3-szoros pénz a kényelmes brazil döntetlen

2010.06.25. 13:58

A G-csoport utolsó meccsein nem sok izgalom várható. Az Indexen mindkét meccs élőben 16 órától: Portugália-Brazília, Elefántcsontpart-KNDK.

Van-e ennél nyilvánvalóbb, hogy egy kényelmes, nem megerőltető döntetlen lesz a portugál-brazil? Brazília ezzel csoportelső, Portugália biztosan csoportmásodik, és mivel nem tudni, Spanyolország hányadik helyen megy tovább, még csak azzal sem számolgathatnak, hogy elkerüljék őket. A torna még hosszú, nyilván nem egymás gyilkolásával kellene előbbre jutnia a két csapatnak. (Nem árt azonban vigyázni, mert Uruguayt sem érdekelte, hogy fix iksszel a csoport első helyén marad, a biztonság kedvéért jól elverte Mexikót.)

Mivel a döntetlen háromszoros pénzt ér, ha viszont az első félidő gól nélküli, akkor 2,5-szeres a hozam, nem butaság tehát azzal kalkulálni, hogy egy unalmas, kockázatmentes 45 percet láthatunk.

A portugál védelem még nem kapott gólt, ha megtörik a sorozat, gyengén fizet, 1,25-ös a szorzója. Ha viszont folytatódik, 3,6-szoros pénzt kereshetünk.

Talán kissé meglepő, Luis Fabiano gólja éri a legkevesebbet,  6,5-szeres szorzóval. C. Ronaldónál hétszeres az odds, ha övé az első gól. Ha Ronaldo is gólt lő, és még a csapat nyer is, alig fizet jobban (4,75), mint az egyszerű portugál siker (3,5).

A csoport másik meccsén Elefántcsontpart biztosan nekiugrik Észak-Koreának, hiszen neki a győzelmen kívül más eredmény nem létezik. Az ázsiaiak zártan védekeznek, de amíg erejük bírja, nem lesz könnyű dolguk Drogbáéknak.

Afrikai a vb-n nem győzött még le ázsiait, itt a kedvező alkalom. 1,33-as az elefántcsontparti siker szorzója. Ha Drogbáé az első gól, 4,33-as a kifizetés, Gervinhónál 5,5-szeres.