A sok mocsok el ne terelje a figyelmem

2012.09.17. 13:21

Tovább húzódik a Lewis Hamilton átigazolása körüli kavarás: a mclarenes állítólag már megegyezett a Mercedesszel, de ezt a McLaren tagadja, a Mercedes nem kommentál, míg a pilóta most szólalt meg újra az ügyben, és cáfolja az értesüléseket.

Kijelentette, szemétrevaló, amit az újságok írnak, hogy már minden le van osztva, és ő távozik.

"Nem sürget az idő, arra koncentrálok, hogy megnyerjem a vb-t. Természetesen meg kell oldanom a szerződésemmel kapcsolatos dolgokat, de ezzel a háttérembereim foglalkoznak. Megy a spekulálás, rengeteg történet forog, amik nem igazak. Mindannyian tudjuk már, hogy megy ez, olyanokat írnak le, amiknek alapjuk sincs" - nyilatkozta Hamilton a Reuters hírügynökségnek egy indiai PR-eseményen.

Az angol második a világbajnokságban, hátránya jelentős, 37 pont, ám ledolgozható, főleg, hogy a McLaren nyerte az utóbbi három futamot, ő meg a háromból kettőt.

"Száz százalékosan kell koncentrálnom, hogy a csapatom előre vihessem. Velük vagyok 13 éves korom óta, és 2009-től próbálkozunk, hogy újra nyerjünk. Úgy tűnik, újra a közelébe kerülünk, úgyhogy a lényeg, hogy a sok mocsok el ne terelje a figyelmem."

Hamilton a hétvégi, szingapúri futamra tart, ezért állt meg Mumbaiban. A Távol-Kelet éjjeli versenyén is a favoritok között van.