Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az angyalnak öltözött szőkeség nem esett kétségbe vagy rendezett jelenetet, hanem igyekezett mihamarabb orvosolni a helyzetet.

    Hosszú kihagyás után kedd este ismét megtartották a világ egyik leghíresebb divatshow-ját, a Victoria's Secret fehérnemű-bemutatóját. Az ikonikus show-ra többek között Gigi Hadid, Ashley Graham és Palvin Barbara is meghívást kapott, hogy a márka angyalaiként bemutassák a divatcég legújabb fehérneműit. Nem mindenki volt azonban olyan szerencsés helyzetben, hogy hiba nélkül vonulhasson végig a kifutón: egy holland szupermodellben, Doutzen Kroesben például kis híján megállt az ütő, akkorát bakizott, jóllehet nem a saját hibájából.

    Kroes magabiztosan lépkedett, miközben a nézőtéren helyet foglaló vendégekre pillantott, ám egy ponton megtorpant a kifutón, magassarkúja ugyanis beakadt a kifutó egyik lemezébe. A 39 éves modell tett egy határozott lépést hátra, s kirántotta cipőjét, amely nem került vissza a helyére automatikusan, ezért Kroes lerúgta magáról a tűsarkút, majd leguggolt, s újra felvette azt. Aztán – profi módjára – úgy vonult tovább, mintha mi sem történt volna. 

    A felvétel eddig több mint 35 millió megtekintésnél jár.

    @charmbrasil O que acontece quando você tem um pequeno problema com o sapato? Se você é #doutzen, você dá um jeito e fica incrível ao mesmo tempo!! Uma verdadeira profissional. #CharmBrasil #CharmNoVSFS #victoriasecrets #VSFashionShow #VSFS24 ♬ som original - Charm Brasil
  • Igazi sztár lett az interneten Leo, a cocker spániel, aki nem csupán teniszezni, ugróiskolázni és xilofonozni tanult meg, hanem festeni is. Büszke gazdája, Emily Anderson ugyanis mindent megtesz annak érdekében, hogy újabbnál újabb trükkökre tanítsa meg.

    A Guinness-rekorder Leo pár napja újabb dolgot sajátított el: mancsát az építőkockázás felé fordította, melyeket a kisgyermekek könnyedén egymásra építhetnek. Arról, hogy a cocker spániel egyedül pakolja egymásra a kockákat, felvételek is tanúskodnak: előbb a szájával felkapja, majd finoman egymásra helyezi, az orrával pedig össze is nyomja azokat.

    Íme egy videó is: