Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szerinte közrejátszhat a dologban, hogy anno sok kritika érte őt szakmai sikerei miatt.

  A hamarosan új évaddal jelentkező Házasodna a gazda kapcsán adott interjút az nlc-nek a társkereső háziasszonya, Nádai Anikó, de nem csak a műsorról, hanem saját karrierjéről is mesélt. A műsorvezetőt arról kérdezték, mikortól vált önazonossá ezzel a munkakörrel, ám a kétgyermekes édesanya meglepő válasszal szolgált.

  Szerintem még nem sikerült elfogadnom. Nem tudom, hogy eljön-e majd ez a pillanat, amikor azt tudom mondani, hogy én egy vérbeli műsorvezető vagyok, és erre születtem. Talán túl sokszor vágták az évek során a fejemhez, hogy én nem azért tartok ott, ahol tartok, mert tehetségem van. Az interneten nagyon sok rosszat írnak rólam mindenféle oldalakon, és ez nyomot hagy bennem.

  – kezdte a tévés, aki szerint Az árulók tavalyi képernyőre kerülése megváltozatott egy-két dolgot, bár csak ideiglenesen.

  „Eléggé bizonytalan voltam abban, hogy fogok ott helyt állni, azt hittem, hogy majd valakinek a sleppjében leszek és megyek a tömeggel, aztán mégis voltak jó megvillanásaim és megérzéseim. Végre olyanokat olvastam magamról, hogy hát ez a lány nem is olyan buta, mint amilyennek gondoltam, és egész jól látja a dolgokat. Csak sajnos a műsor véget ért, és megint ugyanazokat a dolgokat olvasom magamról. Így azért nehéz megugrani, hogy az ember hinni kezdjen magában.”

  Nádait anno a Való Világ 4. évadában ismerhették meg a nézők, ami mindig pozitív emlék marad a számára.

  Nagyon jó széria volt a miénk, főműsoridőben mentünk, jó döntést hoztam azzal, hogy belementem. Mi tényleg 0-24-ben ott voltunk az emberek nappalijában, és ez szerintem akkoriban nagyot ütött. A Való Világban szerepelni fantasztikus volt, azonban ha most lennék fiatal, már nem biztos, hogy jelentkeznék.”

 • Igaznak bizonyulhattak a találgatások, valóban kislánya született Robert Pattinsonnak és Suki Waterhouse-nak! Az énekesnő valamikor március elején adhatott életet első gyermekének, de már vissza is tért a színpadra, a hétvégén ugyanis ő is a Coachella zenei fesztivál egyik fellépője volt. Koncertje közben elárulta rajongóinak, milyen nagyot is fordult vele a világ mostanság, ekkor tett árulkodó jelzést babája neméről is.

  Nem tudom, hogy mennyien tudjátok, de elég nagy változások történtek az életemben nemrég. Szeretem a lenyűgöző hölgyeket, és nagyon szerencsés vagyok, hogy nekem is van egy saját kis lenyűgöző hölgyem, és találkozhattam életem szerelmével

  – idézte a PageSix Waterhouse-t. Egyelőre a baba neve még nem ismert, mindenesetre az énekesnő azt már kendőzetlen őszinteséggel megmutatta Instagram követőinek, hogy is néz ki pár héttel a szülés után.

 • Nehéz elhinni, hogy a Next Stop Paris valóban tévéképernyőre kerül idén.

  A mesterséges intelligencia térhódításáról már számtalanszor beszámoltunk: láthattuk például, hogy alakítja át különböző sorozatok karaktereit az AI, például pixarosította a Harry Potter-franchise szereplőit, vagy Berlinbe helyezte a Reszkessetek, betörőket!, csak hogy pár példát említsünk. A TLC tévécsatorna azonban most emelt a téten, és úgy döntöttek, egy készülő filmjük teljes animációját bízzák a modern technológiára. Bár a Next Stop Paris forgatókönyvét (és szinkronját) valódi emberek készítették, a most befutott előzetes látva ezt jogosan kérdőjelezik meg a nézők, a végeredmény ugyanis egyáltalán nem lett jó minőségű, sőt.

  A meglehetősen amatőr hatást keltő vizuál mellett maga a sztori és a párbeszédek is rettenetesen bénára sikerültek, nem csoda hát, ha az internetezők és a kritkusok is negatív visszajelzéseket fogalmaztak meg a romantikus vígjáték trailerjéről, amely paródiának remek lenne, csak történetesen nem annak szánták a készítők. A TLC által "forradalmi újdonságnak" nevezett filmet még idén nyáron képernyőre tűzné a csatorna, de nem lepődnénk meg, ha ilyen visszajelzések után inkább meghátrálnának ettől a tervtől, és maradnának a jól megszokott animációs megoldásoknál.

  (via IGN)

 • 8 éves lett a kis labdarúgó.

  Instagram oldalán is felköszöntötte kisebbik gyermekét Majka. A műsorvezető-rapper második fia, Olivér a minap töltötte be 8. életévét, aminek apropójából egy focis videót osztott meg édesapja több százezer követőjével. Olivér labdarúgónak készül, jelenleg az Újpestnél játszik, és a jelek szerint nem kíméli az ellenfél kapuját.

  Szülinapja alkalmából rúgott egy bombát! Happy kisbabám

  – fogalmazott bejegyzésében Majka.