Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
0 °C
5 °C

Keresés

46 találat az Indexről, és a környékéről.

2014. július 2., 13:13

A gyilkossággal vádolt Hernandezzel hirdetik magukat

Ugyan Aaron Hernandez, a gyilkossággal vádolt egykori Patriots-játékos még javában a sitten rohad – egyébként nagyjából pont egy éve tartóztatták le –, és belátható időn belül nem is jön ki onnan, lévén, hogy nemcsak egy további kettős gyilkossággal vádolták meg, de még a börtönben is összevert egy elítéltet, egykori egyeteme, az University Of Florida még mindig annyira tiszteli, hogy a futballcsapatuk, a Florida Gators által kiadott idei képes naptár Mr.

2013. október 28., 08:49

Pouncey is belekeveredett a Hernandez-ügybe

Idézést kapott a massachusettsi állami bíróság a Miami Dolphins-center Mike Pouney, aki egyetemen csapattársa volt a gyilkossággal, vagy gyilkosságokkal vádolt Aaron Hernandeznek.

2013. augusztus 2., 01:20

Itt van Hernandez levele a börtönből

Tele van az amerikai média azzal a TMZ által megszerzett levéllel, amit több forrás szerint is eredeti, állítólag a gyilkossággal vádolt Aaron Hernandez írta egyik rajongójának.

2013. július 15., 12:59

Szabadítsátok ki Aaron Hernandezt

Free Hernandez, vagyis szabadságot Hernandeznek feliratú sapkában partizott az NFL egyik center-ikerpárja, Maurkice és Mike Pouncey.

2013. július 10., 00:18

Eddig csak fegyverkeztek, már ölnek is

Egy év alatt két NFL-es is gyilkolt, négyből három játékosnak van fegyvere. A régiek megkongatták a vészharangot, baj lehet a sport megítélésével.

2013. június 27., 09:20

Fegyverrel fotózta magát Hernandez

A TMZ ásta elő a fotót a szerda este óta emberöléssel vádolt Aaron Hernandezről, melyen a játékos egy tükörben fotózza magát, fegyverrel a kezében.

2013. június 19., 16:29

Gyilkossági ügybe keveredett a Patriots játékosa

Rendőrök kutatták át New England Patriots tight endje, Aaron Hernandez massachusettsi lakását kedd éjjel egy gyilkossági ügy miatt, az ABC és az ESPN szerint a gyanúsított az amerikaifutballista egyik ismerőse lehet.  A hatóság órákon át vizsgálta a házat, ahonnan két férfi megpróbált közben elmenekülni, de a rendőrök feltartóztatták őket.