Ez a poszt a következő Percről percre része:

440 millióval lóg a klubja Dzsudzsáknak

  • Az utolsó két szünnap jön az Eb-n a vasárnapi döntő előtt.
  • Szomorú németek, boldog franciák.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A Bursaspor még mindig nem törlesztette a magyar játékossal szemben fennálló tartozását, és ha ezt jövő csütörtökig nem teszi meg, akkor semmissé válik a 2019. július 31-ig szóló szerződés, és a magyar válogatott kapitánya szabadon igazolhatóvá válik, írta a klub belügyeit jól ismerő bursaspordabugun.com honlap. Via: Nso.hu

  • Párizs polgármestere, Anne Hidalgo a rendkívül jó fej ír és északír szurkolóknak a német-francia elődöntő előtt adta át a város érdemrendjét.

    Az eddig is rendkívül megható és vidám pillanatokat szerző írek a díjátadónál sem hazudtolták meg önmagukat, ismét figyelmességükről tettek bizonyságot, a polgármestertől a ritka genetikai betegségben szenvedő, sem mozogni, sem beszélni nem tudó Jamie Monaghan kapta meg  az elismerést a szurkolók nevében. 

      Hidalgo sem ment haza üres kézzel, kapott egy ír mezt ajándékba.

  • "Fantasztikus eredményt értünk el, ráadásul már régen nem győztük le tétmeccsen Németországot, de ezzel még mindig nem értünk el semmit" - mondta a mérkőzés után a szakvezető, utalva arra, hogy 1958 óta nem sikerült Németország ellen nyerniük fontos mérkőzésen" - mondta a francia kapitány.

    "Fontos volt ez a siker, de a legfontosabb, hogy vasárnap is győzzünk, mindent megteszünk, hogy sikerüljön. Az, hogy mi vagyunk a házigazdák és legyőztük a világbajnokot, nem ad nekünk extra erőt. A portugálok hisznek magukban, ahogyan mi is".

    "Nagyon kemény meccs volt, melyen szenvedtünk, mert egy nagyszerű riválissal játszottunk, de közösen szenvedtünk. Remek érzés, hogy hiába szenvedtünk, sosem adtuk fel. Antoine Griezmann kiváló futballista, ma minden megmozdulásával bizonyította ezt. Elöl Olivier Giroud-val közösen óriási munkát végzett, a csapat védekezésének stabilitása rajtuk is múlott. Klubjában és a válogatottban is nagyon fontos ember, itt az Eb-n pedig gólokat lő, s társaiból is kihozza a legjobbat."

  • Mindenképpen akartam egy hasonlóan fontos meccsen büntetőt rúgni, és nagyon örülök, hogy jól döntöttem és gólt szereztem. Azért Platinitől még nagyon messze vagyok.

    "Csapatmunka volt, a sikerért mindenkinek köszönet jár" - mondta a 25 éves támadó, aki a góllövőlistát hat találattal, nagy fölénnyel vezeti. "Nagyon boldogok vagyunk, most már álmodozhatunk a vasárnapi döntőről. A gázpedálon kell tartani a lábunkat, mert meg kell nyernünk még egy találkozót. Ugyanakkor most még ünneplünk egy kicsit, de holnap már a döntőre készülünk majd".

  • A 62 éves német szakember 2014-ben, a Bursaspornál dolgozott legutóbb. Irányította a Köln, a Stuttgart és a Leverkusen csapatait is. Német, török, osztrák bajnoki címei vannak.