Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sydney van den Bosch tavaly szeptemberben jelentette be, hogy hét együtt töltött év után férjével, Egerszegi Tamással úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Válásukat azóta hivatalosan is kimondták, és mindkettőjükre ismét rátalát a szerelem.

    A Szerencskerék háziasszonya ez év elején mutatta meg új kedvesét, a teniszedzőként dolgozó Kaszás Benjámint. Majd a modell kezét február közepén már el is jegyezte párja, mivel úgy érezték, felesleges halogatni bármit, hisz megtalálták egymásban a tökéletes társat. Most a Borsnak őszintén mesélt arról, milyen lesz a nagy nap, milyen lesz az menyasszonyi ruhája és arról is, hová mennek nászútra.

    Sokat beszélhettünk Benivel arról, hogy milyen esküvőt szeretnénk, a szűk körű tengerparti ceremónia és a nagy létszámú buli is felmerült, de végül köztes megoldásként egy Balaton parti helyszín mellett döntöttünk, ahol csak a szűk család és baráti kör lesz jelen, de a vízpart is visszaköszön.

    – mondta az influenszer, aki jelenleg egyáltalán nem tartja magát stresszesnek, mert tudja, hogy a legjobb kezekben van: „A szervezés nem az én szakterületem, azt gondolom, hogy ki kell tudnunk adni a gyeplőt a kezünkből, hogy tökéletesen meg tudjuk majd élni a pillanatot. Után pedig, ha már a tengerparti esküvő elmaradt, a nászúton ezt majd bepótoljuk.” – jelentette ki.

    Mint kiderült, a modellnek sikerült megtalálnia a tökéletes esküvői ruhát is, melyben ragyogva vonulhat majd az oltár elé.

    A Szerencsekerékben több mint 300 ruhát viseltem, így ruhák terén eléggé kitolódott az ingerküszöböm, és szerettem volna valami igazán különlegeset a nagy napra is. Nem tudtam próbálni a műtét miatt, ezért aggódtam, hogy problémás lesz a ruhaválasztás, de szerencsére nem így lett. Annyit elárulhatok, hogy ezen a téren a hagyományos elegancia és a modern vonal is megjelenik majd.

  • Erre nem számítottunk.

    Képernyőfelvétel (901).png
    Fotó: YouTube

    Váratlan eseményen bukkant fel Jákob Zoltán, szúrta ki a Blikk. A milliárdos üzletember egy lemezpult mögül posztolt közösségi oldalára, hiszen nemrég a Corvinus Egyetem gólyatáborának díszvendége volt. Mint kiderült, a hangulatfelelős DJ Regán Lili meglepetésvendége volt Jákob, aki egyébként a spontán beugró alkalmával egy rögtönzött beszéddel is készült a leendő egyetemistáknak.

    Dj Regan Lilivel együtt toltuk a bulit a Corvinus gólyatáborában. Hirtelen ötlet volt, hogy én is megyek... felemelő érzés volt látni, hallani, érezni az ő világát

    – írta Instagram-posztjában az üzletember.

  • A bokszban megtalálta szenvedélyét.

    DSC2250
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Hamarosan elstartot a Sztárbox következő évada, melyben a női könnyűsúly versenyzői között ott lesz Sáp Vivien, Halastyák Fanni, Dér Heni és Hódi Pamela is. A kétgyermekes anya korábban már elárulta, hogy gőzerővel készül a ringbeszállásra, az edzésekre pedig 10 éves kislánya, Natasa Zselyke is sokszor elkíséri őt.

    Bár az influenszer édesanya mindig kirobbanó formában van, a Blikknek adott interjújában bevallotta: egészen mostanáig minden sportot szívből utált. Pedig fontos számára, hogy fitt legyen, ezért is edz rendszeresen, de ez nem jelenti azt, hogy örömmel tette. Egészen mostanáig, hisz úgy tűnik, az RTL felkérése mindent megváltoztatott.

    Nem akarok nagy szavakat használni, hogy nem tudnám az élemet elképzelni a továbbiakban nélküle vagy hogy megtaláltam életem sportját, de az igaz, hogy ezelőtt én minden sportot utáltam. Ezt most nagyon élvezem, odavagyok a bokszért, de persze az is motivál, hogy ha már elvállaltam a műsort, akkor tegyem oda magam rendesen

    – vallotta be a Hódi Pamela, aki állítja, először érzi azt, hogy várja az edzéseket és ha esetleg a pihenés, a regenerálódás miatt ki kell hagynia egy-egy napot, már nem bír az energiájával.

    Amikor azt mondja az edzőm, hogy »na jó, akkor most vegyetek fel kesztyűt«, akkor azonnal lelkessé válok. Azt érzem, hogy végre! Felhúzom és átszellemülök. Nem keresek kibúvókat, amióta elkezdődött a felkészülés mindössze két alkalommal mondtam le edzést, azt is csak azért, mert nem voltam jól

    – fogalmazott.

  • Különleges felirat található a fedorán.

    19840523 prc g90 857
    Fotó: Northfoto

    Közel 224 millió forintnak megfelelő összegért talált gazdára az a kalap, amit Harrison Ford viselt Indiana Jones karakterét megformálva. – írja a People. A Golden Globe-díjas színész az 1984-es Indiana Jones és a végzet temploma című filmben hordta a védjegyének számító darabot, amely nemrégiben kalapács alá került egy amerikai liciten.

    A kalapot Dean Ferrandini, Ford kaszkadőre is viselte, akinek egyébként személyes gyűjteményéből származik az ikonikus fejfedő. Az eredetiséget igazoló hitelesítő okmányok mellé eddig még nem publikált fotók is tartoznak, melyek a forgatás során készültek. Herbert Johnson jelmeztervező még egy aranyszínű „I J” monogramot is elhelyezett a fedora kalapon, amelyet kifejezetten az Indiana Jones-széria három eredeti részénél alkalmazott.