Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Verstappen jobban elküldte a Renault-t, mint Alonso valaha a Hondát

2018.07.29. 18:09

Max Verstappen hat körrel a futam kezdete után kénytelen volt befejezni a Magyar Nagydíjat. Ez már nem az első eset idén, hogy a Renault-motor megadja magát az autóban, Christian Horner szerint kvázi átveri őket a motorszállító.

Több millió fontot fizetünk ezekért a motorokért. Egy elsőosztályú terméket szeretnénk, de ahogy láthatjuk, messze nem olyat kapunk, jóval az alatt van

– nyilatkozta a Red Bull csapatfőnöke. 

Verstappen sem volt boldog a kiesés után, még az autóban fakadt ki nagyon a Renault-ra, a rádión keresztül, hallani is lehetett:

Ne mehetnék csak úgy tovább, leszarva az egészet? Nem érdekel, ha felrobban a motor. Kibaszott vicc ez az egész ezzel a szarral, komolyan.

Tavaly Fernando Alonso küldte el hasonlóan a búsba a McLaren akkori motorszállítóját, a Hondát, de egyik kirohanása sem volt annyira kemény, mint most Verstappené.