Géza
-12 °C
-4 °C

Furulyás nem foglalkozik az edzőkérdéssel

2005.09.26. 14:00
Furulyás János, a Ferencváros elnöke nem foglalkozik a lapokban megjelent "pletykákkal", egyelőre nem aktuális az edzőkérdés, akkor sem, ha erről ő maga nyilatkozik. Véleménye szerint sokkal fontosabb, mielőbb rendezni tudja a Sporthivatallal a stadion sorsát és akkor akár már a héten új befektetők érkezhetnek a futballcsapathoz.
"Nem tudom honnan szedték ezt a hülyeséget" - reagált Furulyás János, a Ferencváros elnöke a Nemzeti Sport azon értesülésére, miszerint a labdarúgókkal tavaly nyáron bajnokságot és Magyar Kupa győzelmet szerző edző, Pintér Attila visszatérne a klubhoz.

Van fontosabb az edzőkérdésnél

A jelenlegi bajnokságban három ponttal a tizennegyedik helyen álló zöld-fehérek első embere nem akart belemenni az edzőkérdésbe, holott az elmúlt héten több olyan nyilatkozata is napvilágot látott, melyek arra engedtek következtetni, hamarosan leváltja a vezetőedző László Csabát.

Furulyás szerint ez most nem aktuális, ennél sokkal fontosabb kérdésekben kell ezen a héten dönteni. Mint mondta, éppen a Sporthivatal előtt áll, és egy nagyon fontos tárgyalásra igyekszik.

"Elvettek tőlünk másfél évet"

"Egyszer már aláírtak egy tervezetet, amit aztán többször is módosítani akartak. Ez nem jött létre, így most bízom benne, legalább az életbe lép, amit másfél éve írtunk. Mondhatni az állam elvett tőlünk másfél évet" - fejtegette álláspontját Furulyás.

Az elmúlt héten képbe került esetleges befektetővel, Rácz Gáborral kapcsolatban elmondta, szóbeli megállapodásuk van, bízik benne, még a héten írásba foglalják milyen szerepet vállal az egykoron a Kispestnél és a Vasasnál is közreműködő vállalkozó. "Rajta kívül is még vannak befektetőjelöltjeink, akikkel a tárgyalásaink már ezen a héten felgyorsulhatnak, amennyiben a stadion sorsa mihamarabb rendeződik" - mondta Furulyás.