2024. június 23. 21:00 ÉLŐ
Svájc 1
Németország 0
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 23. 21:00 ÉLŐ
Skócia 0
Magyarország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kevin Costner hamarosan betölti a 70. életévét, de saját bevallása szerint még mindig nyitott lenne egy új párkapcsolatra. A Yellowstone című sorozat sztárja már túl van két váláson: második feleségével, Christine Baumgartnerrel egy évvel ezelőtt adták be a válókeresetet, de azt, hogy véget ért a házasságuk, hivatalosan csak pár hónapja mondták ki. 

    A kétszeres Oscar-díjas amerikai filmrendező, színész a jelek szerint nem kesereg. A zűrös válás óta már hírbe hozták egy 50 éves énekesnővel, Jewellel, Costner azonban tagadta, hogy randiznának, jóllehet többször is lencsevégre kapták őket együtt.

    Szerintem mindenki szeretne szerelembe esni. Olyan jó érzelmek köthetőek ehhez. Lehet, hogy másképpen kellene ezt meghatározni, de igen, tetszik a gondolat, hogy még én is lehetek szerelmes

    – vallotta be a színész.

    (via Female First)

  • Már rá sem lehet ismerni az ebre, melyet a világ egyik legcsúnyább kutyájának emlegettek.

    gizmo.png
    Fotó: Reddit

    Elhanyagolt külseje miatt nem sok bizalmat nyert el, ám egy kedves nőnek köszönhetően végül szerető kezekben találta magát Gizmo, a kóbor kutya. Az eb történetéről eredetileg egy Reddit-bejegyzésben lehetett olvasni, melyből kiderült, hogy gazdira találásának nem sok esélyt adtak az őt ideiglenesen befogadó állatmenhelyen, egy napon azonban mégis rátalált a szerencse.

    Csak egy kis szeretet kellett ahhoz, hogy Gizmo rendbe jöjjön, sőt: már rá sem lehet ismerni. Örökbefogadója nem csupán kutyakozmetikushoz vitte az ebet, de annak viselkedése is megváltozott a sok törődésnek köszönhetően.

    A menhelyi dolgozóknak muszáj volt így leborotválniuk a szőrét, mert az össze volt állva csomókba. A férjemet külön meg kellett győznöm arról, hogy Gizmo amúgy nagyon aranyos, leszámítva azt, ahogy kinéz. Azt mondta, hogy ő a legrondább kutya, amit valaha látott, a kistestű ebekért egyébként sincsen oda. Végül nekem lett igazam, és a férjem is megszerette Gizmót

    – mesélte a nő, aki első látásra beleszeretett Gizmóba, akiről az előtte-utána fotókat alább lehet látni, csak lapozni kell.

    (via DailyStar)

  • A 39 éves nő kitart férje mellett. Mégiscsak három „gyermeket” nevelnek együtt.

    Egy 39 éves brazil nő nem mindennapi története borzolja a kedélyeket az interneten, aki azzal vált ismertté, hogy egy életnagyságú rongybabával él együtt. Meirivione Rocha Moraes nem csak, hogy beleszeretett a Marcelo névre keresztelt figurába, de 2021-ben feleségül is ment hozzá, s ha ez még nem lenne elég, szerelmük gyümölcseke három rongygyermek lett, akiket együtt nevelnek.

    Kapcsolatuk legújabb fejleménye az, hogy a „férfi” félrelépett. Meirivione Rocha Moraes úgy látta jobbnak, ha megbocsát a férjének, mert az állítólag tíz férfit is kitesz.

    A nő állítása szerint pont ugyanúgy élnek, mint bármelyik másik család.

    „A kapcsolatunk és a mindennapi életünk ugyanaz, mint a többi családé, azzal az egyetlen különbséggel, hogy kemény munkát jelentenek számomra. Marcelo mozgássérült, nincs lába, Marcelinho törpe és a lányok is lehet törpék lesznek" – magyarázta korábban a La vida sin filtros (Szűrők nélküli élet) című brazil műsorban Moraes, aki korábban hús-vér férfiakkal is járt, egyiküktől két gyermeke is született.

    Nemrég Spanyolországban nyaraltak, melyről a videó itt is megtekinthető.

    (via Bors)

  • Ez aztán tényleg hajmeresztő átalakulás.

    Hamar bejárta a TikTokot az a rövid videófelvétel, amelyben egy férfi egy fodrász segítségét kérte kopaszsága orvoslására. Scott Westwood úgy meséli, hogy körülbelül tíz évvel ezelőtt kezdett hullani a haja, ami nagyon elkeserítette. Frizurája nélkül már nem volt önmaga, sőt: munkahelyét is elvesztette, s a hölgyek sem találták vonzónak a kopaszodó fejtetőjét. 

    Haj nélkül nem vagyok önmagam. Már párszor kopaszra lettem nyírva, mégsem tudom megszokni. A fejemben még mindig dús hajjal látom magam. (...) Nem rajtam múlik, hogy kihullik-e a hajam vagy sem. A legtöbb ember azt mondja nekem, hogy borotváljam le, jó lesz az így. De színészként ez nem így megy, rengeteg munkától estem el a hajam miatt. A nők pedig a hajam miatt nem akarnak randira jönni velem

    – fejtette ki Westwood, aki a hajpótlás mellett döntött, amely aztán megváltoztatta az életét.

    @novocabelohair @Kazascoot hair transformation ✂️@Mr Cabelo 🛠️ @Artero Hair Tools #hairtransformation #hairsystem #hairsystems #novocabelo ♬ Magic (Instrumental) - Jon Worthy

    (via Mirror)