Barcelona: Érted, Bence!

2012.08.31. 11:05

Nemes gesztus gyakorolt a Barelona, amely egy fotóval igyekezett kedveskedni a DVTK leukémiás betegségben szenvedő kapusának, Rakaczki Bencének – adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.

A Dani Alves, a Barcelona védője a twitteren tette közzé azt a fotót, amelyen a katalán klub játékosai fotó kedvéért összeállnak és egy pólót mutatnak be, melyet az egész csapat dedikált, középen pedig a brazil védő mutat fel egy lapot, amelyen az „Érted, Bence” felirat olvasható. Igaz, a feliratból egy d betű lemaradt, de ez sem von le semmit a gesztus értékéből.

Az ötlet Francisco Gallardótól származik, aki jelenleg a diósgyőri klub futballistája és annak idején több szezont húzott le Sevillában a brazil válogatott védőjével. Eredetileg csak Dani Alvest, Adrianót és Xavit kérte egy közös fotóra, ezért még ő is megdöbbent, amikor meglátta, az egész csapat összeállt egy képre.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét