálóval is rendelkeznek. A vendégek a sofőrülésbe is beülhetnek, ha kedvük tartja, bár a buszok értelemszerűen már nem használhatók. 

 • Szerinte nem tudott volna jó gyilkos lenni, a manipulálás ugyanis nem az erőssége.

  Dr. Gyenesei Leila számára is véget ért az Árulók – Gyilkosság a kastélyban, ahonnan ártatlanként távozott, de a játék alatt többször is megvádolták őt a gyilkos szerepének betöltésével.

  Most a Reggeliben árulta el a műsorvezetőknek, hogyan tudta higgadtan kezelni ezt a szituációt, hiszen ő társaival ellentétben egy perce sem tört össze, pedig intenzív gyanúsítgatás alatt volt az utolsó napokban. Ennek oka szerinte a személyiségéből adódott: a leállások, forgatási szünetek alatt sokat nevetett, vidám és felszabadult volt, ami talán furcsa lehetett az őt egyébként nem ismerő társai számára. Pedig az efféle nyugalomnak és magabiztosságnak köze sem volt a szerepéhez.

  „Én játéknak fogtam fel ezt az egészet. Talán ezzel tudtam egy picit bebizonyítani, hogy ilyen vagyok. Pontosan tudtam, hogy az első nap is vége lehet, és meg is nyerhetem, nem tudhatod, hogy hogy fog alakulni a csoportdinamika. Nem vagy bizonytalanságban, mert nem ez az élet.” 

  Ennek ellenére persze a kastélyban csak ezen járt az esze, próbálta megfejteni, ki ártatlan és kik lehetnek az árulók. Annak viszont nagyon örült, hogy valójában sosem kellett gyilkolnia, az a pozíció ugyanis nem feküdt volna neki – erre még a forgatás kezdete előtt, a műsor külföldi verzióit nézve döbbent rá.

  „Akkor rájöttem, hogy nem tudnám megcsinálni. Az én személyiségem annyira ösztönös, nem tudok manipulálni, ezt be kell látni, hogy bizonyos dolgok nem mennek. Ebben a játékban valószínűleg ez nem vált az előnyömre” – mesélte nevetve az olimpikon-jogász.

 • Talán kicsit könnyebb lesz így kivárni 2025-öt.

  Minden videojáték-rajongó szíve nagyot dobbant a Rockstar Games legújabb Instagram-posztját látva, a cég ugyanis péntek délután közzétette a Grand Theft Auto 6 első trailerének premierdátumát.

  Már nem kell sokat izgulni, mert ahogy azt november elején megígérték, jövő hét kedden, azaz december 5-én, magyarországi idő szerint 15 órakor érkezik a várva várt előzetes, amelyből kiderül, mire számíthatunk majd a 11 éve készülő folytatásában, sőt talán maga a játék megjelenéséről is pontos információkat kaphatunk.

  Az előzetes pletykák szerint valamikor 2024 végén, 2025 elején futhat majd be a már női karakterrel is operáló GTA 6, de talán a keddi kedvcsináló kissé megkönnyíti majd ezt a várakozást.