Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Helyzetjelentést adott az énekesnő.

    Vasárnap este ismét elstartolt az RTL-en a Sztárbox legújabb évada, ahol a női könnyűsúly mezőnyében Hódi Pamela és Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány is összecsaptak a döntőbe jutásért (a női súlycsoportokban kettő, a férfiaknál három győzelem kell az öv megszerzéséhez). Kettejük mérkőzésének idő előtt vége lett, miután az énekesnő a harmadik menetet követő szünetben, közönsége és edzői unszolása ellenére végül feladta a mérkőzést – így pontozással Hódi Pamela lett győztes.

    Nemazalány a mérkőzést követően Instagramján jelentkezett be, hogy mindenkit biztosítson arról, hogy nem lett komolyabb baja:

    Jól vagyok, minden rendben. Nagyon-nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki támogatott, szurkolt nekem. Gratulálok a Pamelának, nekem ez egy hatalmas élmény volt, itt is kipróbálhattam magam. Nulla kondival, 3 hónap edzéssel szerintem kihoztam magamból a maximumot. Az én kezembe a mikrofon való

    – fogalmazott az énekesnő.

  • A homokos tengerparton töltötték az első éjszakát.

    Vasárnap, szeptember 1-től elrajtolt a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, amelyben a versenyzők már az első napon kaphattak egy kis ízelítőt abból, milyen kihívások várnak majd rájuk. A kaland ezúttal a Fülöp-szigeteken vette kezdetét, ahol a sztárokat szó szerint bedobták a mély vízbe, hisz a nyitórészben az volt a feladatuk, hogy különböző csónakokkal eljussanak arra a lakatlan szigetre, ahol éjszakázni fognak.

    Egy szimpátiaszavazás döntötte el, hogy a versenyzőpárosok hogyan fognak eljutni az első szálláshelyükre, aminek értelmében Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint az általuk kiválasztott Cserpes Lauráék használhatták a motorcsónakot. A lista alján végzett Zámbó Krisztiánék és Sáfrány Emeséék viszont egy rozoga tutajjal vághattak neki életük kalandjának.

    A szigetre elsők között érkező Krauszék egyből döntési helyzetbe is kerültek, ugyanis nekik kellett dönteniük az étel elosztásáról, valamint arról, ki hol hajthatja fejét álomra az este. Legtöbbjüknek így maradt a homokos tengerpart alvóhely gyanánt, amit Zámbóék nehezen bírtak, ellenben Till Attila és Stohl András pontosan erre számított.

    Bár nagyon-nagyon kényelmetlen volt, de valahogy mi elfogadtuk a sorsunkat, nem? Tudtuk, hogy nem a milyen szállodában alszunk, hanem a tengerparton, a homokban, hát mire számítottak?

    – jegyezték meg viccesen Stohl Andrásék.

  • Először mutatta meg a párját.

    Lukács Miki legutóbb a Celebrandiban szerepelt annak reményében, hogy újra rátalál a szerelem. Az RTL-es műsorban ugyan nem lelte meg az igazit, de Instagram-sztorija most arról árulkodik, hogy újra foglalt a szíve – szúrta ki a Blikk. Lukács Miki és Peller Anna 14 évnyi házasság után váltak el, de jó viszonyt ápolnak, és közös gyermeküket egyetértésben nevelik.

    Lukács a közösségi oldalán megosztotta, hogy Szicíliában nyaralnak új kedvesével, az egyik képen pedig a „Baby loading” címke is látható, azaz szülői örömök elé néznek. 

    Igaz a hír, babát várunk, immár hetek óta növekszik Alexa pocakjában és jövőre érkezik a kisfiunk. Az Instagram-történetet kicsit elszúrtam, mert még nem akartuk bejelenteni a nagy nyilvánosságnak, csak a közeli ismerősökkel tudattuk volna, de ez már csak így alakult

    – mesélte a lapnak Lukács Miki, aki hozzátette: párjának civil foglalkozása van, egy online marketing céget működtet, de kerüli a nyilvánosságot.

    Mint kiderült, az egyre népesebb család már közös nyaraláson is volt Peller Annával és új párjával, valamint kislányukkal, Annabellával. Gyermekük nagyon várja, hogy kis testvére szülessen. Lukács azt is elmondta, hogy a válásukat Pellerrel heteken belül kimondják.

  • Izgalmakból nem volt hiány.

    IMG 9572
    Fotó: RTL

    Vasárnap elrajtolt a Sztárbox új évada, amelyben tavalyhoz hasonlóan ismét három meccset láthattunk az este folyamán. Férfi könnyűsúlyban Miller Dávid és Varga Ádám mérkőzésével kezdődött a gála, ami rögtön megadta az alaphangulatot a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban. Az összecsapás azonban a második menetben véget ért, miután Varga ereje látszólag teljesen elszállt, Miller pedig egy hatalmas ütéssel kiütötte az ellenfelét. A padlóra került színész ezután ápolásra is szorult, majd amikor már helyrejött, Héder Barna kérdezte a mérkőzés alakulásáról. 

    – Erre én se számítottam. Kicsit ledőltem egyet itt az első menetben… – kezdte Varga.

    – A másodikban! – helyesbített a műsorvezető, aki aztán arról kérdezte a színészt, hol csúszhatott hiba a gépezetbe.

    Nagyon kemény volt a Dávid, nem számítottam arra, hogy ennyire. Elsősorban elnézést kell kérjek az edzőmtől, ezt szajkózta hónapok óta, hogy fönt a kéz, fönt a kéz, ne menj ész nélkül előre. Nekem eldurrant az agyam, és mentem előre, kint volt a fejem, ez volt az eredménye, hogy betalált ez az állas.

    Héder arra is rákérdezett, hogy miért nem figyelt jobban a védekezésre, miután edzője az első menet után erre figyelmeztette. A színész a meccsszituációnak tudta be a hibát:

    Ilyenkor nem mindig megy át minden információ, olyan adrenalin van az emberben. Az első menetben azt éreztem, hogy volt egy pillanat, amikor megcsíptem a Dávidot, és hogy onnantól nekem előre kell mennem. Aztán ő csípett meg engem.