Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Íme az első fotó az esküvőről.

    Hivatalosan is örök hűséget fogadott egymásnak Varga Miklós Joe és kedvese, Hrovatin Csenge. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője kedden Tiszaalpáron, a Csalogány Esküvő- és Rendezvényközpontban vette feleségül 21 évvel fiatalabb párját, akinek vezetéknevét is felvette.

    A körülbelül 60 fős lagziról elsőként a Survivor műsorvezetőjének idősebbik fia, Richárd rakott ki képeket és videókat a közösségi oldalára, a korlátozott ideig elérhető történetébe, de alább az a felvétel is megtekinthető, amellyel a fiatalember gratulált apjáéknak.

    Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkozott először, legutóbb tavaly, Nyerő Páros című műsorban szerepeltek együtt. Vargáék kapcsolata hullámvölgyeket is megélt, hiszen idén áprilisban a szakításukról lehetett hallani, de megküzdöttek egymásért.

    (via Blikk)

  • Mint mondja, segíteni szeretne az országban mindenben, amiben csak tud.

    schobertnorbika.png
    Fotó: TV2

    Ifj. Schobert Norbert annak apropójából vendégeskedett a TV2 Mokka című műsorában szerda reggel, mert tartalékos katonának jelentkezett és a napokban megkezdődött az öthetes kiképzése. A fiatalember, akit a forgatásra az édesanyja, Rubint Réka és Havasi Gergő tartalékos szakaszvezető is elkísért, az első napja kapcsán elmondta:

    Rettentően izgalmas volt, és nagyon büszkén viseltem az egyenruhámat. Meg is lepődtem egyébként a többi katonatársammal, mert olyan szinten tisztelettudóak, annyira befogadó mindenki és annyira nem hagyják hátra a társukat, hogy már rendesen majdnem kellemetlenül éreztem magamat

    – árulta el a Farm VIP korábbi győztese, hozzátéve, azért jelentkezett a honvédségbe, mert példát szeretne mutatni, egyúttal segíteni is szeretne az országában, amiben csak tud. Édesanyja, Rubint Réka aztán azt újságolta el, hogy Schobert Norbika már az első nap rengeteg barátot szerzett, pedig tartott attól, hogyan fogadja a katonás rendet.

    Katonai hivatáson még nem gondolkoztam, ezért is csatlakoztam a tartalékos katonák közé. Ha bármikor lesz egy árvíz – de ne legyen ilyen –, vagy akár határvédelemre van szükség, akkor én ott leszek, és bármikor segítek.

    Ifj. Schobertt Norbi tavaly a Sztárboxban mérettette meg magát, idén azonban Megasztárban próbál szerencsét . A sztárcsemete énekhangját korábban is megcsillogtatta; ide kattintva elérhető egy videó, amelyben énekel, és amely év elején nagyot ment a TikTokon.

  • A rejtélyes férfi ennél több pénzt is adott volna az egykori Nagy Ő-nek, ha jól alakultak volna a dolgaik.

    Molnár Anikó a fizetős tartalmainak köszönhetően igencsak fel szokta kelteni a férfiak érdeklődését. Furcsa ajánlatokkal is meg szokták találni az egykori Nagy Ő-t, aki az egyik ilyen esetet a hot! magazinnak elevenítette fel. Az évek óta sminktetoválóként is dolgozó híresség azt mesélte el, amikor egy rejtélyes férfi nagyvonalúan 20 milliót ajánlott fel neki egy vacsoráért.

    A múltkor volt egy férfi, aki hónapokig azzal ostromolt, hogy velem akar vacsorázni, és ezért hajlandó fizetni nekem 20 millió forintot. Ha százezer forintot mond, azt hihetőnek tartom, de húszmillió... Nincs olyan ember a Földön, aki ezt elhinné! Azt állította, hogy kávézói vannak meg zöldségese. Nem néztem meg a Face­book-profilját – egyébként az Ins­ta­gra­mon írt –, mert nem voltam kíváncsi rá, de csak írogatott és írogatott

    – emlékezett vissza Molnár, aki a zaklató üzeneteket megelégelve úgy döntött, igent mond a találkozóra, ám arra a biztonság kedvéért az egyik barátját küldte el.

    „Írtam neki, hogy pontosan tudom, hogy a húszmillió forint kamu, de kíváncsi vagyok, mire megy ki a játék. Erre már azzal folytatta, hogy neki az még többet is megér, ha esetleg úgy alakul az este, hogy továbblépünk. Itt állítottam le, hogy csak egy vacsoráról volt szó. (...) 

    Megkértem egy barátomat, hogy üljön ott a helyen, megmutattam neki a férfi fotóját is. Bár biztos voltam benne, hogy nem jön el, kellett, hogy legyen biztosíték, ha mégis, és esetleg egy pszichopata, aki kést ránt elő. Soha nem találkoznék egyedül egy vadidegen emberrel se pénzért, se ingyen

     – szögezte le a 49 éves híresség, akit az egyik barátja tájékoztatott az étteremben történtekről.

    „Azt mondta, két pár ül a helyen, rajta kívül nincs más ott egyedül. Szóval, odamentem, és vacsoráztunk egy jót. 6 óra 10 perckor ránéztem a telefonomra, és láttam, hogy a »hódolóm« már le is tiltott a közösségi médiában. Lehet, hogy valaki ott leskelődött, és nagyot röhögött, de én vacsoráztam egy jót egy barátommal. Az egész esetet nézve: én nem értem az ilyen embereket” – vonta le a következtetését Molnár, akinek szavait a Bors idézte.

  • A szépségipart sem kímélte.

    MG 1191
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Lakatos Márkról régóta tudni lehet, hogy előszeretettel osztja meg a kendőzetlen véleményét, és különösebben az sem zavarja, ha az állásfoglalásával valaki nincs kibékülve. Most a 49 éves stlylist közösségi oldalán osztott meg egy 17 évvel ezelőtti fotót, melyen az öccsével szerepelnek. Mint kiderült, azért posztolta a képet, mert valaki tegnap azt írta neki kommentben, hogy „rossz lehet öregnek és szomorúnak” lenni, miután egy általa ironikusnak szánt hozzászólást fűzött hozzá Radics Zsombor, influenszer egyik posztjához.

    „Van azért a baromi nagy »youth culture-nek« egy rendkívül toxikus része. Meg is kérdeztem, hogy: »Te nem leszel öreg, Babám, fiatalon akarod beadni a kulcsot?« :D Szóval szép dolog a fiatalság, de káros, ha azt gondoljuk, hogy csak fiatalon érdemes élni” – fogalmazott a stylist, majd kifejtette, hogy véleménye szerint, milyen hatást gyakorol az efféle gondolkodás a társadalomra:

    Káros, ha egy civilizáció betegségnek, szégyennek tartja az öregséget. Akkor is, ha a kozmetikai ipar, divatipar, reklámipar azt sulykolja belénk, hogy SELEJT vagy, ha nem látszol elég fiatalnak. Az sem oké, ha megszabjuk az öregeknek, hogy hogy kell megöregedniük. Szépen, csendben, méltósággal. Ettől a hideg kiráz! Mert ez azt jelenti, hogy szépen készülj a halálra kussban, úgy hogy nem sok vizet zavarsz. Köszi, nem! :D

    – jelentette ki.

    (via 24.hu)