Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A fitneszedző soha nem mulaszt el egy bókot, ha lehetősége adódik rá.

    DSC2364
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Rubint Réka közösségi oldalára posztolt két új fotót, melyeken egy gyönyörű virággal a kezében pózol fekete-fehér viseletben. Az édesanya bejegyzéséből az is kiderült, hogy a képek férje tetszését is elnyerték, aki a következőt találta mondani:

    Azt mondta az uram tegnap, hogy olyan vagyok, mint egy diáklány, aki a ballagására készül

    – mesélte a fitneszlady, majd hozzátette: „...ajjj, de régen volt már az”.

  • Szabó Simon élete nagyot változott az elmúlt időszakban: a színész elvált, elköltözött, és újból párra lelt a Farm VIP című műsorban, Balogh Edina személyében. A színész most őszintén mesélt házasságáról a Best magazinnak, szerinte bohém élete csak addig tartott, amíg felesége, gyermekei nem lettek.

    „Nekem a család szent, talán ebben az is közrejátszott, hogy biztos voltam benne, ebben nem szeretném követni apám példáját. Hűséges típus is vagyok. Ha valami jó, abból nem kacsingatok kifele. Még akkor sem, ha adódnak konfliktusok” – kezdte Szabó, hozzátéve: 12 évig tartó házassága alatt mindig arra törekedett, hogy jobbá tegye közös életét feleségével, megértse az ő nézőpontját.

    „Hogy ez nem sikerült, az nem csak az én hibám. Sokáig küzdöttem a házasságomért, mert hittem benne. Nyilván lehettek volna olyan pontok, amikor az exemnek nem idegből szólok vissza, esetleg nemcsak harmadszorra csinálok meg valamit, amit kért tőlem, de ezenkívül, azt gondolom, sok mindenben nem én voltam a hibás. Tökéletes együttélés nincs, millió kompromisszumot kell kötni, de ha az értékrendek egy irányba mennek, akkor nincs baj. Sokáig nagyjából mi is egy irányba mentünk" –folytatta a színész, majd felidézte, élete egyik legjobb nyaralására pár nappal a válásuk után indult volt kedvesével, ahol egy hangos szó nem volt köztünk, arra koncentráltak, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Kisfiával és kislányával egyébként már új szerelmét is megismertette, és felhőtlenül boldognak érzi magát a színésznő mellett.

    „Albérletbe mentem, és miután Edinával összejöttünk, elkezdtünk azon gondolkodni, hogy össze is költözünk. Ez még várat magára, de sok időt töltünk együtt” – idézte szavait a Blikk.

  • Merész frizurára váltott a realitysztár.

    Vagány fotósorozatot osztott meg magáról Kim Kardashian az Instagram-oldalán. A valóságshow-hős rövidre vágott, rózsaszínre színezett hajjal, fekete szerelésben feszít friss képein, a poszt azonban nem kifejezetten nyerte el követői tetszését, sőt a legtöbben azonnal kiszúrták, mennyire hajaz Bianca Censorira, Kanye West új feleségére, aki nemrég váltott hasonló frizurára.

    „Ahogy a Censori-nagykönyvben meg van írva.”

    „Nem tudom eldönteni, hogy ez Kanye régi vagy új felesége.”

    „Kimberly, ez micsoda?”

    „Kim Censori.”

    „Úgy néz ki, mint Kanye új nője, csak az áttetsző nejlon hiányzik róla” – utalt valaki Censori hírhedtté vált, harisnyaalapú öltözeteire, míg más a mostanában színes hajjal nyomuló Megan Foxhoz hasonlította a négygyermekes édesanyát.

    Viszonyításképp mutatjuk a West házaspár legutóbbi fotóját is:

    GettyImages-2032961428
    Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images
  • A Playboy atyja Los Angelesben látta őt vendégül.

    majoros
    Fotó: YouTube

    Hugh Hefnernél tett látogatásáról kérdezte Majoros Hajnalkát Hajdú Péter, ő lesz ugyanis a tévés YouTube-műsorának következő vendége. A pénteki adás előzeteséből többek között kiderült, a modell még 2006-ban járt a Playboy atyjának híres-hírhedt otthonában.

    „Kint voltam Los Angelesben a villájában” – kezdte Hajdú kérdésére a kétgyermekes édesanya, hozzátéve: de aktfotók is készültek ott róla, sőt a férfi sokat emlegetett barlangjában is járt. 

    Én teljes sokkhatás alatt voltam, hogy itt most tényleg megtörténik bármi is, amit hallottunk ezelőtt?

    – idézte fel a történteket Majoros. Kettejük közös képét még Hefner halálakor osztotta meg Instagram-oldalán, ez bukkant elő a videóban Hajdú Péter kezéből is.