35 milliós MU-ajánlat a Barca-játékosért

2013.07.22. 09:09
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Július 22., hétfő:

    M1

    17.20: Vizes-vb, Magyarország-Kína, férfi vízilabda mérkőzés, Barcelona

    Sport Klub

    12.25: Labdarúgás, Nagoya Grampus-Arsenal, felkészülési mérkőzés

    17.30: Tenisz, ATP-torna, Umag

    Eurosport

    8.30, 10.00, 14.00: Vizes-vb, Barcelona

    17.45: Labdarúgás, női Európa-bajnokság, negyeddöntő, Norvégia-Spanyolország

    20.00: Labdarúgás, női Európa-bajnokság, negyeddöntő, Franciaország-Dánia

  • cikkünk a témában:

    Sidi Péter Eb-aranyért megy Eszékre

    A juniorok már hétfőn, míg a felnőttek szerdán kezdik meg versengésüket a puskások és pisztolyosok eszéki 25, 50 és 300 méteres Európa-bajnokságán, amelyen 24 fős magyar csapat vesz részt.

  • cikkünk a témában:

    Honduras is elődöntős az Arany Kupán

    Utolsóként Honduras csapata biztosította a helyét az elődöntőben az Egyesült Államokban zajló labdarúgó Arany Kupán, a CONCACAF régió kétévente sorra kerülő tornáján. A Baltimore-ban rendezett negyeddöntős összecsapáson Costa Rica ellen nyert a gárda 1-0-ra, a gólt Andy Najar szerezte a 49. percben. Honduras szerdán a házigazda amerikai csapattal csap össze a legjobb négy között, míg a másik ágon a címvédő mexikóiak Panamával találkoznak. A közép- és észak-amerikai válogatottak 12 csapatos viadalának döntőjét vasárnap rendezik Chicagóban.

  • A Liverpool magyar középpályása egy évre kölcsönbe megy a holland élvonalbeli klubhoz, melynek edzőjét próbájátéka győzte meg a múlt héten, írja a Nemzeti Sport.

    Ha a játékos beválik, véglegesen is szerződtethetik.

  • A Gazzetta szerint a Real Madrid és a Napoli megegyezett Gonzalo Higuaín áráról, az olasz klub már a játékossal tárgyal, akit korábban az Arsenal is meg akart szerezni.

    Állítólag harmincmillió euro fölötti összegért válthat klubot az argentin. Ha Higuaín megy a Napolihoz, ő lesz a harmadik Real-játékos, aki csatlakozik az olasz bajnokesélyeshez Raul Albiol és Jose Callejon után.

  • A Real Madrid 6-0-ra nyert felkészülési meccset az angol Bournemouth ellen. Cristiano Ronaldo két gólt szerzett, az elsőt egy óriási szabadrúgásból. A portugál mellett Khedira, Higuaín, Di María és a fiatal Casemiro is betalált.

    Bournemouth vs Real Madrid 0-6 Goles 21-07-2013
  • A Barcelona még a hét elején ki akarja nevezni a betegsége miatt lemondott Tito Vilanova utódját, aki a katalán lapok szerint Gerardo Martino lehet, aki az argentin Newell'st irányította a múlt szezonban.

    Lionel Messi szerint az ötvenéves edző, jó választás lehet. „Nagyon kedvelem Martinót, nagy edzőnek tartom. Eddig az összes csapatából jó teljesítményt hozott ki" - kampányolt Martino mellett az argentin.

    A trénert 2007-ben választották Dél-Amerika legjobb edzőjének, amikor a paraguayi válogatott szövetségi kapitánya volt. A Sport.es szerint a Barca és a szakember egyelőre nem találkozott. A Marca úgy tudja viszont, hogy kedden lehet bejelentés az ügyben.

  • A sikeres Nanga Parbat-expedíció után Török Zsolt és társai leereszkedtek az alaptáborba a Himalájában, írja a 4bakancs.

    Marius, Teo és Aurel már tegnap késő este megérkezett, Zsolt pedig fent maradt pár órát pihenni az 1-es táborban, mivel nagyon fáradt volt. Azóta már ő is leérkezett szerencsésen.

  • Tóth Balázs, a Videoton honlapján elmondta, hogy mindenkinek nagyon jól esett az, hogy a szurkolók hatalmas tapssal köszöntötték a csapatot a szombati felkészülési meccsen.

    "Az egész csapatnak borzasztó jól esett, hogy a szurkolók óriási tapssal fogadtak minket, mikor kifutottunk a pályára a Dunaújváros PASE elleni felkészülési mérkőzés előtt. Ez mindannyiunk lelkének és természetesen a motivációnknak is nagyon jót tett. Ezt a rendkívül kedves gesztust úgy döntöttünk a fiúkkal, hogy viszonozni szeretnénk, így a Haladás elleni első hazai bajnoki mérkőzésünkön minden kedves szurkolónk a csapat vendége lesz. A belépőjegyek árát mi álljuk" - nyilatkozta Tóth Balázs.

  • A keret még nem tekinthető teljesnek, Leonardót nagyon várjuk vissza, rajta kívül egy spanyol hátvéd és egy spanyol csatár is érkezik. A nevüket azonban nem árulom el, napokon belül minden kiderül

    Mondta a Ferecváros edzője, Ricardo Moniz a Nemzeti Sportnak.

  • Tovább nőtt S. Williams előnye

    A vasárnap Bastadban is első amerikai Serena Williams immár 2470 pontos előnnyel vezeti a női teniszezők világranglistáját az orosz Marija Sarapova előtt. A legelőkelőbben jegyzett magyar játékos, a múlt héten pihenő Babos Tímea a 106., míg a két hete még 433. Bukta Ágnes már a 341. helyen áll.

    A bogotai tornán győztes horvát Ivo Karlovic és a Hamburgban selejtezősként döntős argentin Federico Delbonis is jelentősen javított pozícióján a férfi teniszezők világranglistáján: előbbi 68 helyet előrelépve jelenleg a 87, míg utóbbi 49 helyet ugorva a 65. A hétfőn kiadott legfrissebb rangsort változatlanul a szerb Novak Djokovic vezeti a wimbledoni bajnok brit Andy Murray, valamint a spanyol David Ferrer előtt. A legjobb magyar - a versenyeket szervező ATP honlapja alapján - a 250. helyet elfoglaló Fucsovics Márton.

  • Négy magyar érem született az egyetemisták és főiskolások hatodik karate Európa-bajnokságán, amelynek a Budaörsi Városi Sportcsarnok adott otthont az elmúlt hét végén. A Magyar Karate Szakszövetség és a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) szervezésében lezajlott Eb-n a junior és utánpótlás Európa-bajnok Tadissi Martial és Bartha Nikola diadalmaskodott. A korábban egyetemi vb-n harmadik Molnár Réka a magyarországi Eb-n is bronzéremmel zárt, akárcsak Virág András. Az eseményen 28 ország 127 felsőfokú tanintézményének több mint 300 képviselője indult, ami rekord e küzdősportos seregszemle történetében.

  • Lelőttek két futballszurkolót Argentínában

    Két futballszurkoló életét vesztette vasárnap a argentin Boca Juniors rivális táborai között kitört utcai lövöldözésben. A Buenos Aires-i rendőrség tájékoztatása szerint az összecsapásra - melynek során mintegy száz lövés dördült el - a San Lorenzo klub stadionjánál került sor, ahol a Boca felkészülési meccset játszott volna, ám azt a halálesetek miatt végül törölték a rendezők. Sergio Berni rendőrfőnök a Boca vezetésére hárította a felelősséget, és azt javasolta, hogy a bajnokság vendégszurkolók nélkül rajtoljon el augusztusban.

  • Angol lapok szerint a Tottenham portugál edzője, Andres Villas-Boas is szerepel a Barcelona-vezetők hármas listáján, mint lehetséges Vilanova utód.

    Rajta kívül a favoritnak tűnő Gerardo Martino és Luis Enrique is ott van a jelöltek között, az viszont nem valószínű, hogy a Barca valóban kifizetné Villas.Boas 14 millió eurós kivásárlási árát.

  • A gyilkossággal vádolt NFL-játékos, Aaron Hernandez egyik tettestársának, Ernest Wallace-nak hétfőn lesz a meghallgatása, az amerikaifutballistához hasonlóan őt is óvadék nélkül tartják őrizetben.

    Az üggyel kapcsolatban újabb részletek érkezhetnek majd a meghallgatás után, Hernandezre szerdán kerül sör.

  • Ezt Carlo Ancelotti, a csapat irányítását a nyáron átvett edző nyilatkozta. Ezzel valószínűleg az is eldőlt, hogy a tottenhames Gareth Bale nem lesz a madridiak játékosa.

    Az edző a Bournemouth ellen 6-0-ra megnyert felkészülési találkozó után azt mondta, elégedett volt a támadójátékkal, Cristiano Ronaldo pedig a csapat legfontosabb játékosa.

  • Magyar címvédés a stuttgarti 24 órás futóversenyen

    A címvédő Zahorán Ádám nyerte meg 215,4 km-es pályacsúccsal a Stuttgartban rendezett nemzetközi 24 órás futóversenyt. A magyar ultrafutó 134 kört tett meg hétvégén az 1600 méteres pályán, a második helyen édesapja, Zahorán János végzett 200,1 kilométeres teljesítménnyel. A Bécs-Pozsony-Budapest Szupermaratonon 2008-ban második Zahorán Ádám tájékoztatása szerint a németországi viadal nagyon nehéz körülmények között zajlott, mivel az 1700 méter szintemelkedés mellé (összesen a 134 körben) 33 fokos kánikula járult.

  • A Street Workout Világszövetség a hétvégén rendezte meg a a street workout világkupa sorozat 5. fordulóját. A versenyen az indulóknak 2x2 perc állt a rendelkezésükre, hogy gyakorlataikat és trükkjeiket bemutathassák, két magyar induló, Kovács Tibor és Peczöli Krisztián is ott volt a mezőnyben.

    Kovács volt az egyetlen a mezőnyben, aki úgy csinálta meg gyakorlatát, hogy végig a vason maradt. Egyedülálló stílusával, egyértelmű pontozással első helyezést ért el, aranyérmével biztosította részvételét a decemberi moszkvai világkupa döntőn.

  • Az amerikai válogatott El Salvador ellen meccselt az Aranykupa negyeddöntőjében, amikor csereként Eddie Johnson lépett pályára egy szöglet előtt. Tizennégy másodperce volt a pályán, a kisszögletet remekül fejelte az ellenfél kapujába. Az amerikaiak végül 5-1-gyel jutottak az elődöntőbe.

  • Csank János visszatér korábbi sikerei színhelyére és a 66 éves szakember irányítja a megye I.-ig süllyedt egykori magyar bajnokcsapatot. Csank korábban 1989 és 1995 között, valamint az 1998–1999-es szezonban már dolgozott Vácon, 1994-ben nyert bajnokságot.

  • A legobb pozícióban álló, jelenleg a 250. Fucsovics Márton mégsem indulhat a kazahsztáni Asztanában hétfőn kezdődő ATP-challenger-versenyen. A nyíregyházi teniszező nem szállhatott fel a Bécsből Moszkvába induló repülőgépre, mert a francia edzője által megkért, az oroszországi beutazáshoz szükséges meghívólevele nem érkezett meg időben, írta a szon.hu. Fucsovics így nemcsak újabb világranglista-pontszerzési esélyről és pénzkereseti lehetőségről maradt le, hanem még az is meglehet, megbünteti őt az ATP. A világszervezet ugyanis szigorúan szankcionálja a kései visszalépéseket, és ha nem fogadják el az indokát, akkor pénzbüntetésre, adott esetben pontlevonásra is számíthat.

  • A májusi Bajnokok Ligája-döntőben győztes gólt szerzett a Bayernnek a holland Arjen Robben, aki biztos benne, hogy a csapat jól járt Pep Guardiolával, aki a nyáron lett a csapat edzője.

    Eddig jó benyomásaim vannak vele kapcsolatban. Néhány dolgon változtatni fog, mert neki is megvan a saját játékfilozófiája, ezzel még erősebbek lehetünk. Ha ugyanilyen formában játszunk, néhány futballista könnyelművé válhat, ezt nem fogja engedni Guardiola.

  • A győrieknél - a futballklub honlapjának híre szerint - az első összecsapás kezdőcsapatának tagjai közül egyedül Völgyi Dániel nem tarthatott a csapattal Tel-Avivba, a Bajnokok Ligája-selejtező visszavágójára. A balhátvédet sérülés tartotta otthon. A kedd 20.30 órakor kezdődő - s az M1-en élőben látható - mérkőzésen a hazaiaknál is lehet majd hiányzó: a Maccabi egyik edzésén megsérült ugyanis az izraeli bajnok első számú csatára, a svéd Rade Prica, s nem tudni, hogy Paulo Sousa, a Videoton korábbi portugál trénere harcba vetheti-e egyik legjobbját a Bloomfield Stadionban is. A Győri ETO 2-0-ra kapott ki az első meccsen.

  • A Diósgyőr szerződést bontott két játékosával, Nagy Tamással és Tajti Norberttel, mert megsértették a klub belső szabályzatát - közölte a dvtk.eu. A boon.hu úgy tudja, Nagy Tamás a Mezőkövesd elleni edzőmeccs után szóvá tett Tomiszlav Szivics vezetőedzőnél, amiért kimaradt a csapatból. Tajti Norbert a borsonline.hu szerint önkényesen meghosszabbította a szabadságát. Jelezte ugyan Tomiszlav Szivicsnek, hogy lefoglalt nyaralása miatt később csatlakozna a csapathoz, a vezetőedző pedig a lelkiismeretére bízta, hogy a pihenést vagy az edzést választja-e.

  • Döntős a Kormos, Reisinger szinkrontoronyugró páros

    Bejutott a késő délutáni tizenkettes döntőbe a Kormos Gyöngyvér és Reisinger Zsófia alkotta műugró páros női szinkrontoronyugrásban a barcelonai vizes világbajnokság hétfői versenynapján. A magyar duónak ehhez elég volt egyetlen riválist megelőznie a tizenhárom részvevős mezőnyben. A kettős - a vb honlapja szerint - 256,26 pontot gyűjtve végzett öt ugrás alapján a 12. helyen a délelőtti selejtezőben. A döntőt 17.30 órától rendezik.

  • A Manchester United edzője, David Moyes megerősítette azt a lapinformációt, hogy a múlt héten harmincmillió eurós ajánlatot tettek a barcelonás Fabregásért.

    A Barca volt edzője, Tito Vilanova erre reagálva később elmondta, a játékos nem eladó, nem is szeretne csapatot váltani.

    A manchesteriek viszont nem adják fel, újabb ajánlatot tesznek, 35 millió eurót adnának a spanyolért. Moyes elmondta, ha egy jó játékossal akarnak erősíteni, mindent megtesznek, hogy megszerezzék, ez történik most is.

  • Meglepetéssel kezdődött a barcelonai vízilabda-világbajnokság férfi tornája. Az A csoportban Görögország 6–4-re legyőzte Montenegrót. A magyar válogatott fél hatkor játszik Kínával.

    A csoport: Montenegró–Görögország 4-6 (0-0, 0-3, 1-2, 3-1)

  • Szerda este 18.30-tól játszik egymással a Bayern München és a Barcelona a Hoeneß Kupán, a mérkőzésre az összes jegyet eladták, tájékoztatott a német klub honlapja.

    Guardiola először irányítja a Bayernt volt csapata ellen, a meccs történéseiről az Indexen is beszámolunk majd.

  • cikkünk a témában:

    Teljes magyar csapat utazik az öttusa-vb-re

    A remények szerint a magyar férfi és női csapatot is négy versenyző alkotja majd az augusztus végi öttusa-világbajnokságon. Pálvölgyi Miklós szövetségi kapitány az MTI érdeklődésére hétfőn azt mondta, hogy a fáradásos lábközépcsont-törést szenvedett Tibolya Péter éppen kontrollvizsgálat előtt áll, s valószínűleg megkapja majd az engedélyt az eddiginél intenzívebb mozgásra, és ugyancsak jó hírek érkeznek a térdműtéten átesett, székesfehérvári Kovács Saroltáról.

  • A Barcelona csapatkapitánya, Carles Puyol egy hétfői sajtótájékoztatón beszélt a Tito Vilanova lemondása után kialakult helyzetről.

    A rutios hátvéd elmondta, edzőjük azt kérte tőlük, hogy harcoljanak, és tegyenek meg mindent a klubért. Puyol azt ígérte, nemcsak a klubért, hanem Vilanováért is hajtani fognak a pályán.

    A játékos hozzátette, biztos benne, hogy a klubvezetés a lehető legjobban képzett edzőt választja majd meg Vilanova utódjának.