2024. július 2. 18:00
Románia 0
Hollandia 3
Fussballaréna München Nyolcaddöntő
2024. július 2. 21:00
Ausztria 1
Törökország 2
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Édesanyjuk gardróbjából öltöztek fel a legutóbbi filmpremierjére.

    Új, Trigger Warning című filmje Los Angeles-i premierjén járt a minap Jessica Alba, ahová férje mellett két lányuk, a 12 éves Haven és a 16 éves Honor kísérték őt el. Az esemény különlegessége azonban nem ebben, hanem a tinédzserek öltözetében rejlett:

    mind a ketten édesanyjuk régi ruhájában érkeztek a vörösszőnyegre.

    Erről Alba is megemlékezett egy Instagram posztban, friss közös fotójuk mellé előkereste azokat a képeket is, amikor ő viselete elsőnek az illusztris darabokat, valódi időutazásra invitálva követőit.

    Honor a Prada ruhámat viselte a Valentin-nap 2007-es, londoni premierjéről, Havie a 2010-es Dolce and Gabbanámat a Kabalapasi ComicConjáról. Imádom látni, ahogy a lányaim a régi darabjaimat hordják, saját stílusukra formálva!

    –fogalmazott bejegyzésében a büszke anyuka.

  • Az 'ilyen volt, ilyen lett' posztot az énekes felesége, Szilágyi Szilvi tette közzé.

    Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Szilvia többször engedett már betekintést otthonukba, mióta beköltöztek, ám még mindig tud újat mutatni követőinek. Az énekes és családja idén január óta lakik a Budapest vonzáskörzetében található ingatlanban, melyet teljes mértékben a saját ízlésükre formáltak. Azt sem bánták, hogy a kertesház a költözéskor nem volt még kész, konyhájuk egy darabig nem is volt.

    Szilágyi Szilvi lakberendezéssel kapcsolatos posztjaiból sokan meríthetnek ihletet. Legutóbb például előtte-utána fotókon mutatta meg, hogyan alakították át a konyhát és a nappalit.

    Most és akkor amikor belevágtunk

    – írta bejegyzésében az influenszer.

    Íme egy korábban készült videó is a konyháról.

  • Kislánya születéséről is mesélt.

    Március elején született meg Suki Waterhouse és Robert Pattinson első gyermeke. A baba pontos születésnapja, és neve sem ismert egyelőre, énekesnő édesanyja azonban most magazinfotózásra vitte kislányát, akit takarva ugyan, de a brit Vogue magazin címlapján mutatott meg a nagyvilágnak.

    A képek mellett természetesen interjú is készült Waterhouse-szal, aki felidézte gyermeke születését is, s mint kiderült, a nagy pillanatnál párja is jelen volt.

    „Ott volt velem, és mint minden apuka, elég ideges volt. De egy alapjáraton kissé szorongó emberhez képest nagyon nyugodt volt” –mesélte a színészről, hozzátéve: a színész pont olyan apja kislányuknak, amelyre mindig is vágyott. Már amennyire kislányra vágyott, először ugyanis sírva hívta fel saját anyját, amikor megtudta, milyen nemű lesz babájuk.

    Úgy voltam vele, hogy „Ó, istenem, át kell élnem mindazt, amit te átéltél velem?" Akkora kis szemét voltam

    – idézte fel a Daisy Jones & The Six sztárja, akit aztán meggyőzött szülője, a régi kellemetlen történetek ellenére nem volt olyan nehéz dolga vele még kamaszként sem, így neki sincs mitől tartania.

  • Háromezer méter magasból vetették ki magukat egy repülőgépből, amelyről videó is készült.

    Különleges barátság szövődött a Fort Boyard forgatása alatt a műsor három szereplője, Hunyadi Donatella, Bogdányi Titanilla és Kocsis Alexandra között. Bár az újdonsült barátnők közötti közös programozgatás ugyan nem ritka, az azért mégsem túl szokványos, hogy megismerkedésük után nem sokkal közösen vessék ki magukat egy repülőgépből. A trió azonban épp ezt csinálta, ráadásul a tandemugrásra az RTL is elkísérte a hölgyeket.

    „Normális emberek lemennek a Duna partra fagyizgatni, mi eljövünk ide, több ezer méter magasból kiugrani” – mondta Kocsis nevetve. Bár Hunyadi a felszállás előtt arról beszélt, nem izgulnak, csak izgatottak, azért mind a hárman hangosan sikítva léptek ki a 3,5 kilométer magasan szálló gépből. A színésznő ráadásul tette mindezt úgy, hogy saját elmondása szerint tériszonyos.

    „Én tavaly a születésnapomon magamat megleptem ezzel. Ezzel dolgozok ellene, hogy próbálok magamat ilyen helyzetekbe sodorni. Nagyon-nagyon élveztem, csak annyira gyors volt, hogy ezt meg kell nézni még egyszer” – árulta el Bogdányi. A zuhanásukról készült felvételek itt megtekinthetőek: