Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Férje és lánya segít neki a legtöbb dologban, például a víz töltésben és a fürdésben is.

    andrea
    Fotó: TV2

    Csúnya balesetet szenvedett nemrég Kandász Andrea, aki biciklizés közben esett akkorát, hogy mindkét karja eltört. Mint mondja, szerencsésnek érzi magát, hiszen így legalább feje nem sérült, bár jobb végtagját nemrég műteni is kellett.

    Most már azért enyhültek fájdalmai, de nem tagadja, a mindennapok igen nehezek, főleg, hogy a legapróbb dolgokban is segítséget kell kérnie, kezeit ugyanis nem nagyon tudja használni. A Mokka otthonában látogatta meg a lábadozó tévést, akinek férje épp vizet töltött neki a stáb érkeztekor, de mint mondta, a fürdéshez is asszisztál lánya, ajtót nyitni pedig egyáltalán nem tud – a minap majdnem bent is ragadt emiatt a hálószobában, férje szabadította őt ki segélykiáltását hallva.

    „Telefonálni sem tudtam volna, nem tudom megnyomni a telefonon a billentyűket sem. Nagyon érdekes helyzetek vannak” – mesélte a műsorvezető, majd megmutatta, hogy húzza ki a fiókot lábával, vagy hogyan indítja be a kávéfőzőt könyökével. Családjának persze végtelenül hálás az asszisztálásért.

    „Én annyira szerencsés vagyok. Férjem is, lányom is, anyukám Zalaegerszegről a lelki támaszom. Szerintem ez egy családi csapatépítő program” – áradozott Kandász.

    „Úgy érzem magam, mintha az ő életét is élném egyben. Kandász Andrea lettem, és Szabó Lolita egyben. Mindent, amit neki kellene csinálnia, mindent én csinálok, fürdés, hajmosás...” – sorolta az épp reggelit készítő gyermeke.

  • Futurisztikus képekkel örvendeztette meg rajongóit.

    DSC8172
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Schobert Norbert közösségi oldalára ezúttal egy meglepő poszt került fel, ugyanis családja női tagjairól osztott meg fotókat, akik űrpáncélt viselnek. A Schobert család azonban nem egy holdra szállást tervez, hanem csak a mesteréges intelligencia keze van a dologban, ami sci-fi köntösbe bújtatta Rubint Rékát és lányát, Schobert Larát. 

    RéKapitány és Lara Croft 

    – olvasható a fitneszedző bejegyzésében.

  • Több színváltozat is készült a kiállított képből.

    Villámgyorsan vált az év egyik legnagyobb bulváreseményévé Justin Timberlake ittas vezetés miatti júniusi letartóztatása, azt azt követő kellemetlen párbeszéd közte és az őt fel nem ismerő rendőr között a világturnéjáról, valamint a nyilvánosságra hozott rendőrségi fotója.

    A kép azóta bejárta az egész világot, sőt, Godfrey Lohman festő múzsájává is vált, aki különböző színkombinációkban, egy limitált szériában vászonra is varázsolta az énekes portréját. Ez került most a New York-i Romany Kramoris galériában kiállításra, a tulajdonos legnagyobb örömére:

    „A jelenlegi legkortársabb művűnk!” – örvendezett a Page Sixnek a szakember. A hatalmas népszerűségnek örvendő, rengeteg érdeklődőt a helyszínre vonzó Kedd esti kimenő Justin Timberlakkel című festménysorozat darabjait 520 dollárért, azaz mintegy 200 ezer forintért meg is lehet vásárolni, pár varriáció már gazdára is talált.

  • Tíz évvel ezelőtt váltak el az útjaik Rékasi Károllyal.

    IMG 8786
    Fotó: Velvet

    Détár Enikő kedvesével, Kiss Péterrel már közel tíz éve alkotnak egy párt, és bár nem indult simán a kapcsolatuk, mostanra boldogságuk nem is lehetne nagyobb. A színésznő D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában beszélt a szerelmükről.

    Amikor megismerkedtünk, még egyikünk sem volt elvált, bár mindketten külön éltünk a társuktól. Egy rendezvényen találkoztunk teljesen véletlenül. Amikor ott kimentünk kávézni, és elkezdtünk beszélgetni, zavarba jöttem, annyira hatott rám.

    – nyilatkozta Détár, akiről exe korábban azt mondta, hogy egy piros lámpánál várakozva is képes barátságokat kötni. Mint mondta, nem is nagyon értette, hogy közel ötvenévesen hogyan jöhet valakitől ennyire zavarba, de ennek ellenére „levadászta őt”. 

    A színésznő és Rékasi Károly 30 év után vált el, de összeköti őket két gyermekük, aki között 13 év a korkülönbség. Eszter jelenleg 35 éves, Zsigmond pedig 22.

    Ez egy nagy törés volt mindannyiunknak, még a felnőtt Giginek is (a lánya, Eszter beceneve – a szerk.). Örülök, hogy megéltem azt a 30 évet. Mondjuk, azt az utolsó egy évet kihagytam volna. Ettől eltekintve, amit egy házasság adhat – nem egy szeretői viszony, nem egy friss szerelem –, az benne volt. Húsz olyan év volt, amilyennek én azt gyerekként elképzeltem, és ez egy kétharmados többség. Nyilván egy több évtizedes kapcsolatban van ez is, az is és amaz is. Ezt vállalom, de nem bánom, hogy ezt megéltem

    idézi a Story az előadóművészt.