Bianchi anyja nem beszélhet a balesetről?

2014.10.17. 14:06

A kómában fekvő Forma1-es Jules Bianchi állapotában továbbra sincs változás, édesanyja először beszélt nyilvánosan a fiával történtekről. A nyilatkozat alapján nyomást gyakorolhattak rá.

„Jules jó ellátást kap, a kórház tökéletes, az orvosok nagyszerűek, kedvesek és tiszteletteljesek. Ennél többet nem mondhatok, csak annyit, hogy a balesetetet ért kritikák miatt vannak olyan emberek, akik szeretnének kibújni a felelősség alól" - idézi a balesetet szenvedő F1-pilóta anyját az angol Sun. 

Amikor megkérdezték, hogy nyomás alatt érzi-e magát, hogy ne beszéljen a történtekről, csak annyit válaszolt, "A Forma–1 üzlet, óriási üzlet". 

Kedden a 25 éves Bianchi csapata, a Marussia határozottan visszautasította a német sajtóban megjelent híreszteléseket, hogy a csapatvezetők gyorsításra utasították pilótájukat a balesete előtti pillanatokban. Korábban az FIA-t és a szuzukai pályát üzemeltetőket is kritizálták a történtek miatt.

Kedden az életveszélyes agysérülésekkel fekvő Jules Bianchi apja, Philippe Bianchi azt mondta, a helyzet kétségbeejtő, csodával határos, hogy fia még életben van. „Amikor csörög a telefon, tudjuk, lehet, hogy a kórház az, Jules halálhírével. Az orvosok azt mondják, ilyen súlyos balesetet még senki nem élt túl, már ez is csoda.”

Egy német lap a napokban kiszámította, 92 G hatott Jules Bianchi sisakjára szuzukai baleseténél, amikor a pálya menti traktorba csapódott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport