Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mutatjuk az új frizurát.

    Kovalcsik Ildikó, ismertebb nevén Lilu újított egyet kinézetén, és ismét bebizonyította: egyszerűen minden remekül áll neki. A műsorvezetőnő ezelőtt éveken át a hosszú szőke fürtök mellett tette le a voksát, de most merészen változtatott, amit követői is díjaznak.

    A Cápák között háziasszonya mindmáig hazánk egyik legismertebb arcának számít a televíziózásban, mostanság azonban leginkább az üzleti világban ér el szép sikereket. Lilunál korábban a külső megújulás kéz a kézben járt egy-egy új szereppel, ezért még az sem kizárható, hogy rövidesen valami teljesen új projektben láthatjuk majd. 

  • Cserpes Laura augusztus végén, szeretett nagymamájának születésnapján titokban férjhez ment, ám a szerencsés férfiről nem sok információt osztott meg. Ennek meg is van az oka: az énekesnő jó ideje féltve őrzi a magánéletét, ráadásul nem terveznek álompár lenni a médiában.

    Cserpes a második férjével való kapcsolatáról csupán annyit árult el, hogy nagyon kiegyensúlyozott, s a férfi úgy szereti őt, ahogy van.

    A párom civil foglalkozású. Mindenben támogat, de megbeszéltük, hogy ő nem szeretne velem szerepelni, és én ezt tiszteletben tartom

    – szögezte le korábban a 36 éves énekesnő, aki úgy érzi, második férjében az igazit találta meg. Mint ismert, az egykori megasztáros énekestől, Fekete Dávidtól másfél év házasság után vált el 2013-ban.

    Úgy tudni, bár Cserpes Laura férje civil, mégsem áll teljesen távol tőle a nyilvánosság: a Blikk szerint egy sikeres üzletember, egy volt válogatott vízilabdás testvére.

    „Laura nagyon boldog és tényleg megtalálta az igazit a férjében. A férfi egyébként üzletember és egy modern technológiával foglalkozó cégnél tölt be vezető pozíciót. Ő alapvetően visszafogott, nem szereti a nyilvánosságot, kicsit más típusú, mint a testvére, aki sokszor szerepelt már, hiszen egykor a vízilabda válogatottunk egyik oszlopos tagja volt” – súgta meg a lapnak egy informátor.

  • Tizennégy éves kora óta csak hosszú párkapcsolatai voltak.

    Schóbert Lara nem titkoltan azért küzd, hogy kiléphessen szülei, Schobert Norbert és Rubint Réka árnyékából, de nincs könnyű dolga. A 21 éves influenszer úgy véli, pont a hírnév miatt mozog nehezített pályán az életben, meglátása szerint sokkal többet kell tennie egy-egy elismerésért. 

    A Schobert-család legidősebb gyermekének a szerelmi ügyeit illetően is göröngyös út jutott: egyik rossz kapcsolatból a másikban találta magát, az önbecsülése romokban hevert. A fiatal edző erről az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban mesélt.

    Ez összetett dolog, engem igazából a férfiak romboltak le az évek során. Velem nagyon sokszor azt éreztették, hogy nem vagyok elég jó. Hiába kaptam meg otthonról a szeretetet, és az alátámasztást, hogy jó vagyok, sajnos mindig belekerültem egy olyan mérgező kapcsolatba, amiben azt éreztették velem, hogy velem van a gond, ezért magamban kerestem a hibát

    – felelte Schóbert Lara, amikor Hajdú Péter az önbizalomhiányáról faggatta.

    A Sztárbox 2024-es évadának versenyzője több szerelmi csalódáson van túl, de úgy véli, ezek megedzették.

    Először szerelmes most voltam, legutoljára. De mindig is hosszú párkapcsolataim voltak. 14 éves koromtól, 2-3 éves viszonyok, azokból viszont előbb ki kellett volna lépni, hiszen nagyon sok sérelmet felszedtem. Mindig a férfiaktól vártam el az elismerést és a szeretetet, holott ezt saját magamtól kellett volna tudnom... Rengeteget dolgoztam a pszichológussal, hogy ez ne így legyen és már nincs is így. Már nincs szükségem senkire ahhoz, hogy tudjam, értékes ember vagyok

    idézte az edzőt a Bors.

  • Mint megírtuk, az Újpest hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Győrrel a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. A találkozó egyik érdekessége, hogy sérülés miatt mérkőzés közben játékvezetőt kellett cserélni. De volt más is, ahogyan ezt a M4 Sporti TikTok-összeállítása jól összefoglalta:

    A 77. percben izomhúzódás miatt lejött a pályáról a játékvezető Csonka Bence, a helyét Káprály Mihály vette át. Pedig volt olyan pillanat, amikor ő tűnt a legfittebbnek a pályán, olyan sokan feküdtek a füvön. Sok volt a játékmegszakítás a szabálytalanságok és sérülések miatt, így tíz perc hosszabbítás után ért véget a show-elemekkel tarkított mérkőzés, de a hosszú ráadásban sem esett gól.