Filmet csinálnak a börtönben öngyilkos NFL-es életéről

2018.01.18. 10:36

Elég nagy nevek álltak be a projekt mögé, ami filmre vinné a börtönben öngyilkos korábbi NFL-játékos Aaron Hernandez életét. A film alapját a január 22-én megjelenő könyv, az All-American Murder: The Rise and Fall of Aaron Hernandez, the Superstar Whose Life Ended on Murderer’s Row (Amerikai gyilkosság: Aaron Hernandez, a halálsoron végző szupersztár felemelkedése és bukása) adja majd. A megfilmesítési jogokat az a Mark Gordon Company vette meg, amely A hazafi, a Holnapután, a Ryan közlegény megmentése és az Elit játszma gyártója is.

Ne maradjon le semmiről!

A január 22-én megjelenő könyvet az James Patterson jegyzi (Alex Abramovich és Mike Harvkey mellett), aki nemrég elnökségi thrillert írt a korábbi amerikai elnök Bill Clintonnal – azt a projektet tévésorozat formájában dolgozzák fel.

A film bejelentésekor Mark Gordon azt ígérte, hogy Patterson történetmesélése soha nem látott részletességgel mutatja majd be Aaron Hernandez tragikus karrierjét.

A korábbi New England Patriots-játékos Hernandezt 2013-ban tartóztatták le gyilkosság vádjával, 2015-ben életfogytiglanra ítélték, majd később egy másik, kettős gyilkosság ügyében felmentették. Hernandez 2017-ben öngyilkos lett börtöncellájában, mivel akkor a gyilkossági ügye fellebbezési szakaszban járt, hivatalosan ártatlanul halt meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?