Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Negyedik gyermekével várandós az influenszer.

    PAP 1338
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Beléptem a 3. trimeszterbe! Teljesen őszintén, rohadtul nem egyszerű! Nem a várandósság, hanem úgy minden egyben. És mielőtt bárki félreértene, nem panaszkodok, pusztán azt gondolom, hogy nem mindig csak a jót kell mutatni és kommunikálni. A közösségi oldalak egyik fő lényege, hogy inspirálni tudjuk egymást

    – kezdte legutóbbi Instagram-bejegyzését Kulcsár Edina, aki jelenleg második közös gyermekét várja férjével, Varga Márk G.w.M-mel.

    Mint azt Kulcsár írja, részéről képes mindenben meglátni a jót, mindenki sikerének és jólétének tud örülni, ugyanis általuk világossá válik számára, hogy semmi sem lehetetlen. Ezzel együtt a nehéz napokból merít leginkább erőt, ha tud azonosulni másokkal, akik hozzá hasonló cipőben járnak. Példának a „sokszor kemény hétköznapokat gyűrű édesanyákat” hozza.

    Imádok mindent úgy, ahogy van, és hálás vagyok mindenemért, amim van, de ez még nem jelenti azt, hogy nem nehéz. Olyan sokszor elfáradok. Nem is feltétlenül testileg, mert szerencsémre, nagyon tudom magam tartani, de lelkileg hamarabb lemerülök. Ettől függetlenül egy anyuka nem mondhatja azt, hogy elfáradtam, még várandósan sem! Nem teheti meg, hogy ne ugorjon ki az ágyból hajnalok hajnalán, ha valamelyik gyermeke kiabál, hogy »anya!«...

    – fogalmaz az egykori szépségkirálynő, aki az ezekhez hasonlós esetek listáját hosszan tudná sorolni.

    Nem vállaltam volna ennyi gyereket, ha nem lettem volna tisztában azzal, hogy bírni fogom, de brutálisan sokat kell dolgozni lelkileg azért, hogy mindig toppon legyél. Sokszor kedvem lenne sírni, mert elfáradok, de egy anya ezt sem teheti meg. Maximum ha elvonul egy kicsit, hogy a gyerekei ne lássák

    – tette hozzá az édesanya, kiemelve, egyébként szerinte teljesen rendben van, ha sír az ember, mert sokszor az is sokat segít: „Szóval minden anyukának azt üzenem, aki néha elfárad, hogy nem vagytok egyedül. De minden egyes nehéz nap megéri. Csak nézzetek a gyerekekre! Nézzétek milyen boldogok és önfeledtek. És ez mind a ti érdemetek”

  • IMG 8490
    Fotó: Velvet

    Nagyszabású koncerttel készül a Margitszigeten az Anna and the Barbies, ugyanis fennállásának 20, évfordulóját ünneplik. Ennek apropóján a zenekar frontembere, Pásztor Anna adott interjút a hot! magazinnak, melyben arról beszélt, hogyan élték meg ezt az időszakot.

    Végignéztem az albumborítóinkat és a képeket is, amelyek az albumokba kerültek. Azt mutatják, miben voltunk akkor; nagyon durva dolgokon mentünk keresztül. »Főhősként« és nőként mindent vehemensebben élek meg

    – magyarázta az énekesnő, aki mint kiderült, ezt úgy érti, hogy ő maga is átélt nagy megpróbáltatásokat.

    Mint fogalmazott, a közlésvágy hajtja, ő csak – dallal, ruhával, sminkkel, tánccal – közvetíti az univerzum üzenetét, nem okoskodni próbál. Bár az énekesnőnek ami a szívén, az a száján, de sosem azért, mert „ő jobban tudja”.

    „Azt látom, hogy a társadalom egy skatulyába rak, és ott tart. Például egyszer a billentyűsünk azt mondta egy rúzsomra, hogy az a szín nem én vagyok. Mire én: »Mi van? Olyan színű vagyok, amilyet éppen magamra kenek!« És ez az életre is igaz: mindig tudjuk bővíteni a színeinket” – idézi a Bors Pásztor Annát.

  • Szépségversenyen járt az influenszer.

    52059623 b7ea3313dcdc6b28ec4df58a6fa7842a o
    Fotó: TV2

    A Jákob Zoltán kegyeiért folyó küzdelmet ugyan elvesztette a Nagy Ő című realityben Péntek-Gyulai Virág, de arról nem mondott le, hogy az álmait kövesse és megtalálja az igaz szerelmet. Nagy Ő Virág egyébként modellként és fitneszversenyzőként tevékenykedik, így gyakran utazik a világban. Ezúttal Balira látogatott, hogy egy ottani szépségversenyen vegyen részt, amit egyúttal egy csajos kikapcsolódással kötött össze. A fitneszversenyző a Ripostnak azonban arról számolt be, hogy egy kellemetlen eset árnyékolta be a kint létét. Mint kiderült az egyik nap ellátogattak egy majomrezervátumba is, ahol az egyik állat megharapta.

    Még a hajamat is megtépte. Sikítottam, és futottam. De azt mondták, hogy ez mindennapos, és nem szabad a szemükbe nézni. De csak a táskámhoz nyúltam, mert azt akarta kinyitni. Ezek a majmok elcsennek mindent, és erre figyelni kell. Én meg nem hagytam magam, és ahogy a táskámat elhúztam, véletlenül meglöktem. Nem nagyon, de az a kicsi pont elég volt, és elgurult a gyógyszere.

    – mesélte az esetet a lapnak Nagy Ő Virág, akinek ezután orvoshoz kellett fordulnia. 

    Elég ijesztő volt, amikor megharapott, mert amilyen pici, olyan erős. Rohannom kellett veszettség elleni oltásért, mert ott nem nagyon kezeltek le vagy foglalkoztak ezzel. Van ott elsősegélyszoba, de azt mondták, hogy nem kell aggódni, ezek a majmok le vannak követve, ellenőrzik őket. De az ismerőseim meggyőztek, hogy azért oltassam be magam

  • Kínos pillanatnak lehettünk szemtanúi.

    A Cápák között legutóbbi adásában Kendefi Attila egy kriptoprojektet hozott a befektetőknek. Az 52 éves győri vállalkozó alig, hogy bemutatkozott, azonnal leblokkolt a stúdióban, így Balogh Petya próbált segíteni rajta, megkínálva a férfit saját termékével, ám kiderült, ő nem fogyaszt energiaitalokat.

    Ciki, nem, amikor a saját termékedet sem iszod meg?

    – kérdezett vissza a döbbenten az üzletember.

    Ez nem... Keveset fogyasztok belőle, inkább így mondanám

    – válaszolta Kendefi.

    Mint kiderült, az összes energiaital címkéjéhez egy egyedi kódot generáltak, melyet a weboldalukon regisztrálva kriptovalutához juthatnak a fogyasztók. A Cápáktól 10 százalék tulajdonrészért cserébe 31 millió forintot kért, amely ajánlat végül nem nyerte el egyikük tetszését sem.