Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Minden ékszerének nyoma veszett.

  Britney Spears körül továbbra sem csillapodnak a kedélyek. Miközben aggódik a mentális egészsége miatt, az énekesnő elhagyta a stabilizáló gyógyszereit, rendszeresen fogyaszt alkoholt és kábítószereket, illetve viharos viszonyt folytat bűnöző élettársával, akivel legutóbb nyilvánosan összeverekedtek egy átmulatott éjszaka után egy Los Angeles-i hotelben. A szürreális esetről aztán képek is napvilágot láttak, melyeken az énekesnő látható, ahogy a szállodai folyóson üvöltözött az emberekkel, gyakorlatilag félmeztelenül. Később sérült bokája miatt mentőt is hívtak hozzá.

  A 42 éves popsztár ezúttal közösségi oldalára posztolt egy felvételt, amin az látható, ahogy sorra húzogatja ki az ékszeres doboza fiókjait, melyekből állítása szerint ellopták az összes ékszerét. Spears hozzátette, hogy elővigyázatosságból már csak olcsó, hamis ékszereket vásárol magának, de a lopás így is nehezen érinti, ugyanis néhány, eredetileg neki készített értékesebb darabnak is nyoma veszett.

  A Ventura megyei seriff hivatalának szóvivője ugyanakkor a Page Sixnek megerősítette: Nem kaptak semmilyen hívást a szolgálatnál, ami a Spears-rezidenciájából történt lopásról szóló bejelentést tartalmazna. Az állítólagos betörés ellenére Spears két videót is posztolt, amelyekben jó kedélyűnek tűnt. Az egyikben azt állította, hogy „12 méretet fogyott”, a másikban pedig azt írta, hogy nyelvpiercinget szeretne. Spears képviselőit is keresték, de nem kommentálták a hírt.

 • Kifogott rajtuk a kérdéssor.

  Képernyőfotó 2024-05-29 - 15.13.53.png
  Fotó: RTL

  Alapműveltségi kérdésekkel kellett szembenézniük legutóbb a ValóVilág12 játékosainak, hogy ezek alapján osszák be őket a Villalabor-napok két csoportjába.

  A luxusbörtön lakóit többek között arról kérdezték (többnyire sikertelenül) a szerkesztők, hogy:

  • mi a dihidrogén-monoxid;
  • ha tegnapelőtt szombat volt, akkor milyen nap lesz holnapután; 
  • mikor volt az első Való Világ;
  • mi Kanada államformája;
  • mi volt Magyarország fővárosa 1222-ben;

  illetve, hogy ki jelenleg Magyarország köztársasági elnöke. Utóbbira hosszas töprengés után igazán érdekes választ adott VV Valen:

  Fú, ezekkel az elnöki ügyekkel bajban vagyok nagyon. Nem tudom, amúgy, tényleg, Janicsák Veca, nem tudom

  jelentette ki a fiatal.

 • Keveseknek tűnhetett fel a dolog. Az erről készült felvétel most futótűzként terjed a neten.

  Nehezen lehet túllépni azon, hogy Azahriah zsinórban három este is gigakoncertet adott a Puskás Arénában, hiszen ezzel a fiatal énekes-rapper nem csupán történelmet írt, de az egész országot összehozta. Ezt bizonyítja az is, hogy a közösségi oldalakra még napokkal a „tripla Puskás” után is kerülnek fel újabb videók a nagyszabású koncertekről, vagy éppen az azt követő afterről, amely hasonlóan nagy port kavart.

  Mivel magyar előadó soha nem adott el ennyi jegyet korábban, az egész csapat hatalmas kihívásnak érezte ezt az egészet, ezért mindent igyekeztek megtenni annak érdekében, hogy a show felejthetetlen legyen. Így tettek a táncosok is, akik közül az egyik fiatalembert egy kisebb baki érte a lendületes koreográfia hevében egy videó tanúsága szerint. Mint az az alábbi TikTok-videóban is látható, Fekete Dániel tánc közben véletlen felugrott a lépcső első fokára, s így kiment a bokája, valamint egy pillanatra leült a földre is, de profi módjára mentette a helyzetet. Sokak nagy megdöbbenésére tovább folytatta a táncot.

  A bokám kilépett a beszélgetésből

  – írta a futótűzként terjedő videóhoz a táncos, akit kommentben nem győztek dicsérni kitartásáért a TikTok-felhasználók. Az nem derült ki, hogy komolyan megsérült-e.

  @dnielfekete_ bokám kilépett a beszélgetésből🙃 #azahriah #puskás #aréna ♬ Oh No - Kreepa
 • Követői szúrták ki, hogy valami megváltozott rajta.

  DSC4837
  Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

  Horváth Éva idén ünnepelte 45. születésnapját, melynek alkalmából visszalátogatott Baliról hazánkba, ugyanis férjével és két gyermekével kétlaki életre rendezkedtek be. Elmondása szerint büszke és boldog családanya, olyan, aki jól érzi magát a bőrében. Ezzel együtt nem csinál titkot abból, hogy igyekszik fiatalos maradni, ennek érdekében pedig szépészeti beavatkozásokat is vállal. Közösségi oldalán nemrég több követője is arra lett figyelmes, hogy egy „kis pukli” jelent meg az arcán, ezt tisztázta most az egykori szépségkirálynő.

  Kaptam egy jó kis hyaluronszurit a bőröm alá, mert, tudjátok, a bőrfelszín alatti réteget is hidratálnunk kell

  – írja Instagram-bejegyzésében Horváth, amit alább tekinthet meg: