Törökék 7300 méteren a Himalájában

2013.07.16. 09:10

Amikor vége a futballbajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Los Angeles Lakersből elküldött NBA-kosaras megerősítette, a New York Knicks játékosa lesz a következő szezonban. „A csapat fantasztikus, a játékosok is azok. Alig várom, hogy a Knicksben kosarazzak" - mondta az NBA-veterán, miutá Las Vegasban találkozott a New York-iak képviselőivel.

  • Manny Pacquiao abbahagyja a profi bokszot, ha Brandon Rios kiüti a következő mérkőzésén, mondta a bunyós edzője, Freddie Roach. Pacquio legutóbbi meccsén csúnya KO-ba lépett bele, másodpercekig eszméletlen volt, miután Marquez a hatodik menetben kifektette.

  • A Bajnokok Ligája második selejtező fordulóját rendezik kedden és szerdán. A magyar bajnok Győr szerdán fél kilenckor fogadja az izraeli Maccabi Tel-Avivot. A keddi párosítás: Viktoria Plzen (cseh)–Zseljeznicsar (bosnyák), BATE Boriszov (fehérorosz)–Sahtyor Karagandi (kazah), Dinamo Tbiliszi (grúz)–EB/Streymur (feröeri), Sheriff (moldáv)–Szutjeszka (montenegrói), Ekranas (litván)–FH Hafnarfjördur (izlandi), Birkirkara (máltai)–NK Maribor (szlovén), Fola Esch (luxemburgi)–Dinamo Zagreb (horvát), Steaua Bucuresti (román)–Vardar Skopje (macedón). Egy Európa Liga meccs is lesz ezen a napon, a második körben az észt Levadia Tallinn a román Panduriit fogadja.

  • Sarapova sérült, nem indul Stanfordban

    Sérülés miatt nem indul a jövő heti stanfordi tenisztornán Marija Sarapova, a női világranglista második helyezettje. A 26 éves orosz játékos a bal csípőízületét fájlalja, ezért döntött a távolmaradás mellett. Sarapova már a wimbledoni bajnokságon sérült volt, és a második fordulóban, június 26-án nagy meglepetésre kikapott a portugál Michelle Larcher De Britótól. A világsztár azóta edzőt váltott: Thomas Hogstedt helyett jövőben a játékosként nyolc Grand Slam-tornán győztes Jimmy Connors irányítja a felkészítését.

  • Újabb vereség a junior férfi kézilabda-vb-n

    A magyar válogatott még 16-11-re vezetett a szünetben, a végi mégis vereség lett. A házigazda Bosznia 25-21-re nyert a junior férfi kézilabda-világbajnokságon 2. fordulójában. A C csoportban a magyar válogatott két meccs után két vereséggel áll.

    Bosznia-Hercegovina–Magyarország 25-21 (11-16)

    A magyar válogatott összeállítása: Váczi, Balogh (kapusok), Auth 5, Debreczeni 4, Gerdán, Győrfi, Koller, Kovacsics F., Lezák, Nagy D. 1, Németh B., Oláh T. 3, Pulay 1, Schneider 1 (1), Szöllősi Ba. 6, Zdolik. Szövetségi edző: Gyurka János.

  • cikkünk a témában:

    Tóth Lili Anna is aranyérmes az EYOF-on

    A kalapácsvető Bácskay Zsófia után a futó Tóth Lili Anna is aranyérmet szerzett az utrechti Európai Ifjúsági és Olimpiai Fesztivál (EYOF) hétfői nyitónapján, utóbbi 2000 méter akadályon diadalmaskodott. A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) honlapjának beszámolója szerint Tóth 6:45.45 perces új országos ifjúsági csúccsal győzött. Tóth az EYOF történetének 55. magyar aranyérmét szerezte meg. A 15-17 éves sportreménységek utrechti versengésén 77 sportoló képviseli a magyar színeket.

  • A bogotai tenisztorna eredményei

    Az ötödik helyen kiemelt francia Adrian Mannarino fordulatos mérkőzésen legyőzte a hazai közönség előtt szereplő Alejandro Gonzalezt a 727 685 dollár összdíjazású bogotai férfi tenisztorna nyitófordulójában.

    1. forduló (a 16 közé jutásért): Mannarino (francia, 5.)-Gonzalez (kolumbiai) 6:4, 0:6, 6:4, Giraldo (kolumbiai, 6.)-Salamanca (kolumbiai) 6:2, 6:4, Viola (olasz)-Marcsenko (ukrán) 6:3, 2:6, 6:0, Ebden (ausztrál)-Wang (tajvani) 6:1, 2:6, 6:1

  • Eurosport

    14.00: Kerékpár, Tour de France, 16. szakasz, Vaison la Romaine - Gap

    17.45: Universiade, röplabda, férfi döntő, Kazany

    20.15: Labdarúgás, női Eb, Svédország-Olaszország

    Eurosport 2

    7.00: Universiade, úszás, Kazany

    17.00: Universiade, úszás, döntők, Kazany

    20.30: Labdarúgás, női Eb, Dánia-Finnország