2024. június 24. 21:00
Albánia
Spanyolország
Düsseldorf Arena III. forduló
2024. június 24. 21:00
Horvátország
Olaszország
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Dnyipro csatára, Nikola Kalinics már bánja, hogy 2019-ig írt alá szerződést az ukrán csapatnál. Most az ügynökén keresztül jelezte, hogy szeretne távozni Ukrajnából, és a Fiorentina játékosa lenne. A horvát válogatott korábban Hajduk, majd a Blackburn, 2011 óta a Dnyipro játékosa. A válogatottban 21 meccsen hat gólja van.

  • Könnyen elképzelhető, hogy a 60-szoros válogatott, 30 éves védő Michal Kadlec a Ferencvároshoz igazol. Egy török sportoldal úgy tudja, hogy az idegenlégiósok korlátozása miatt kispadra szorult futballista nem tölti ki 2016-ig szóló szerződését a Fenerbahcénál, és távozik. A játékos árát a transfermarkt.de 3 millió euróban állapította meg. Kadlec a 2008-as és a 2012-es Eb-n is szerepelt, 2008 és 2013 között a Bundesligában, a Bayer Leverkusenben futballozott.

  • Az angol Telegraph úgy tudja, a Real Madrid 21,2 millió fontos ajánlata az utolsó a Manchester United kapusáért, David de Geáért.

  • 2019-ig hosszabbított a portugál az angol bajnoknál, ahova 2013-ban ment vissza. Korábban már 2004 és 2007 között is vezette a csapatot

  • És ebből az egyik jó eséllyel kapus lesz. A holland erről a csapat saját tévéjének beszélt, egészen pontosan azt mondta, hogy még mindig gondjaik vannak kapusposzton...

  • Méghozzá ingyen, de ezzel még nem annak a David de Geának csináltak helyet, akit nem nevezett a Manchester Unitedben Louis van Gaal a hétvégi bajnoki rajtra.  Fernando Pacheco ingyen mehetett az Alavéshez, de még így is ott van a Realnak Keylor Navas és Kiko Casilla.

  • Amivel Di Maria nem bánt jól az előző szezonban. Memphis Depay a szerencsés, így George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham, Cristiano Ronaldo (és Antonio Valencia) után ő viselheti.

  • Nem lép pályára az angol bajnokság nyitó fordulójában, a Tottenham Hotspur elleni szombati mérkőzésen a kapus, jelentette be Louis van Gaal, a klub vezetőedzője. Szerinte a spanyol azért nem tud megfelelően koncentrálni a játékra, mert túl sok pletyka jelenik meg arról, hogy a Real Madridhoz szerződhet. "Nem könnyű kezelni ezt a helyzetet" - mondta Van Gaal, és hozzátette, a 24 éves nem áll készen a játékra. De Geát vinné a Real Madrid, de épp ma jött ki, hogy mégsem, hanem csak egy év múlva, vagyis a káosz teljes. (De Gea helyett a pár hete igazolt argentin kapus, Sergio Romero fog védeni.)    

  • A 17-szeres válogatott olasz csatár az elmúlt félévben a Fiorentinában volt kölcsönben a kínai Guangzhou Evergrandétól, ám most visszamegy a watfordba, ahol a 2010-11-es szezont töltötte. Az orvosin már átesett, csak az aláírás hiányzik

  • Méghozzá a sampdoriában, ahol korábban már játszott. Az őrült zseni idén még nem lépett pályára, mert szezon közben távozott a becsődölő Parmától, de már hetek óta a visszatérésére edz - írja a Gazzetta. Szerződését napokon belül aláírja, csak az ügyletet bonyolítja, hogy minden eshetőségre fel akar készülni a klub, ezért a megállapodás még csúszik. Cassano 33 éves, az előző szezonban 20 meccsen 5 gólt lőtt a Parmában január végéig. Akkor bontotta fel szerződését, mert már több mint fél éve nem kapott fizetést.

  • Ashley Young hároméves új szerződést írt alá a Manchester Unitednél. A legutóbb bajnoki negyedik manchesteri klub pénteken jelentette be, hogy a 30 éves angol válogatott szélsővel 2018-ig hosszabbított, és a megállapodás tartalmaz további egy, opcionálisan életbe lépő évet is. Young 2011-ben az Aston Villától érkezett a Manchester Unitedhez, amelynek színeiben 115 mérkőzésen 13 gólt szerzett, bajnoki címet, illetve angol szuperkupát nyert a csapattal. (MTI)

  • Manuel Pellegrini, az angol bajnoki második Manchester City vezetőedzője egy évvel meghosszabbította az eredetileg jövő nyáron lejáró szerződését - jelentette az MTI. A klub pénteken honlapján közölte, hogy a chilei szakember 2017 júniusáig kötelezte el magát a csapathoz. A tréner 2013 nyarán vette át a Manchester City irányítását, mellyel első szezonjában bajnok lett, ezzel ő lett a Premier League történetének első Európán kívüli PL-győztes vezetőedzője. A bajnokság mellett ráadásul a Ligakupát is megnyerte a csapat. A legutóbbi szezonban másodikak lettek a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában pedig - 2014-hez hasonlóan - a nyolcaddöntőben estek ki, újra a Barcelona ellen. A brit sajtó szerint egy év múlva a Bayern München jelenlegi edzője, Pep Guardiola veszi át a Cityt, neki akkor lejár a szerződése Münchenben.

  • A frissen feljutott Toulouse-nak adták el a futballistát, akinek egy év múlva lejárt volna a szerződése - közölte a klub. Az átigazolási összegről nem írnak, annyit árultak el, hogy hazai viszonylatban egyedülálló az elmúlt 10 évet tekintve. Somaliának 3 éves hosszabbítást ajánlottak a fizetése duplájáért, de a franciákkal nem tudtak versenyezni - írja még a Fradi weboldala

  • Az Orosz Labdarúgó Szövetség a CSZKA Moszkva vezetőedzőjét, Leonyid Szluckijt nevezte ki szövetségi kapitánynak. A 44 éves szakember szerződése a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokság végéig szól, és párhuzamosan klubcsapatát is tovább edzi, amellyel 2013-ban és tavaly bajnoki címet nyert. Szluckij kilenc év óta az első hazai szakvezető Oroszországban. A szövetség július közepén közös megegyezéssel felbontotta Fabio Capello szerződését. A 69 esztendős olasz trénert 2012 júliusában nevezték ki kapitánynak, később pedig a 2018-as, hazai rendezésű világbajnokságig meghosszabbították a megállapodást. A trénerrel az orosz csapat kijutott ugyan a tavalyi vb-re, de ott már a csoportkörben búcsúzott. A jelenlegi Európa-bajnoki selejtezősorozatban az oroszok hat meccsen szerzett nyolc ponttal csoportjuk harmadik, pótselejtezőt érő helyén állnak. (MTI)

  • Ezt mondta Luis Enrique, a Barca edzője brazil szélsőhátvédjének, Adrianónak, akit a Roma csábított, de a tréner a Barcelona amerikai túrája alatt meggyőzte, maradjon

  • Az angolok vitték volna, kifizették volna a 40 millió eurós kivásárlási árát - állítja a Mundodeportivo -, de ő inkább hosszabbít az Atletico Madriddal. Egy évvel, 2019-ig, és megemelik a fizetését is. A Citynél anyagilag ennek ellenére jobban járt volna.

  • A 20 éves Tamás Krisztián a Spezia Calcióban folytatja - közölte a klub a honlapján, és hívta fel figyelmünket az Nso.hu. A hátvéd a Milant hagyja el, ahol nem kapott lehetőséget, és előbb a Varesében, majd a Slavia Prahában volt kölcsönben félévet. A másodosztályú miniklub idén majdnem feljutott a Serie A-ba, osztályozón bukott el. Nem tudjuk, futballszakmailag milyen jövő vár rá, de az élete valószínűleg nem lesz kellemetlen, ez La Spezia környékének egy részlete:

  • Ha a Celta-középpályást megveszi a Barca, kölcsönbe oda fogja küldeni a tinédzser horvátot - állítja a Mundodeportivo. A 19 évest az Everton és a West Ham is kikölcsönözné, de a klub jobban örülne, ha Spanyolországban folytatódna a fejlődése, és a Celtát ideálisnak vélik. Számíthat az is, hogy a Barca-tréner Luis Enrique egy éve még a Celta Vigo edzője volt

  • Az As.com úgy tudja, a Real Madrid jócskán visszavett a ManUnited-kapusért folytatott hadjáratban, több okból is: a MU 45 millió eurót akar érte, a Real 25-öt adna, a Realnak van két jó kapusa, Keylor Navas és a most érkezett Kiko Casilla, ráadásul De Gea szerződése egy év múlva kifut Manchesterben, és akkor ingyen sétálhat le Madridba.

  • A Mundodeportivo.com szerint Pedro távozása megnyitja az utat a Celta középpályása előtt, akiért már ajánlatot is tettek a Celtának. A futballistát is remek szerződéssel kecsegtetik, négy évre írhatna alá, a fizetését megtripláznák. De minden Pedrótól függ, amint a szélsőt elviszi a MU, érkezhet Nolito. A 28 éves futballista Barca-nevelés, 2011-ben adták el a Benficának. Ahogy a nyári két új barcás, Aleix Vidal és Arda Turan, Nolito sem játszhatna a klub igazolási stopjának januári feloldásáig, így őt azonnal vissza is kölcsönöznék addig a Celtának

  • Jelentette a spanyol futballbennfentes újságíró, Guillem Balague a twitteren. Hivatalosan az angolok a Barcának még nem tettek ajánlatot, de hamarosan valószínűleg ez is megérkezik, ráadásul nem is lesz túl bonyolult: a katalánok már korábban kinyilvánították, hogy a szélső csak akkor mehet, ha kivásárolják, azaz 30 millió euróért

  • Alberto Aquilani, aki a Fiorentinából igazol át három évre, és ez a hetedik csapata. Kétmillió eurót fog keresni évente a 31 éves középpályás, ez ennyi idősen egészen jó szerződé. Előtte a Romában, a Triestinában, a Liverpoolban, a Juventusban és a Milanban futballozott.

  • Az egyiptomi Mohamed Salah kölcsönbe kerül az olaszokhoz. Salah tavaly fél szezont töltött kölcsönben a Fiorentinánál, ahol bő 900 perc alatt 6 gólt és 3 gólpasszt is összehozott, és alighanem a Roma is hasonló teljesítményben bízik.

  • Egyrészt Illarramendivel is nagyon régóta megy a huzavona, márészt a barcelonás Adama Traoréval is hol centikre az üzlet, hol pedig el is felejthetik. Na de most hogy állnak? Most épp úgy, hogy a 'Pool kifizeti a 4,2 millió fontos kivásárlási árat, és viszi a szélsőt.

  • Az előző szezonban a Leicesterrel a PL-ben maradt Esteban Cambiasso váltani fog, nem is kicsit. A Gazzettának a középpályás apja elmondta, két angol klubtól és egy töröktől is van ajánlatuk, de a görögökkel már "előre haladott állapotban vannak a tárgyalások".

  • Fabio Borinit vinnék vissza szülőhazájába, és 6 millió eurót ajánlottak ért - jelenti a Gazzetta. Csakhogy az angolok nyolcat akarnak. Rövidebb egyezkedés várható

  • Csütörtök délután háromkor a klub twitterén ez jelent meg:

    Annyi derül még ki ebből, hogy 2019-ig írt alá. Sajtótájékoztató bővebb infókkal fél hétkor.

  • A klub új főtitkára, Robert Fernandez beszélt a sajtónak a szélső helyzetéről, akit a Manchester United csábít. "Nem akarjuk, hogy elmenjen, mert sokat veszítene vele a Barca, de megértjük a helyzetét. 30 millió euró a kivásárlási ára, és van esély rá, hogy marad, de inkább nem mondanék semmit biztosra. Reméljük, nálunk folytatja, meglátjuk, hogy dönt."

  • A PSG bemutatja Di Mariát! A klub megerősítette, hogy sajtótájékoztatót tart legújabb futballistája részvételével. A nyár első nagy szappanoperája zárul le a 60-65 millió eurós biznisszel, amiben az argentin a ManUnitedtől Párizsba szerződik

  • Asier Illarramendi, aki két évvel ezelőtti érkezése óta szinte csak akkor fért be a Realba, ha mindenki sérült volt. Az új edző, Rafa Benítez egyáltalán nem számol vele, de a Pool 21 millió eurót átutalna érte - írja a Daily Express