Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A minikoncert a végére egy közös éneklésbe csapott át.

    A pénteken kezdődött párizsi Olimpia egyik sztárfellépője volt Lady Gaga amerikai énekesnő is, aki a jelek szerint produkciója után nem sietett rögtön vissza az Egyesült Államokba, még élvezi egy kicsit a francia főváros szépségeit.

    Egy, a közösségi oldalakon futőtűzként terjedő friss videó szerint a popsztár szombat este spontán koncertet adott párizsi hotelja előtt várakozó rajongóinak, akik a Csillag születik című film egyik dalát, az Always Remember Us This Way-t énekelgették a limuzinjával épp beguruló énekesnőnek. Gaga autója tetejéből kinézve átvette a stafétabotot, és mindenféle hangosítás vagy kiséret nélkül, olyan erővel kezdett bele slágerébe, hogy azonnal megfagyott a levegő körülötte.

    Bár a rajongók eleinte lepisszegték a Gagához csatlakozni kívánt önjelölt énekeseket, a dal végére már a legtöbben becsatlakoztak hozzá, egy nagy kórusként adva elő a számot. Természetesen a produkciót hatalmas tapsviharral és „szeretünk Gaga!” bekiabálásokkal hálálták meg a puszit dobáló, integető énekesnsőnek.

     

  • Mint kiderült, imád táncolni az olimpikon.

    Az olimpiai úszóversenyek szakkomentátoraként mutatkozott be az Eurosporton Hosszú Katinka. Az olimpikonhoz rögtön egy kérdést is szegezett a riporter, arról érdeklődött, szeret-e táncolni a kisgyermekes édesanya. Mint kiderült, ez a fajta mozgás sem áll távol az úszónőtől, de mosolyogva bevallotta, csak a konyhában perdül táncra, ahol senki sem látja – egyelőre.

    A  jól értesült kérdező ugyanis ezt követően rákérdezett Hosszúnál, igazak-e az információi, miszerint egy táncos tévéshow-ban fog feltűnni hamarosan. Az olimpikon elárulta, valóban megkeresték a Tv2-től, hogy szerepeljen a Dancing with the Stars legújabb évdában, de egyelőre nem adott konkrét választ a csatornának, még gondolkodik a lehetőségen.

    (Story)

  • Rózsaszínből és a többi pasztellárnyalatból sincs hiány ebben a New Jersey-i házikóban, ami pont olyan visszafogott kívülről, mint amilyen csicsás belülről! A három hálószobás otthon akár egy felnőtt Barbie álomháznak is elmehetne, bár talán abban sem volt annyi színes dekoráció és különleges tér, mint esetünkben – a gardróbszoba és táskafal csak a kezdet, játékterem, sőt még privát mozi is szolgálja majd a leendő lakók szórakozását. A vidám házikó ugyanis eladó, 500 ezer dollárért, azaz mintegy 180 millió forintért várja új gazdáját.

    Ha esetleg ennyi megtakarításunk épp nincs a malacperselyben, most be is leshetünk a mesés ingatlanba:

  • A baba nevére pár napja már fény derült.

    76925569
    Fotó: Steven Bergman/AFF-USA.COM / Northfoto

    Tavaly februárban született meg Blake Lively és Ryan Reynolds negyedik gyermeke, akiről sokáig semmit nem osztottak meg a nyilvánossággal a szülők. Pár napja, a Deadpool és Rozsomák című film egyik eseményén a címszereplő elárulta, milyen keresztnevet kapott a legkisebb családtag, pontosabban megköszönte Lively mellett közös gyerekeiknek, a kilencéves Jamesnek, a hétéves Ineznek, a négyéves Bettynek és Olinnak is a részvételt.

    Ebből azonban nem lehetett egyértelműen megállapítani, újabb lánnyal bővült-e a családjuk: hiába keresztelik inkább a fiúkat Olinná, ez Reynoldséknál semmit nem jelent, lévén legidősebb lányuknak a James nevet adták, amit általában szintén fiúkhoz társítanak. 

    Édesapja azonban most pontot tett a találgatások végére, és Instagram-bejegyzésében megosztotta, bizony ő is fiús apuka. Egy jótékonysági posztban, egy fiát gyászoló angol férfival beszélgetve elárulta:

    Szeretném megosztani veled, hogy nekem is van egy fiam, és ha tizedannyira szeretem őt, mint te a te fiadat, akkor úgy érzem, hogy rohadt jó munkát végeztem

    – magyarázta Reynolds.