Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Vasárnap este lezajlottak a Sztárbox utolsó negyeddöntői, Noszály Sándor személyében pedig megvan az első szuperdöntős résztvevő is, akihez jövő héten pedig újabb versenyzők csatlakozhatnak majd. Mint az tegnap kiderült, Miller Dávid súlyos arcsérülése miatt kénytelen visszavonulni a versenytől, helyére közös egyeztetés után Sárközi Ákos, Horváth Tomi előző ellenfele fog beugrani. Most azonban újabb sérülésről számolt be a női könnyűsúly egyik versenyzője.

    Pamela12869 Ok
    Fotó: RTL

    Hódi Pamela Instagram-oldalán egy hosszabb posztban jelentette be, hogy pár napja az egyik edzésén részleges izomszakadás történt a jobb bicepszében, és sérült a felkari izma is. Edzője az egészségét szem előtt tartva a legjobb szakemberekhez vitte, hogy segítse a felépülését, így jelen állás szerint nem lép vissza a versenytől, és a novemberi szuperdöntőn részt fog venni.

    Szeretném, ha tudnátok, hogy a bajnoki címért küzdeni fogok, nem adom fel. Nem siránkozom, hanem küzdök, mert túl sok munkám van ebben ahhoz, hogy ne álljak be a ringbe újra. Az orvosok a lelkemre kötötték, hogy kész leszek, mire kezdődik a meccs, én pedig bízom bennük

    – írta bejegyzésében az influenszer, majd szerette volna leszögezni, hogy ha nem sikerülne nyernie, az nem a sérülésének lesz tulajdonítható, hanem annak, hogy az ellenfele egyszerűen jobb nála.

  • Úgy vélik, akkor nem lennének féltékenyek.

    Egy fiatal ausztrál ikerpár azzal hívta fel magára az internet népének figyelmét, hogy kijelentették: azt szeretnék, ha ugyanaz a férfi lenne a párja mindkettőjüknek. Mivel egész életükben mindent megosztottak egymással, beleértve a Barbie-babákat, a bicikliket, a ruhákat és sminktermékeket is, ezért ennek az elvnek szerintük a párkapcsolatukra is érvényesnek kell lennie. April és Amelia Maddison úgy képzelik el jövőjüket, hogy egész életükben hármasban élnek majd a választott férfival.

    A 20 éves ikertestvérek mindig is rendkívül közel álltak egymáshoz, s tudják, nem találhatnak akárhol olyan férfit, aki mindkettejükkel kész lenne párkapcsolatot létesíteni. Az ízlésük egyezik, a zsánerük is ugyanaz: vonzónak a magas, tetovált, izmos férfiakat találják, de a legfontosabb számukra mégis az, hogy kiszemeltjük kedves legyen és jó humorérzékkel rendelkezzen.

    Korábban Aprilnek és Ameliának is volt már párja, ám úgy mesélik, partnereik mindig féltékenykedni kezdtek a köztük lévő szoros viszony miatt. Ezért találták ki azt, hogy talán egy férfin kellene osztozniuk. Persze, ha megtalálják az erre alkalmas személyt, akkor is szükségük lesz a kettesben töltött időre, a férfival pedig külön élnék intim életüket.

    Nem lenne közös a hálószobánk, a hét első felében egyikünkkel, utána a másikunkkal lenne

    – szögezték le a testvérek, akik határozottan kijelentették, egymásra sosem lennének féltékenyek.

    (via news.com.au)

  • Két éve tart románca Kajári Zoltánnal.

    Berki Renáta, azaz Mazsi és szerelme, Kajári Zoltán kapcsolatáról ezidáig nem sok mindent lehetett tudni, magánéletüket ugyanis féltve őrzik, azáltal azonban, hogy idén elvállalták a Nyerő Páros című sztárpárshow-t, sok mindent megosztottak két éve tartó románcukról. 

    Az influenszer édesanyának nem idegenek a kamerák, az ingatlanfejlesztőként dolgozó férfinek azonban ez lesz az első szereplése a tévében.

    „Az első legnagyobb feladat, amit le kellett küzdenem, az nem a konkrét feladatok voltak, hanem, hogy egy kamera az arcomba van helyezve, és majdhogynem egész nap” – vallotta be Kajári a Fókusz riportjában, aki állítása szerint a végére már megszokta, hogy minden mozdulatát követik a stábtagok.

    Vannak szaftos történetek is, és az én drágám úgy gondolta, hogy ezt megosztja a nézőkkel is

    – nevette el magát Berki Mazsi.

    „Találkoztunk olyan élethelyzetekkel, amivel a való életben soha nem találkoztunk volna. Leküzdöttünk félelmeket,és megtapasztaltuk azt, hogy milyen együtt működni, együtt dolgozni egy, közös célért. A kedves páromat olyan életszituációkban láthattam, amiben szerintem soha az életben nem fogom látni. De sírtunk is, én legalábbis” – mesélte az üzletasszony.

  • Az egykori szépségkirálynő néhány héttel ezelőtt hagyta maga mögött Magyarországot a családjával.

    Dobó Ági múlt héten vallotta be, hogy új életet kezdett: családjával a Pest vármegyei Maglódról Costa Ricára költözött, ám építési vállalkozó férje, Kis Csaba egyelőre maradt Magyarországon a munkája miatt. Két közös gyermekük, Benedikt és Nataniel azonban már elkezdték kint az iskolát.

    Az egykori szépségkirálynő a nyaralásaik során nem titkoltan évek óta kereste azt az országot, ahol megállapodhatnak, a sok úti cél közül pedig Costa Ricát találták a legmegfelelőbbnek. Ottani életükről Dobó egy vlog után a minap az Instagramján is mesélt. Mint kiderült, napról napra jobban szeretik a trópusi országot.

    „...suli után egyenesen a partra jöttünk, kicsit levezetni a napot a fiúkkal az óceán segítségével! Azt hiszem működik! Egyébként itt az esős évszak »legdurvább« vagyis legintenzívebb időszaka van épp, amikor szinte minden nap esik. Nagyon kíváncsiak voltunk, milyen lehet ilyenkor itt, mit lehet csinálni, hogyan hat ránk, stb. Jelentem nem ilyennek képzeltük, ez sokkal jobb annál! Minden egyes nap 28-31 fok között van a hőmérséklet, éjjel-nappal. Gyakorlatilag nincsen hőingadozás! Nem esik folyamatosan, de gyakran felhős az ég, bár akkor is éget. Általában éjjel esik nagyon intenzíven, reggelre csodaszép az idő, és már reggel 6-kor tűz a nap, délután 2-3-től szokott beborulni, és utána esik. De az eső meleg, és nem hűl le az idő egyáltalán. Ebben az időszakban sokkal kevesebb a turista, pedig sokkal olcsóbb minden hotel, szolgáltatás... és a legzöldebb, legszebb minden! Ooo, és ilyenkor van bálnaszezon is!” – újságolta el Dobó.

    „Jó reggelt Magyarország! ...és persze Mindenki másnak is, bárhol is ébredtek, vagy épp ebédeltek, esetleg készültök aludni a világ bármely pontján! Legyen szép napotok/ éjszakátok! ...én tegnap megállapítottam, hogy bejárva Costa Rica szinte teljes nyugati partját, az elmúlt másfél évben, számomra ez a legleglegszebb rész. Uvita környéke, Dominicalito, stb... Az óceán irányából csodálva a partokat is lélegzetelállító. A víz szó szerint meleg, a természet páratlan...

    De tudjátok, szerintem ez az ország kicsit sem való mindenkinek! Itt a MINDEN a természet. De az aztán tényleg Minden! Értitek mire gondolok? Más igazából nagyon nincs is... Úgy értem, hogy a dzsungel és az óceán számtalan lehetőséget kínál, hogy akár heteken át elfoglald itt magad, de pl. ha shoppingolnál, és alapvetően a betondzsungel a preferált közeged, akkor ebben az országban nagyjából San José az, ami kielégítene...

    minden más arra a páratlan biodiverzitásra épül, amit amíg nem tapasztalsz meg, szerintem elképzelni sem lehet. Minden él és mozog, a természet beszél Hozzád, és mindezt nagyon hangosan teszi... A pici gekkók mindennaposak a házon belül is, sőt, az autóban is néha, a repülő bogarak, pillangók, társaik az otthoniakhoz képest nagyjábol 10X akkorák... majom, béka, iguana pedig bárhol bármikor felbukkanhat. Ezt rendbe kell tenni fejben szerintem, ha valaki erre indulna!” – ajánlotta Dobó Ági a bejegyzésében.