Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Valóságos izomkolosszussá gyúrta magát az utóbbi időben a Deadpool & Rozsomák című alkotás kedvéért Hugh Jackman. Az 55 éves ausztrál színész elképesztő izomtömeget szedett magára úgy, hogy közben hatalmas bicepszeket és kockás hasat is villantott.

    Jackman legújabb Instagram-bejegyzésében hosszasan taglalja azon személyek névsorát, akik a fizikai átalakulása során a segítségére voltak, így az is kiderült, hogy egy kisebb csapat dolgozott azon, hogy a legjobb formáját hozhassa a mozivásznon. Az érdemeiből persze ez mit sem von le, hiszen ötven felett is fiatalokat megszégyenítő külsőt hozott össze, ami komoly elhivatottságról árulkodik. 

    Most azok is szemügyre vehetik a szuperhőshöz méltó kinézetét, akik esetleg lemaradtak volna Jackman nagy visszatéréséről az ikonikus szerepében. „Hálás vagyok!” – írta posztjában, amelyen a fürdőszobájában látható, ahogy félmeztelenül pózol.

  • Az Index műsorában beszélt a jelenségről a tartalomgyártó. 

    Baranyai Barna az instant pályaelhagyó tanító bácsi színészként, slammerként, majd reklámszövegíróként kezdte pályafutását. Jelenleg pedig inkább az önálló estekre, stand-upra és tartalomgyártásra koncentrál. A tartalomgyártó az Index TiKTalk című műsorában fejtette ki véleményét a trashkultúráról, amit behatóan ismer, karikíroz TikTokon. Kandúrbandik címmel például egy érdekes jelenségre mutat rá.

    „Talán ez az egy sorozatom, ami nem csak a bolondságról szól, hanem azért kis misszión is van vele, hogy ne írjunk már ilyeneket random nőknek Facebookra. Egyébként az első videóban a Kandúrbandik sorozatból nagyon sok az »Érett, csinos hölgyek« Facebook-csoportból van, ahol csak modellek képét rakják ki emberek. Ezekre kommenteltek az ″úriemberek″ és kínálták fel a pömpölőjüket különböző szofisztikált módokon. De nagyon sokszor van az, hogy bármit kirak egy lány Facebookra, vagy Instagramra akkor azonnal rácuppannak emberek, és ez azért elég erősen problémás. Ez azért... nem is úgy fogalmaznék, hogy üldözendő, de ijesztő” – fogalmazott Baranyai.

    @index.hu Az instant pályaelhagyó tanító bácsi színészként, slammerként, majd reklámszövegíróként kezdte pályafutását. Jelenleg pedig inkább az önálló estekre, stand upra és tartalomgyártásra koncentrál. Barnával többek között arról beszélgettünk, hogy miként látja itthon a trashkultúrát és az erre irányuló tartalomfogyasztást. Mennyiben változott a trashsztárok mibenléte és a fogyasztói attitűd rendszere. Miért fogyasztunk trasht? A videóból kiderül! @lenzsrolivr @barnabaranyai ♬ eredeti hang – Index.hu - Index.hu

     A TikTalk teljes adása ide kattintva tekinthető meg.

  • A rockzenész Hajdú Péter műsorában vendégeskedett. 

    Nagy Feró lesz a vendégeBeköltözve Hajdú Péterhez című műsornak, melynek beharangozójában a népszerű énekes a pályafutása korai szakaszáról is mesél. A Beatrice frontembere elmondta, hogy a hatóság anno rendszeresen vitte el „beszélgetésre” magukhoz, amiért gyakran lázító, rendszerellenes magatartást tanúsított.

    „Többféle történet is van ebből, mert többször bevittek, ahol kaptam pofont is meg verést is. Többnyire »kihallgatásra« vittek be, mert valami olyan dolgokat mondtam, ami megdönthette volna a rendszert. Vagy nem tudom...” – kezdte a Kossuth-díjas rockzenész.

    Felvittek, betettek egy kihallgató szobába. Mondta a főhadnagy elvtárs, hogy üljek le, majd jön. Egyszer csak bejött a rossz zsaru, és rám üvöltött: »Ki engedte meg, hogy leüljön!?« Hát ilyenkor mondani sem mersz semmit, annyira besz*rsz. Ahogy felálltam, abban a pillanatban olyan kaptam, hogy nekiestem a falnak. Elkezdett vérezni az orrom, meg minden... Aztán azt mondta nekem, hogy szerinte Kádár elvtárs túl sokat enged meg a művészeinek, majd kaptam még egyet.

    – emlékezett vissza a kellemetlen esetre Nagy Feró.

  • Ilyen hőséget még ők sem tapasztaltak.

    Korda György és Balázs Klári az elképesztő nyári hőség dacára is folyamatosan koncerteket adott országszerte. Bár mindig örömmel állnak a rajongóik rendelkezésére, az idei szezon olyan kánikulában telt, hogy erre még ők sem számítottak.

    Pedig bejártuk a világot, de ilyen időjárási körülményeket talán Ausztráliában tapasztaltunk csak még annak idején. És megtörtént velem az, ami eddig soha, hogy augusztus elején két koncerten is zakó nélkül léptem fel, igaz, mellény volt rajtam.

    – fogalmazott derűsen Korda, aki minden fellépése elején megköszönte feleségével a közönségnek, hogy a nagy meleg ellenére is eljöttek, megtisztelték őket.

    A Korda házaspár a Storynak arról is mesélt, hogy semmi különösebbet nem szoktak kérni az öltözőjükbe, bár tudják, hogy míg mások whiskyt, vacsorát rendelnek, addig ők csak vizet, kávét és gyümölcsöt szoktak kérni. „Alkoholt soha, az az egész stábnak tilos a fellépés végéig” – mondja Balázs Klári, majd hozzáteszi, mielőtt színpadra lépnének, minden stábtag összegyűl, és „egy, kettő, három” után „all-in” felkiáltással kezdődik a show.

    A mi titkunk az, hogy a koncertjeinken nincsen üresjárat, mindig slágereket éneklünk. A színpadon fél szemem mindig Gyurin van, a privát életben mind a kettő, muszáj, az életkorral jár. Látom, ha nyújtja felém a kezét, például egy igen magas hang éneklésénél, ilyenkor megfogom, erőt, energiát adok neki”

    – mondja az énekesnő, amire élete szerelme csakis helyeselni tud.

    Elég egy pillantás, egy mosoly, és tudom, hogy Klárika ott van velem, segít, feltölt. 25 évet énekeltem egyedül, majd 45 évet a feleségemmel. És könnyebb, sikeresebb volt vele koncerteznem, mint egyedül

    Mint kiderült, az énekes házaspár a fellépések után sokáig felfokozott hangulatban vannak, ezért sokszor hajnali négykor tudnak csak lepihenni. Ezt viszont a legkevésbé sem bánják, hiszen a közönség szeretete, a taps, a szórakoztatás minden fáradságért kárpótolja őket.