Géza
-12 °C
-4 °C

Materazzi még nem fogna kezet Zidane-nal

2006.10.26. 00:13
A futball-vb döntőjében lefejelt Marco Materazzi hiányolja, hogy támadója, Zinedine Zidane még mindig nem kért tőle bocsánatot.

Még nem tudna kezet fogni a németországi döntőben őt felöklelő Zinedine Zidane-nal Marco Materazzi, a világbajnok olasz válogatott futballistája.


A legendás mozdulatsor (fotó: AFP)

"Lehet, hogy egy napon erre is sor kerül, de egyelőre nem nyújtanék kezet neki. Végül is én kaptam a fejelést, nem ő. Én már nyilvánosan bocsánatot kértem, ő azonban továbbra is adós ezzel" - mondta a hátvéd egy francia rádióadónak, hangsúlyozva: neki már tiszta a lelkiismerete a Zidane nővérére tett sértő megjegyzést illetően.

"Ha eljön az ideje, nem lesz semmi probléma. Hibát követett el, mint ahogy én is. Ilyesmi előfordul a futballpályán" - tette hozzá az Internazionale sztárja.

Az idei vb döntőjében - melyet 1-1-es döntetlent követően büntetőpárbajban nyertek meg az olaszok a franciák ellen - Zidane a hosszabbításban mellbe fejelte az őt provokáló Materazzit, és tettéért piros lapot kapott. Utólag hárommeccses és 4800 eurós büntetéssel sújtották, míg a sértett két mérkőzésen nem játszhatott, és 3200 eurót volt köteles fizetni.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Roger Moore Viszlát...

3200 Ft
2720 Ft