Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Furcsállják is. 

    Járai Máté és felesége, Járai Kíra a 2020-as Nyerő Párosban robbantották fel azt a bizonyos bulvárbombát azzal, hogy felvállalták: nyitott házasságban élnek. Ezt sokan félreértelmezték, ezért azóta a Jászai Mari-díjas színész és neje több ízben nyilatkoztak arról, hogyan is működik a kapcsolatuk valójában. A színész elismerte, hogy a nyitott házasság leginkább miatta van.

    Járaiék legutóbb a Breakout Room című YouTube-műsorban beszéltek arról, hogy a dolgok némileg változtak: két éve már szinte monogám kapcsolatban élnek.

    Most kifejezetten egy olyan időszaka van az életünknek, amikor semelyikünknek nincs erre igénye, és nem is erőltetjük. Egy ideje szinte monogám kapcsolatban élünk. Furcsállom is… Egy ideig ez nagyon felszabadító volt, de most már csodálkozom, hogy ez ennyi ideje tart

    – vallotta be Járai Kíra, mire mondandóját férje kiegészítette:

    Szinte már ijesztő. Két éve senki sehol nem volt. Borzalmas lenne, ha ebbe beleragadnánk

    – tette hozzá viccesen a színész, akinek szavait a Blikk idézte.

  • Váratlan fordulat.

    Az álommeló utolsó hétének második napja a jelöltek vezetői képességének felméréséről szólt. Balogh Levente megerősítést kapott a HR-es szakemberek részéről, hogy jó rangsort állított fel a három lehetséges elnöki asszisztens között.

    Pálfi Márió és Steiner Rachel konfliktusa annyira elmérgesedett, hogy a nap végén Balogh Levente előtt is összeszólalkoztak. Az elnök úr elárulta: nem tetszett neki, hogy Márió szerint egyedül azért maradt versenyben, mert a segítők meggyőzték őt. A jelölt ráadásul nemcsak Baloghgal, hanem a környezetével is tiszteletlennek tűnt, ezért távoznia kellett.

    Maga azt hiszi, hogy én vakon vagyok? A podcaston ott voltam, és hallottam minden szavát. Volt egy tükör, ott ültem mögötte. Azt feltételezi ön, hogy nekem a segítőm, az ügyvéd úr mond valamit, és akkor nem én döntöm el, hogy maga van az első háromban, hanem ő? Egy báb vagyok, akit beültetnek az ember ölébe, és akkor a segítők meg rángatják a számat meg a kezemet... Így gondolja? Engem nem lehet meggyőzni, nekem javasolni lehet. Az, hogy maga bármeddig eljut, az azért van így, mert én így döntök

    – szögezte le az elnök úr Máriónak, akinek helyét váratlan módon Polgár Péter vette át a TOP3-ban.

    Kialakult tehát a top hármas mezőny.

    (via RTL)

  • Aligha van ennél jobb módja május köszöntésének.

    Egy hónap sem telhet el úgy, hogy Kiszel Tünde ne engedne bepillantást naptárába, ez egyszerűen hozzátartozik a rutinjához, s mivel május 1-jén ismét lapozni kellett egyet a falinaptárban, Hunyadi Donatella édesanyja kapva-kapott az alkalmon, hogy lerántsa a leplet az újabb fotóról.

    Mint ismert, a naptárdíva a kalendáriuma 2024-es kiadásának főleg az idén 100 éves Disney adott neki ihletet. Állítása szerint a májusi oldalon A kis hableány Ursulájaként pózol.

    2024. MÁJUS! URSULA 

    – fűzte a fotóhoz a naptárdíva.