Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az ilyesmi nagy dolog a mai világban.

    Rácz Jenő a minap arról számolt be a közösségi oldalán, hogy egy kis figyelmetlenség és a fáradtság miatt a pénztárcáját és iratait is sikerült elhagynia. A Michelin-csillagos séf úgy meséli, táskáját, amelyben közel 1 millió forint is lapult, az autója tetejére tette indulás előtt – ez okozott később gondot.

    Dóri [Rácz-Gyuricza Dóra, a séf felesége – a szerk.] utánam szólt, hogy Kamilla [a séf kislánya – a szerk.] meg akar ölelni indulás előtt. Kiugrottam az autóból, a táskámat az autó tetejére tettem. Amikor visszaszálltam, otthagytam, mint aki jól végezte a dolgát, olyan fáradt voltam, és elindultam. A harmadik-negyedik kanyarban le is repülhetett a pénztárcámmal együtt, ami tele volt pénzzel és iratokkal

    idézte a Blikk Rácz szavait, akinek szerencséje volt: a táskát két fiatalember találta meg, akik úgy döntöttek, inkább a becsületességet választják, s visszaadják Rácznak a holmijait.

    A séf aztán a közösségi oldalán fotót is mutatott a becsületes megtalálókról.

    „A képen látható srácok voltak, akik megtalálták az elhagyott táskámat, amiben közel 1 millió forint volt... ők a pénz helyett a becsületet választották és hiánytalanul kaptam vissza a táskámat! Nagy dolog a mai világban, minden tiszteletem az övék! Meghívtam őket a Rumourba egy vacsorára a hálám jeléül! Bravo srácok” – tudatta a közösségi oldalán a séf.

  • Akárki elcsípheti egy ilyen fotóra a színésznőt.

    Az 54 éves amerikai színésznő, Uma Thurman jelenleg Budapesten tartózkodik, mégpedig a Ballerina Overdrive című Vicky Jewson-film forgatása miatt. Mint kiderült, a hollywoodi filmsztár a forgatási szünetekben a testmozgást sem hanyagolja: a Márvány utcai Flex Gymben kapták lencsevégre egy izzasztó edzést követően.

    A felvételeket az edzőterem tulajdonosa, Szedlacskó Ádám tette közzé a Facebookon. 

    Mindent megtettem, hogy Uma átélje a /Welcome Home / Flexes életérzést. Izomláz garantált. Uma, i'm proud of You. You did it again

    – olvasható az üzletember bejegyzésében.

     (via 24.hu)