új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egészen pontosan az Espanyoltól Lucas Vazquezt. Ő egyébként Real Madrid nevelés, a Castillából érkezett Barcelonába, és most ugyanannyiért visszavették. A támadóról nem sokat tudunk elmondani, de a Real kitett egy videót a megmozdulásaiból, és góljaiból (az utóbbiból van kevesebb).

  • A Sevilla elfogadta az AC Milan ajánlatát Carlos Baccáért, így 21 millió euróért a következő szezontól Milánóban futballozik a kolumbiai. Már csak az egészségügyi felmérések vannak hátra, ha megfelel, aláírják a szerződést.

  • 30 millió euróért öt évre szóló szerződést ajánl a Juventusnak a Real Madrid Arturo Vidalért. A 28 éves chilei középpályás argentin ügynöke, Fernando Felicevich állítólag már mindenben megegyezett a madridiakkal. Via

    • Joel Campbell Costa Rica-i válogatott az Arsenal játékosa, de 4 éve kölcsönben játszik, jelenleg a Villarealban. A Bologna érdeklődik.
    • Fabio Borini, a Liverpool játékosa iránt a Lazio es a Bologna is érdeklődik.
    • Az Inter Stevan Joveticet vinné a ManCity-től, Mohammed Salah a Chelsea-től, Thiago Motta a PSG-től.
    • A Juventus szintén Joveticet nézte ki magának, valamint Edinson Cavanit a PSG-től.
  • A francia L'Equipe a francia sztárcsapat két újabb célpontjáról ír: a Barcelonából Pedro, a Manchester Unitedből pedig Di María néz ránk a címlapról. A gond, hogy Pedro 2019-ig írt alá a Barcelonához, Di María szintén.

  • A Real Madrid új kapitánya, Rafa Benitez szívesen elvinné a Juventustól a baszk Fernando Llorentét, aki csak kevés lehetőséget kap a Torinóiaknál. Via

  • Olyan csapatba távozna a Manchester United 31 éves csatára, ahol kezdőként kap lehetőséget. A télen már tesztelték a szurkolókat, hogy a török Fenerbahce érdeklődik utána, de egyelőre konkrét ajánlat nem érkezett Robin van Persie-ért. Megfigyelők szerint a MU szeretné valahogy kitenni a csapatból a holland válogatottat.

  • Maga Filkor Attila, aki a Milantól szerződött az Újpesthez, közölte a magyar klub. A játékos azt mondta, 10 év légióskodás után úgy érezte, ideje hazatérnie. Az MTK-ban nevelkedett, aztán 2006 óta játszott a Grossetóban, a Sassuolóban, a Gallipoliban, a Triestinában, a Livornóban, a Bariban, a Pro Vercelliben, a Chateauroux-ban és az Avellinóban, vagyis jól megismerhette az olasz vidéket, és egy kicsit még Párizsban is volt. Mindeközben az Inter, majd a Milan futballistája volt, de ezekben a klubokban nem lépett pályára tétmeccsen.

    Még mindig csak 27 éves lesz július közepén.

  • A Sport.es úgy tudja, a katalánok képviselői szerda délután találkoztak a torinói vezetőkkel Milanóban, és megegyeztek, hogy az olasz klub a következő szezon végéig, azaz 2016 nyaráig nem adja el Paul Pogbát senkinek. Akkor a Barcelona szerződtetheti a franciát. A Barca már most is megvenné a tehetséget, de a FIFA-szankció miatt január 1-ig nem küldhetné pályára tétmeccsen, így a futballistának és a kluboknak is jobb, ha egyelőre Torinóban marad.


  • A Sky Sports forrásai szerint az angol bajnokság tavalyi kilencedik helyezettje 12 millió fontot ajánlott az Internek Xherdan Shaqiriért, az olaszok pedig rá is bólintottak a transzferre.


  • Az olasz csatárért 2013-ban klubrekordot jelentő 15 millió fontot adtak, de 2014 januárja óta egyetlen meccset sem játszott a Southamptonban. Legutóbb a Boca Juniorsnál volt kölcsön, most pedig mehet, ahova akar, mert felbontották a szerződését.


  • Bejelentette a Tottenham, hogy a 24 éves Lewis Holtby, aki már a tavalyi szezont is a HSV-nlé töltötte, végleg a Hamburg játékosa lett, miután a Bundesliga-csapat élt az opciójával.


  • A spanyol El Chiringuito műsor információi szerint a Bayern München 5 éves, 60 millió eurós szerződést kínált Sergio Ramosnak, Pep Guardiola testvére, az ügynökként Pere Guardiola pedig már fel is vette a kapcsolatot Ramos ügynökével, egyben testvérével, René Ramosszal. Tegnap ugye Ramos anyja még azt mondta, hogy a védő marad Madridban, de ha igaz, hogy akkora szerződéssel csábítják Münchenbe, lehet, hogy meggondolja magát.


  • Hiába tűnt már úgy, hogy Jehven Konopljanka a Tottenhamben köt ki, most úgy tűnik, az Atlético Madrid egy utolsó perces hajrával beelőzheti az angolokat a korábbi Dnipro-szélsőnél. A 25 éves játékos szerződése lejárt az előző szezon után, így szabadon tárgyalhat bárkivel, de elsősorban a BL-be vágyna a Mundo Deportivo szerint, ezért dönthet az Atleti mellett.


  • Belga lapértesülések szerint Dries Mertenst nézték ki maguknak azok után, hogy a múlt héten megegyeztek a Barcelonával Gerard Deulofeu leigazolásáról. A Het Laatste Nieuws szerint ajánlatot még nem tettek az angolok, de nagyjából 14 millió euróért megszerezhetik a szélsőt.

  • A Lazio 23 éves védőjét, Stefan de Vrijt nézte ki Louis van Gaal a védelembe arra az esetre, ha nem tudnák megszerezni a Real Madridből Sergio Ramost. De Vrij tavaly igazolt az olaszokhoz a Feyenoordból, de már 28-szoros válogatott, így Van Gaal onnan is jól ismeri.

    Olaszországban viszont azt írják, hogy a középpályát is erősítenék a Unitednél: némi meglepetésre a nem túl ismert Szergej Milinkovics-Szavicsot vinnék oda a Genkből. A Spanyolországban született 20 éves szerbért 7 millió eurót (4,9 millió font) kínált a Lazio nemrég, de erre nemet mondtak. Szergej kapus öccse, Vanja tavaly igazolt a Unitedhez, de azonnal visszaadták még egy évre kölcsönbe a Vojvodinához.

  • A Mundodeportivo.es török sajtóértesülésekre támaszkodva azt írja, Arda Turan a Barcelonában akarja folytatni a karrierjét. Ezt viszont csak január 1-től teheti meg, mert a Barca addig ki van zárva az igazolásokból, ám a török válogatottnak erre is van már terve: félévre visszamenne kölcsönbe nevelőklubjához, a Galatasarayhoz. Hazájában úgy értesültek, már megegyezett az Atleticóval, hogy bár 41 millió euró a kivásárlási ára, 35-36 millióért átengedik a Barcelonának. A 28 évest vinné a Chelsea és a Manchester United is, ott természetesen azonnal pályára léphetne.

  • Röviden:

    • A Sampdoria ingyen megszerezte a Palermo korábbi csapatkapitányát, Edgar Barretót.
    • A Roma 15 millió euróért megvenné a PSV-től Georginio Wijnaldumot, aki iránt a Sunderland is érdeklődik. A Roma egyébként azt a Cabaye-t is szeretné, akit a Crystal Palace is vinne.
    • Christian Abbiati 2016 nyaráig meghosszabbította a szerződését a Milannál. A hosszabbítás mellett igazolna is a Milan: a Dybala és Mandzukic érkezése miatt a Juventusnál feleslegessé vált Fernando Llorentét vinnék 10 millió euróért a Tottosport szerint.
  • A nyáron kinevezett spanyol úgy döntött, hogy vissza kell hozniuk Lucas Vázquezt az Espanyoltól. A 24 éves szélső a Castillából került kölcsönbe tavaly a barcelonai csapathoz, ahol annyira alapember volt, hogy 33 bajnokin is játszott. Június elején négyéves szerződést kötött az Espanyollal, de Benítez úgy döntött, hogy a Realnak élnie kell a visszavásárlási opcióval, így 1 millió euróért visszakapták a játékost. A hírek szerint viszont a játékjog 25 százaléka az Espanyolnál maradt így is.

  • Ők a Benfica-csatár Edert látják ma vendégül orvosi vizsgálatra. Ha minden jól megy, ma le is zárulhat az 5 millió fontos transzfer.


  • Az Evening Standard jutott ilyen információhoz. Szerintük a belga csatár már közölte is döntését az Aston Villával, ahogy azt is, hogy a Tottenhambe semmiképp nem menne. Már csak mindenkinek meg kell egyeznie mindenről.

  • A The Sun szerint ugyan, tehát a helyén kell kezelni az információt. Ők azt írják, hogy 20 millió fontot adnának Marek Hamsikért a Napolinak, a középpályás pedig négy éven át heti 100 ezer fontot kereshetne.

  • Louis van Gaal és stábja belátta, hogy nem tudják megtartani a kapus David De Geát, aki a hírek szerint nyíltan közölte az edzésekre visszatérve, hogy Madridba akar szerződni, ezért a nyáron már csak egyetlen dologra koncentrálnak:

    hogy a lehető legtöbb pénzt szedjék ki a spanyolért a Realból.

    A 24 éves játékosért 40 millió eurót kérnének, de kérdés, hogy Rafa Benítezék adnak-e ennyit érte, vagy ha igen, mikor, így könnyen elképzelhető, hogy a kapus ügye csak az átigazolási időszak hajrájában, augusztus végén zárul le.


  • 6-ról 8 millió fontra növelte a Chelsea az ajánlatát a Stoke-kapusért, ennyire szeretnék, ha a bosnyák lenne Petr Cech utóda Londonban.

  • A klub honlapján olvasható hír szerint Geoffrey Castillion négyéves szerződést kötött klubunkkal. 

    • Az Ajaxban nevelkedett, 14 éves éves volt, amikor az amszterdamiak felfigyeltek rá, és szerződtették az akadémiájukra. 
    • A korosztályos csapatok után a felnőtt keretbe is bekerült, 2011 márciusában mutatkozott be a holland élvonalban az Ajax színeiben. 
    • Kölcsönadta a holland elsőosztályú RKC Waalwijknak, ahol alapemberré vált, 29 meccsen játszott. Ezután a szintén élvonalbeli Heracles Almelóhoz, majd a N.E.C. csapatához került. A holland élvonalban összesen 67 mérkőzést játszott, 11 gólt lőtt. 
    • Legutóbb a román első osztályban szereplő FC Universitatea Cluj együttesében futballozott. Idén januárban igazolt a kolozsváriakhoz, fél év alatt 13 meccsen lépett pályára.
  • Íme. A 24 éves védő a Southamptontól érkezik Brendan Rodgersékhez.


  • Méghozzá Yohan Cabaye-t vennék meg, akit 2014 januárjában szerzett meg a francia csapat. A csatárért 10 millió fontot, adnának, ami 9-cel kevesebb, mint a tavalyi átigazolási díja volt, de a PSG könnyen lehet, hogy így is elengedi, Cabaye ugyanis nyíltan kijelentette, hogy nem akar a csapatnál maradni.

  • A 22 éves belga középpályást a Marseille-től vették meg.

  • A brazilt a Sahtar Donyeckből vették meg 30 millió euróért.


  • 10 millió fontot adna a West Brom a Queens Park Rangers csatáráért, Charlie Austinért, ami átigazolási rekord lenne a klub történetében. Tony Pulis Austin mellett a tavaly Liverpoolba szerződött Rickie Lambertet is figyeli, de leginkább a 25 éves támadót szeretnék megszerezni. A gondot az jelentheti, hogy a QPR legalább 15 millió fontot kérne a csatárért, a WBA viszont nem adna ennyit.

    Austin tavaly 18 gólt szerzett a bajnokságban, csak Diego Costa (20), Harry Kane (21) és Sergio Agüero (26) előzték meg.