Ez a poszt a következő Percről percre része:

A PSG szétszedné a Barcelonát

Amikor vége a futballbajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kemény időfutam vár szerdán a Tour de France-mezőnyre, a harminckét kilométeres etapon két második kategóriás emelkedő is van. A kerékpárosok fele rajtolt már el, vagy ért célba, eddig Westra volt a leggyorsabb, 54 perc 2 másodperc az ideje.

  • A Chelsea-hez visszatért José Mourinho beszélte le Frank Lampardot arról, hogy Amerikában vezessen le.

    A SkySports szerint a portugál edző azt mondta a középpályásnak, egy fantasztikus országban élhetne, ha a tengerentúlra szerződne, ráadásul az MLS is fejlődőben van, de kárba veszne több olyan év, amit még a legmagasabb szinten játszhat.

    Mourinho még akkor beszélt egyik kedvencével, amikor a Real edzője volt, az elmúlt három évben folyamatosan kapcsolatban álltak.

  • cikkünk a témában:

    Jövő csütörtökön indul a Kékszalag Nagydíj

    Jövő csütörtökön rajtol el Balatonfüredről a 45. Kékszalag Nagydíj, amelyet utoljára írnak ki kizárólag egytestű vitorlások számára. A Kékszalagon utoljára versenyeznek kizárólag az egytestű hajók, amelyek eddig a páratlan években alkották a mezőnyt, 2014-től ugyanis megszűnnek a kategóriákra vonatkozó megkötések. A viadalt tavaly a Fifty-Fifty nevű katamarán nyerte meg Józsa Mártonnal a kormánya mögött 10 óra 34 perces idővel, hat perccel megjavítva a Nemere II hajó 57 éves rekordját.

  • A gyilkossággal vádolt NFL-es, Aaron Hernandez az egyetemi csapatában együtt játszott Tim Tebow-val és Brandon Spikesszal. A két quarterback, Tebow és Brady most csapattársak a Patriotsnál, de 2011-ben egymás ellen léptek pályára, a meccs után az NFL kamerái kaptak el egy beszélgetést köztük, amit Brady így kezdett:

    - Megpróbálok majd odafigyelni Aaronra és Brandonra.

    - Ez sokat jelent, jó srácok.

    - Elég nehéz őket kezelni.

    - Nagyon.

    Hernandezre később is volt panasz a Patriotsnál, egyszer nekirontott csapattársának a klub edzőtermében. A Patriots vezetője egyébként azt mondta, váratlanul érte, hogy gyilkossági ügybe keveredett egyik játékosa, átverve érzi magát.

  • Ibra járhatna a legjobban Cavanival

    Zlatan Ibrahimovic világklasszis csatártársat kapott maga mellé a PSG-be, akivel BL-győzelemre is esélyessé váltak a franciák, de megtűr-e a svéd maga mellett egy ilyen nagynevű támadót?

  • A 2015-ös torna rendezését kapta meg az arab ország, Bangkokkal voltak versenyben. Katar 2022-ben futball-vb-nek ad majd otthont, becslések szerint az lesz a legdrágább világbajnokság valaha.

  • Miután az angol sajtó megszellőztette, hogy a Chelsea ajánlatot tett a Manchester United-támadó Wayne Rooneyért, a londoni klub gyorsan reagált.

    A klub megerősíti, hogy kedden írásban ajánlatot tett Wayne Rooneyért a Manchester Unitednek. A részletek nem publikusak. Az ajánlatunkban viszont nem szerepelt az, hogy játékosokat adnánk a Manchester Unitednak a futballistáért cserébe.

    A BBC és a Sun is azt írta délelőtt, hogy Rooneyért tízmillió fontot, és David Luizt vagy Juan Matát adnák a londoniak.

  • Vádemelés Ecclestone ellen Németországban

    A müncheni ügyészség vesztegetéssel és hűtlen kezelésre való felbujtással vádolta meg a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone-t.

  • A doppingbotrányba keveredett Asafa Powell erőnléti edzője, Chris Xuereb tagadja, hogy szerepe lenne az ügyben, nem akar bűnbak lenni. Azt mondta, nagyon csalódott, hogy a sprinterek rá mutogatnak a saját vétségük miatt, ő semmilyen illegális szert nem adott Powellnek és a szintén megbukott Sherone Simpsonnak.

  • A Cavanit 64 milliórt eladó Napoli nemcsak Higuaínt szerezné meg, a hírek szerint a brazil Internacional támadója, Leandro Damiao a másik célpontjuk, akit a Tottenham is meg akar szerezni.

    Eddig két Real-játékossal, Albiollal és Callejonnal erősítettek, tárgyalnak a brazil válogatott kapus Julio Cesarral is.

  • Dühből, saját kapusa fejét rúgta le

    Percekig állt a játék kedden a Notts County és a Galatasaray közti barátságos mérkőzésen, mert a hazaiak védője, Alan Sheenan dühében a labda helyett saját kapusa, Bartosz Bialkowski fejét találta telibe.

  • A Tour de France-on, pedig az élmezőny még csak most jön, a felvételek alapján a második hegyen esik.

  • Mind a magyar férfi, mind a női vízilabda-válogatott szakvezetője azt várja, hogy csapata bejut a legjobb négy közé a hét végén rajtoló barcelonai vizes világbajnokságon.

    Benedek Tibor, a férfiak szövetségi kapitánya szerint elsődleges cél az elődöntőbe kerülés, de odáig is hosszú és nehéz út vezet. Merész András, a női együttes irányítója pedig a vb-nek szentelt szerdai sajtótájékoztatón osztotta azt a nézetet, hogy csapata az egyik éremesélyessé lépett elő.

    Varga Dániel csapatkapitány, akinek csütörtökön veszik ki operált ujjából a rögzítőket, elmondta, hogy jól van a jobb keze, s a speciális gyógytornát követően látványos javulásban bízik. 
    A nők vasárnap, a férfiak hétfőn kezdik meg szereplésüket a vb-t. (MTI)

  • A Tour de France-összetettben vezető Chris Froome 2016-os szezon végéig meghosszabbította szerződését a Team Skyjal. Az idei Tour legnagyobb esélye 2010 óta kerékpározik mostani csapatában.

  • A Radio Monte Carlo szerint a Zenit csatára hatvanmillió euróért írhat alá a Monacóhoz, ezzel újabb sztárt igazolnának Falcao mellé. A játékos ügynöke nem akarta kommentálni a hírt.

    Hulk korábban a Portóban játszott, egy sor angol csapat vitte volna, végül a Zenit lett a befutó, ahol viszont nem ment neki igazán jól, a szurkolók is megtalálták.

    Ha igaz az információ, akkor az orosz milliárdos, Dmitrij Ribolovljev által pénzelt klub közel kétszázmillió eurót költhet a nyáron igazolásokra.

  • A második körben kiesett a török, 42,500 euró összedíjazású versenyen Fucsovics Márton, aki Karol Becktől 2-6 2-6-ra kikapott.

  • A hegymászó elérte a hármas tábort, várhatóan szombaton-vasárnap indulhat a 8035 méteres csúcs támadására, tájékoztatott a 4bakancs.

  • Ázsiai turnéjukon 7-1-re nyertek a vietnami válogatott ellen, a londoni csapatból Giroud mesterhármast vágott.