2024. június 21. 15:00
Szlovákia 1
Ukrajna 2
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország 1
Ausztria 3
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00 ÉLŐ
Hollandia 0
Franciaország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már megtekinthető az első trailer.

    Képernyőfelvétel (394).png
    Fotó: YouTube

    A Parker Finn rendezésében készült Mosolyogj című alkotás a 2022-es mozifelhozatal üde színfoltjának számított, ami bár alapjaiban egy egyszerű jump scare horror, de mégis sikerült csavarnia egyet a műfajon érdekes koncepciójával.

    Az első részben a Sosie Bacon által alakított pszichiáter csupa megmagyarázhatatlan, rémisztő jelenséget tapasztal, miután egyik páciense egy brutális incidens szemtanúja volt. Az egyetemi hallgató mégsem a traumái által keltett hallucinációk rabja, hanem egy gonosz entitás kínozza félelmetes látomásokkal.

    A Paramountnak láthatóan annyira bejött a horror, hogy érkezik is a folytatás, melynek főszerepét Naomi Scottra bízták, aki egy popdívát fog alakítani. A világturnéra készülő énekesnő furcsa, rémísztő dolgokra lesz figyelmes, amelyek túl mutatnak a hírnév velejáróin. Hamar rá kell jöjjön, hogy egy démoni erő kíméletlen játékának áldozatává vált, szabadulásának záloga pedig ezúttal is borzalmas.

  • Szerinte nem az interneten kellene ezt megvitatniuk.

    zambo dudas
    Fotó: Papajcsik Péter / Kaszás Tamás / Index

    Dudás Miki szerda este közösségi oldalán posztolt egy hosszabb írást, melyben arról számolt be, hogy megelégelte a nyilvánosság vádaskodását, mely szerint miatta ment volna tönkre a házassága Szigligeti Ivett-tel. A magyar olimpikon ehelyett az állította, hogy felesége csalta meg egy közös ismerősükkel. A nyilvánosság szeme előtt zajló patáliára Zámbó Krisztián is reagált, aki korábban maga is gyakran az internettel osztotta meg, ha épp mosolyszünetet tartott párjával.

    Ismerem Mikiéket, mindig is ilyen olaszosan éltek. Kedvelem Mikit, a mai napig váltunk olykor üzenetet, és tudom, hogy nagy a szíve, de még egy nagy gyerek. Nem tagadom, köztünk is volt Zsuzsival több mosolyszünet, és én is beleestem ebbe a hibába: eleinte én is mindig kiírtam magamból a dühömet.

    fogalmazott a Borsnak az énekes, megjegyezve, náluk azért más volt a helyzet, hisz a világbajnok kajakozónak már két gyereke is van: „Az internet nem felejt, ezek a gyerekek olvasni fogják ezeket a cikkeket. Azt tudnám tanácsolni, hogy akármennyire is haragszanak egymásra, ne osszanak meg ebből az interneten semmit! A gyerekeiknek épp elég lehet az otthoni vitát látni. Egyébként biztosan jó szülők, de ez biztosan nem tesz jót a kicsiknek. Őket sajnálom, különösen azért, mert nekem minden vágyam, hogy apuka legyek.”

    Zámbó Krisztián ugyanakkor tanult a múltbéli hibáiból, már tudja jól, hogy sokszor azért írta ki magából a haragját, hogy mások bíztassák, együtt érezzenek vele.

    Most már tudatosan nem teszem ezt, sőt, már az is zavar, ha valaki a túl boldog pillanatokat tolja az internetezők képébe. Ez túl intim, nem tartozik akárkire. Láthattunk rá példát, hogy az internetezők enélkül is szétcincálnak egy kapcsolatot, ott van például Tóth Andi és Marics Peti, vagy Tóth Gabi és Krausz Gábor esete. Mi Zsuzsikával megfogadtuk, hogy soha többé nem teregetjük ki a szennyest

    – zárta mondandóját a zenész  hozzátéve: Dudáséknak azt kívánja, hogy le tudjanak ülni megbeszélni a dolgaikat, és rendbe jöjjön köztük minden.

  • Már szervezik a menyegzőt.

    Hamarosan feleség lesz Dobos Evelin, még az idén nyáron össze szeretné kötni életét Kovács Dániel Richárddal. A színésznő az RTL Reggeli műsorában mesélt arról, hogy kedvesével már szervezik az esküvőjüket, amire több viselete is készül, a menyecske ruhája pedig egyáltalán nem lesz klasszikus. Mint mondta, az azokat elkészítő ruhaszalon már gőzerővel dolgozik a saját maga által magálmodott darabokon.

    Három ruha készül, de mind a három nagyon más. Nagyon-nagyon mást akar üzenni is és más a funkciója

    árulta el a műsorban. 

    Dobos a beszélgetés során azt is elárulta, hogy a vőlegénye még nem látta, miben fog oltár elé állni, cserébe ő sem tudja, milyen színű öltönyt visel majd kedvese. Egyben viszont megegyeztek: a kiküldött meghívókon rajta lesz majd a dresszkód, így a násznép tisztában lesz azzal, milyen színeket kerüljenek a viseletükben.

  • Elege van a kritikákból.

    PAP 9801
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Zámbó Krisztián áprilisban egy biciklis baleset következtében csúnyán megsérült és eltört a könyöke. Az énekes most a Ripostnak beszélt arról, hogy már sokkal jobban érzi magát, de meg kellett fizesse annak az árát, hogy több mint egy hónapig nem mozoghatott. Nagyjából 15 kilót szedett fel, amit a helyzethez képest nem érez vészesnek, mégis sokan támadják a közösségi médiában emiatt.

    Van egy-két ember, aki olyanokat ír, hogy mekkora dagadt disznó vagyok, de nem tudom felfogni, hogy miért lennék az. Szerintem egy 44 éves férfi 100 kilósan a dagadt disznótól nagyon messze áll. És ezt nem is a szép, vékony emberek írják, sőt sokszor azok a nők, akiknek nem lehet megmondani, hogy túlsúlyosak, mert akkor az egész világ fel van háborodva, hogy miért kell bántani

    – fogalmazott Zámbó, akit kissé zavar, hogy ha egy férfit kritizálnak ilyen szinten, az „teljesen normális”.

    Hozzátette, igyekszik inkább figyelmen kívül hagyni ezeket a kommenteket, mert jól érzi magát a bőrében. Egészségesebbnek vallja magát sok „vékonyabb embernél”, bár nyilván tudja, hogy az állóképessége már nem a régi, de úgy véli, az már nem is lesz. Persze azért van, amin változtatna a külsején, de nem siet ezzel sem, hisz mostanság nagyon rendben van magával.

    A tokámból, meg a hasamból visszavennék, de nem dagadt a lábam, nincsen narancsbőröm vagy visszereim. Olyan a genetikám, hogy ilyen tokás vagyok, meg kicsit nagyobb a fejem, de azt meg lehet oldani. Nyilván kevesebbet mozgok, mint fiatalkoromban, illetve a balesetem miatt sem tudtam edzeni, de minden rendben velem, nem vagyok lelki válságban, csak felszedtem pár kilót. Szeretnek gúnyolódni rajtam, de engem ezzel nem sértenek meg, jól érzem magam, csodálatosan szép menyasszonyom van már 15 éve, aki imád engem, imádja a maci testem, úgyhogy minek foglalkozzak velük?!