Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Lassan egy éve már, hogy Torontóban kezdett új életet Gömöri András Máté és Polyák Lilla, valamint a színésznő kisebbik fia, Bulcsú. A házaspár ugyan rövid időre hazalátogatott nemrég Magyarországra, a színész Instagram oldalán elárulta egy követőjének, a közeljövőben huzamosabb időre nem térnek vissza Budapestre.

    „Amit ezzel kapcsolatban biztosan tudok mondani, hogy amíg az iskolám tart, amíg a gyakorlatom tart, biztos, hogy itt leszünk, tehát két-három évet még biztos, hogy itt töltünk” – árulta el a Seneca College-ben tanuló Gömöri 24 óráig elérhető Instagram történetében.

    A család remekül beilleszkedett már Kanadában, Polyák énektanárként dolgozik és koncerteket is ad együttesével, a tinédzser szintén zenél, ráadásul több bandában is egyszerre, Gömöri pedig megszerezte kint a személyiedző-képesítést, filmes munkái mellett pedig raktárosként is dolgozik. Szintén követői kérdésre kifejtette azt is, mi az az egy dolog, amivel viszont még mindig meggyűlik kint a baja.

    „Ami a legnehezebb, az a látszólag véget nem érő papírügyintézés. Abból rengeteg van és azt én eléggé rühellem is... Hál' Istennek Lilla nagyon jó benne és ő kézben tartja az egészet, az oroszlán részét ő viszi ennek. A többi az inkább csak kihívás, ami a kellemetlen része, hogy ezzel folyamatosan foglalkozni kell, de valamit valamiért” – idézte a színészt a Blikk.

  • Még olcsóbban is kijönnének, mint itthon.

    Alig néhány hete jegyezték el Szarvas Andit, aki ezúttal a Reggeli vendégeként mesélt boldogságáról. A korábban a Love Island, A Konyhafőnök VIP és a Farm VIP című műsorokat is megjárt híresség tavaly tavasszal bontotta fel jegyességét előző párjával. Meg is jegyezte, hogy a szakítással 25 évesen először mondhatja szinglinek magát, elmondása szerint ugyanis 16 éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt.

    Mint kiderült, a 2018-as Miss World Hungary győztesének kezét párja, Zsolt az olaszországi pihenésük alatt kérte meg. A jegygyűrű közel hat jónapig készült a legnagyobb titokban, így hatalmas volt a meglepetés. A menyegzőt egyébként már tervezik a szerelemesek:

    Szerintem jövő nyáron lesz. Elkapkodni nem szeretném, viszont nem tudom, hogy milyen esküvőt szeretnék, mert őszinte leszek: szerintem nagyon sokba kerül, és nem tudom, hogy megéri-e. Mindig arról álmodoztam, hogy hercegnős, nagy lagzim lesz, viszont lehet, hogy benne lennék egy szűk családiba is külföldön.

    – magyarázta Szavas Andi, akinek már konkrét tervei is vannak,

    Amúgy anyagilag is jobban jön ki az ember, mondjuk Thaiföldön. Egy jegyet például mindenki meg tud magának venni, a szállást pedig kifizetnénk. Nagy medencés apartman, és akkor mindenki együtt van. Thaiföldön van magyar szervező, aki megszervezi, neked csak a ruhádat kell kivinni.

  • vv12222
    Fotó: RTL

    VV Ádi győzelmével ért véget júliusban a ValóVilág idei, 12. szériája, ahol az előző évekhez hasonlóan ezúttal is szövődtek villaszerelmek. Reni és Geri a beköltözést követően szinte rögtön egymásra találtak, szerelmük pedig hamar beteljesedett, Reni még a műsor alatt teherbe is esett.

    A végül harmadik helyen végző Geri a finálét követően arról beszélt, iszonyatosan beleszeretett játékostársába, és természetesen együtt tervezik jövőjüket, bár azt még nem tudta megmondani, mi lesz születendő gyermekük sorsa.

    Most erre kérdeztek rá Reninél Instagram oldalán követői is. A 22 éves lány egy napig elérhető történetében bevallotta, egyelőre nem hozták meg a végső döntést kedvesével, még két-három hetet adnak maguknak, hogy jól átgondolják a dolgokat. Egy másik komoly elhatározásra azonban már jutottak azzal kapcsolatban, mi lesz velük Gerivel:

    „Összeköltözés fixen, mert egy percig nem bírjuk egymás nélkül” – idézte őt az nlc.

  • Hivatalosan is nagykorú lett a tinédzser.

    bogdányi
    Fotó: RTL

    Augusztus elsején 18. éves lett Bogdányi Titanilla nagylánya, akit nemrég görögországi nyaralásukon a színésznő húgának néztek. A Reggeli műsorvezetői most arról faggatták a Celebrandi egykori szereplőjét, hogy telt a nagy nap.

    Tudod, ez pont az a kor, amikor a szülinapján nem velem akar ünnepelni

    – nevetett fel a színésznő, elmesélve, lányának meglepetésutat szerveztek barátai a Balatonra, így születésnapját és a következő napokat velük töltötte a magyar tengernél. Bogdányi ezt kicsit sem bánta, sőt, kifejezetten örült neki, hogy végre megindult így mulatni egyet gyermeke és a társasága, szerinte ugyanis ez a generáció kicsit zárkózottabb, mint anno ő volt. 

    „Mi meg utána a hétvégén, vasárnap ünnepeltük meg a szülinapját. Koccintottunk, buliztunk, nagyon cuki volt, megkérdeztem, hogy mit szeretne, hogy akarja ünnepelni, elmentünk egy ázsiai fogást megkóstolni, és ezt kérte, hogy szeretné, ha a nap hátralevő részében együtt társasoznánk” – mesélte az Agymanók Derűjének magyar hangja, aki Nádai Anikó kérdésére azt is felidézte, hogy került végül hozzá az év legsikeresebb mozifilmjének szinkronja.