Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A külföldi sztárok közül legutóbb Reese Witherspoon zavart össze mindenkit azzal, hogy elárulta, valójában nem is Reese Witherspoonak hívják, de Emma Stone-nak is sikerült meglepetést okoznia, amikor kijelentette, szeretne visszatérni valódi keresztnevéhez, az Emilyhez. A sorban Jude Law következik, aki ritka megjegyzést tett eredeti nevével kapcsolatban.

    Az 51 éves brit színész egy interjúban beszélt arról, hogy bár születésekor a szülei a David Jude Law nevet adták neki, de még ők sem nevezik őt Davidnek sosem. A Holiday és a Sherlock Holmes sztárja igazából nem is akarja, hogy bárki is így hívja őt.

    Nem is tudtam, hogy a lesifotósok Celeb Dave-nek neveznek! Ha így is van, valószínűleg azért, mert az útlevelemben David Jude szerepel, nem Jude David. Engem soha senki nem hívott Davidnek. Az anyám és az apám is Jude-nak szólított. Ez csak egy volt a sok furcsa dolog közül, amiket csináltak

    – mondta a Guardiannek Law.

    (via Mirror)

  • A Mokka korábbi műsorvezetőnője ritkán mesél így gyermekéről.

    Éppen ma, azaz szeptember 14-én ünnepli születésnapját Mádai Vivien kisfia, Zénó. A tévés egy szem gyermeke 10 éves lett, melynek alkalmából különleges ajándékot kért. 

    „Ma ünnepli a 10. születésnapját a lelke mélyén valójában 75 éves főnökünk, Zéni, aki a barátainak már csak Csucsu. Meg vannak számlálva a napjaim, mert lassan leesik neki, hogy ciki, ha megfogom a kezét az utcán, és ettől minden percben bőgnöm kell. Jön-megy, egyedül közlekedik, és úgy a legnagyobb életművész, hogy közben kitűnő tanuló, megbízható, és a legőszintébb ember, akit ismerek. Néha talán túlságosan is.

    Karakterét tekintve, pedig csak annyit szeretnék mondani, hogy születésnapjára kábeltévét kért, amin tudja nézni a híradót és a sportot. Isten éltesse az én legnagyobb tanítómat, életem legfontosabb szereplőjét, az én örök kisbabámat! 2014.09.14.

    – olvasható Mádai bejegyzésében, aki magánéletéről csak kevés információt oszt meg.

  • Ezzel töltötte az idejét nyáron.

    Sebestyén Balázs szombaton azzal kapcsolatban posztolt a Facebook-oldalára, mivel töltötte szabadidejét nyáron. A rádiós műsorvezető rajongói kérésére megosztotta azokat a könyveket, amelyeket elolvasott, és amelyek elnyerték a tetszését.

    A bejegyzés egy óra leforgása alatt több mint 2,2 lájkot kapott, a kommentek tanúsága szerint pedig többen kedvet kaptak az említett kötetek elolvasásához.

    Sokszor írjátok nekem azt, hogy tegyem ki, mit olvasok mostanában! Összeszedtem nektek a nyár legjobb könyveit, amik nekem nagyon tetszettek és a nyáron olvastam el őket! Ezek nem feltétlen mostanában megjelent könyvek, de mindegyiket szerettem, más miatt... több fajta stílus, több fajta érzésvilág, de mindegyik nagyon jó!

    – árulta el Sebestyén, aki nem titkolja, néhány éve a spiritualitás is foglalkoztatja. Az idei évet például Nepálban kezdte, ahol megáldotta egy buddhista szerzetes.

  • Van egy kis hasonlóság.

    Különleges bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán Pintér Tibor, aki legújabb fotóján egy igazi hollywoodi filmsztárral, Brad Pitt-tel látható. Pontosabban annak viaszmásával, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója ugyanis a jelek szerint a minap a budapesti Madame Tussauds-ban járt.

    Hogy hívják Madame Tussaud férjét? Sír Tussaud

    – írta a képhez Pintér, aki követői szerint eléggé hasonlít az amerikai színészre. Érdekesség, hogy Pintér Tibor nemrég arról beszélt, hogy ő a magyar Bradley Cooper.