Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekest jelenleg lefoglalja a karrierje.

  DSC2802
  Fotó: Kaszás Tamás / Index

  A koncertkörútját járó Peter Srámek a Blikknek adott interjút, melyben arról számolt be, hogy nem csak az országot járja, hanem közben külföldön is fellép, közben új dalokat, videóklipet készít, ami igencsak lefoglalja. Mint mondta, pihenésről a nyár végéig szó sem lehet, így teendői mellett a magánéletére egyáltalán nincs ideje. Mivel azonban a hivatását tartja a szenvedélyének, ezért nem bánja, sőt nagyon jó érzés neki, hogy ennyien kíváncsiak rá.

  A magánéletemre egyáltalán nincs időm, így jelenleg egy párkapcsolat sem jöhet szóba. Úgy érzem, most nem lenne tisztességes párkapcsolatba kezdenem, mert annyira a munkán van a fókusz, hogy nem tudnék elegendő időt szánni a barátnőmre. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szeretnék megállapodni.

  – mondta az énekes, hozzátéve: ha jönne az igazi, nem zárkózna el tőle, de most nem keresi a szerelmet.

  Srámek azt is elárulta a lapnak, hogy az utóbbi időben sikerült 10 kiló súlyfeleslegtől megszabadulnia, ami már nagyon zavarta, hiszen a rajongóinak is feltűnt.

  „Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mert bár sosem voltam nagydarab típus, tavaly már nemcsak én, de a közönség is észrevette, hogy pocakot növesztettem a rendszertelen táplálkozás miatt. Most odafigyelek arra, mit és mennyit eszem, és szeretnék hetente legalább egyszer eljárni az edzőterembe, mert rájöttem, hogy túl a harmincon különösen oda kell figyelnem magamra” – tette hozzá.

 • Erről maga az énekesnő számolt be.

  RuzsaMagdi DSC00940
  Fotó: Gerencsér Tamás / Index

  Rúzsa Magdi a napokban egy videósorozat indított YouTube-csatornáján, melyben őszintén vall az anyaság minden aspektusáról. Az énekesnő annak érdekében beszéli át tapasztalatait dr. Sipos Lilla gyermeknevelési tanácsadóval, hogy hasznos tanácsokkal szolgálhasson más szülők számára. A harmadik részben a hármasikreket nevelő édesanya arról mesélt, hogy eleinte ő is beleesett abba a gyakori hibába, hogy csemetéit más gyerekekhez hasonlítgatta. Mint mondta, ha egy nap születne még egy gyereke, – bár nem készül rá –, nagyon másképp csinálna mindent.

  Változtatnék azon, hogy figyelek másokat, mások gyerekeit. A sajátjaimon keresztül is látom, hogy három gyerek mennyire különböző. Régen sem hasonlítgatták ennyit őket egymáshoz, ez nem is baj. A mai világban annyira be tudunk stresszelni az internet és az Instagram miatt. Mindenki kiteszi a legszebb pillanatokat, de nem tesszük ki a hisztit, csomó mindent, ami éppen segíthetne: hogy lám, a másik gyerek is behisztizik, vannak alvásproblémák...

  – vélekedett az énekesnő, aki szerint ezt az összehasonlítgatást abba kéne hagynunk, kitörölnünk a világból, mert „nagyon bevisz az erdőbe”. Egy esetet is felelevenített, amikor ő maga is beleesett ebbe a hibába, ami nehezen érintette lelkileg.

  „Azon kaptam magam, hogy elkezdett frusztrálni, hogy az ikreim a játszótéren csak állnak és moziznak, míg a többi gyerek szaladgál, csúszdázik. És teljesen ki voltam borulva, hogy most az én gyerekeimmel valami baj van, hogy csak állnak, és nem érdekli őket a mászóka? Őket sokkal később kezdte érdekelni, sőt, most sem játszóteres gyerekek. Ők szeretnek bogyókat elültetni, főzőset játszani a kertben, bogarakat nézegetni” – mesélte Rúzsa, majd hozzátette, ha persze egy olyan elakadást lát, amihez külső segítség kell, akkor lépni fog.

  (via Metropol)

 •  Nagyobb figyelmet fordít magára negyven felett.

  Majoros Hajnalka
  Majoros Hajnalka
  Fotó: YouTube

  Tavaly szeptemberben ünnepelte a negyvenedik születésnapját Majoros Hajnalka, aki akkor meglepetésként egy lovat kapott a férjétől, Majoros Péter Maj­ká­tól. Mivel az utóbbi években a testmozgás kimaradt az életéből, nagyon örült neki, hogy ezen változtathatott, ugyanis azóta heti egy alkalommal lovasoktatóval edz. Erről a Hot! magazinnak mesélt bővebben:

  Most már tapasztalom, hogy mennyi munka kell ahhoz, hogy a lónak jó körülményeket tudjunk biztosítani. Nagyon tisztelem a lovas közösséget, hiszen nagyon sok időt és energiát áldoznak egy állatért, aki cserébe rettentő sok jó pillanatot tud adni nekünk, meg persze nehezet is

  idézi a Bors Majorost, aki azt is hozzátette, hogy a járvány alatt nagyon ellustult, éppen ezért már heti négyszer sportol. Bár az egykori modell nagyobb hangsúlyt fektet a testmozgásra, mégis belül azért érezte, hogy nincs minden rendben.

  Nemrég volt a mellműtétem, előtte pedig egy hasi műtétem is; mindig azt tanácsolják, hogy utána jót tesz egy kis rehabilitáció vagy gyógytorna. Én viszont vártam ezzel, de emiatt úgy éreztem, hogy egy picit megsínylette a hátam, a derekam, a kezem, a vállam, tehát mindenem. Hiába nem látszott rajtam, nem éreztem magam teljesen jól a bőrömben. Negyvenéves vagyok, most már ilyen szinten karban kell tartanom magam. Erre pedig tökéletes például a pilates.

  A házaspár gyermekei, Marci és Olivér már tizenkét és nyolcévesek, akinek a neveléséből Majka is kiveszi a részét temérdek munkája mellett.

  „Nagy fokú szabadságérzetet ad az, hogy önállósodnak, hiszen többet tudok foglalkozni magammal, így amikor velük vagyok, sokkal több energiám marad rájuk. A kamaszkor még előttünk áll, de egyelőre nem tartok tőle. Marci tizenkét éves, most van a kiskamasz korban.

  Azt látom, hogy egy csodálatos, daliás férfivá válik, ráadásul akivel csak találkozunk, megrökönyödik, hogy milyen jó a gondolkodása, és már olyan felnőttesen nyilvánul meg. Persze nem tudom, mi vár még rám, hiszen van pár év, mire igazán kamasz lesz. 

  Egyelőre úgy látom, hogy nem lesz vészes, de biztosan lesznek majd vitáink és harcaink, ezeket meg csak megoldjuk valahogy! Még mindig ölelget, és ad nekem puszit, ami nagyon jólesik! A kicsi, Olivér mindig a nyakamba ugrik. Abban bízom, hogy megmarad az, hogy így ölelgetjük és puszilgatjuk egymást. Szeretetből nem lehet eleget adni egy gyereknek.” – tette hozzá Majoros Hajnalka.

 • Most akkor mi az igazság?

  Egészen szürreális fóbiájáról faggatta Jimmy Kimmel esti beszélgetős műsorának legutóbbi vendégét, Kim Kardashiant. A reality-hős igazolta a tévés információit, miszerint az eldobható kávéspoharak papírgyűrűi rettegésének tárgyát képzik.

  Igen, a kávéspoharak papírgyűrűi.

  Az eredetileg hővédelemre használatos, legtöbbször kartonból készült kiegészítők olyannyira zavarják a négygyermekes édesanyát, hogy asszisztensének mindig le kell azt vennie, mielőtt átadná neki forró italált, annak ugyanis sem a tapintását, sem a hangját nem bírja elviselni. Mint mondta, oda sem bír nézni, ha valaki az ő társaságában húzza azt le a poharáról.

  Látni sem bírom, ahogy leveszik, vagy hallani, vagy érezni. Ez nekem olyan, mint másoknak a krétakaristolás a táblán

  – magyarázta Kardashian.

  Az alapjáraton is bizarr történetet ráadásul csak még jobban bonyolítja a Page Six rövid, a témában végzett kutatómunkájának eredménye, a lap ugyanis több olyan paparazzifotót is talált a SKIMS üzletasszonyáról, amelyen a nő probléma nélkül tart papírgyűrűs kávéspoharat a kezében. Lehet persze, hogy a szorongása csak ezek elkészülte után alakult ki Kardashiannál...