2024. június 21. 15:00 ÉLŐ
Szlovákia 1
Ukrajna 1
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország
Ausztria
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az énekesnő megtisztelő díjat vehetett át.

  Tegnap tartották a JOY Social Media Award 2024-es gáláját, ahol olyan tartalomgyártókat díjaznak, akik izgalmas és előremutató kontentekkel szolgálnak a követőiknek. Az esemény egyik nagy nyertese Tóth Andi volt, aki az új #mérföldkő kategóriáért járó díjat vihette haza. Az énekesnő ugyanis tíz évvel ezelőtt nyerte meg az X-Faktor ötödik évadát, amely népszerű tehetségkutató idei szezonjába már zsűriként tér vissza.

  Zenei karrierje mellett ráadásul a divatiparban is kipróbálta magát, új ruhamárkájával már szép sikereket ért el. Bár régebben gyakran lehetett értesülni a médiából Tóth Andi kirohanásairól, mostanra ő is úgy érzi, annyira más ember lett, hogy alig ismer magára. Manapság nem csak a küzdősportok iránt mutat érdeklődést, de saját főzőcsatornát is indított a YouTube-oldalán.

 • Karácsonyi dal is szerepel a lemezen.

  Képernyőfelvétel (392).png
  Fotó: RTL

  Csonka András a Reggeli vendégeként számolt be arról, hogy több mint 20 év után új lemezzel jelentkezik, amelyen ifjabb Malek Miklóssal dolgoznak közösen. 

  Mondhatnám, hogy közkívánatra, de hazugság lenne. Igazából 21 éve, 2003-ban jelent meg az utolsó teljes lemezem. De hát ki csinál még lemezt?! Senki sem, de egy pendrive-ot nem adhatsz ajándékba. Ez egy gesztus igazából.

  magyarázta a színész, akinek legújabb albuma valamikor 2025-ben önthet végleges formát. Mint mondta, a lemezen két külföldi dal is hallható lesz, bár ezeknek egyelőre még nincsenek meg a jogai.

  Valószínűleg jövőre jelenik meg, idén a karácsonyfa alá még nem tehetjük. Imádom, picit fölfrissítem a repertoáromat is a fellépésekhez.

  A beszélgetésből az is kiderült, hogy nemrég közönségdíjat kapott a kimagasló színészi teljesítményéért, illetve kolléganője, Liptai Claudia is elismerésben részeszült.

 • Sokak szerint ez minden idők legjobb királyi fotója.

  Ha az angol királyi családra gondolunk, akarva-akaratlanul is egy szigorú protokoll szerint élő, kimért família óvatosan mosolygó, jól megkomponált pózban ülő hivatalos képe jelenhet meg a legtöbbünk szeme előtt. 

  Nos, erre cáfolt most rá teljes egészében a walesi hercegi pár Instagram-oldalán, ahol szokatlan, de annál szívderítőbb posztot tettek közzé Vilmos herceg születésnapja alkalmából. A fotón az immáron 42 éves családapa látható három gyermeke körében, ahogy kéz a kézben, nevetve ugrálnak egy tengerparti homokbucka felett. Az akár átlagos családi nyaralós képnek is beillő, kicsit sem formális bejegyzés természetesen rögtön elnyerte a követők szívét:

  „Talán a legjobb kép, amit valaha láttam a családról.”

  Minden idők legjobb királyi fotója!

  Istenem, milyen imádnivaló fotó Vilmosról és a gyerekekről!

  Valószínűleg a legjobb kép, amit valaha megosztottak, annyira laza, normális, tele vidámsággal!   – áradoztak a kommentelők.

  „Boldog szülinapot papa, mind nagyon szeretünk! Puszi, C.”

  – olvasható a bejegyzésben Katalin, azaz Catherine üzenete.

 • Kifogtak rajta a csípős csirkeszárnyak.

  Megizzasztotta Heidi Klumot legutóbbi interjúja! A modell a Hot Ones című, népszerű YouTube-műsor vendége volt, ahol egyre csípősebb szószú csirkeszárnyakat kóstolnak a vendégek, miközben megpróbálnak nemcsak levegőhöz jutni, de még kérdésekre is válaszolgatni.

  Klum egy darabig jól állta a sarat, az adás felénél azonban elkezdett intenzíven szipogni, a Da Bomb fantázianevű öntet pedig betette nála a kaput. Először tejjel próbálta csökkenteni fájdalmát, sikertelenül.

  „Megsülök” – verte le a víz az 51 éves modellt, és gondolkodás nélkül kigombolta farmeringjét, hogy azzal legyezhesse magát.

  Várj egy percet! Mikor hagy alább?

  – fordult a műsorvezető felé, majd amikor megtudta, további 5-10 perc szenvedés garantált, le is kapta magáról felsőjét, azzal sem foglalkozva, hogy mikroportja az ölébe esett. Klum a műsor utolsó harmadát egy szál melltartóban fejezte be, és sűrűn elnézést kért – főleg a kiskorú nézőktől – váratlan vetkőzése miatt.

  (TMZ)