• Hosszabbításban dőlt el a döntő, 1-0-ra nyertek a portugálok
  • A párizsi szurkolói zónában a rendőrök összecsaptak a szurkolókkal

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már javában a bajnokságok kezdetét várta, a 2012-es Eb-döntőt ugyanis július 1-én tartották. Ilyen volt.

  • A Tuttosport olasz sportnapilap szerint a Juventus a Bayern München játékosai iránt érdeklődik. A lap szerint az olasz klub szívesen leigazolná Mario Götzét és Mehdi Benatiát is. Kérdés, mit szólnak ehhez a bajorok?

  • Az olasz La Gazzetta dello Sport szerint Nagy Ádám öt évre írt alá a Serie A-ban szereplő Bolognához. A hírek szerint nem csak Nagyot, hanem Kádár Tamást is szerződtetné Roberto Donadoni irányította klub.

  • Elég szépen kereshet az, aki ma a portugálok győzelmét teszi meg. A fogadóirodáknál egyértelműen a franciák a favoritok. A portugálok Eb-győzelme 4,75-szörös pénzt érhet, míg a franciáké 2,05-szöröst. Amennyiben hosszabbítás lesz, azaz a rendes játékidő döntetlennel érne véget, az 3,10-szeres pénzt jelent.

  • Nem múlik el nap, hogy ne jelennék meg képek a belga válogatott és Manchester United-futballista Fellainiről, aki láthatóan jól érzi magát a szabadsága alatt.

  • Ezzel a címmel és Antoine Griezmann képével jelent meg a világ egyik legtekintélyesebb sport napilapja, a L'Equipe. Természetesen a franciák bíznak fiaikban, de még a portugálok sem sajátjaikat vélik a ma este esélyesének. 

    Fernando Santos edző arról beszélt, hogy ő döntőt ígért és el is jutottak odáig. Ami pedig a végeredményt illeti, azt mondta, szeretné vasárnap este boldoggá tenni a portugál embereket.

  • Portugália–Franciaország

    Saint-Denis, Stade de France. 21 óra (Tv: M4 Sport). V: Clattenburg (angol)

    A várható kezdőcsapatok

    Piortugália: Ruí Patrício – Cédric, Pepe, José Fonte, Guerreiro – Joao Mário, W. Carvalho, Adrien Silva, Renato Sanches – Nani, C. Ronaldo. Szövetségi kapitány: Fernando Santos

    Franciaország: Lloris – Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra – Pogba, Matuidi – Sissoko, Griezmann, Payet – Giroud. Szövetségi kapitány: Didier Deschamps

  • Rendkívüli rendőri készültség várható vasárnap este az Európa-bajnokság döntője után Párizsban a Champs-Elysées sugárúton, amelyet francia győzelem esetén elözönlenek majd a hazai szurkolók, írta az MTI.

    Függetlenül attól, hogy a portugál vagy a hazai válogatott nyeri a döntőt, 3400 rendőrt és csendőrt mozgósítanak a világ egyik leghíresebb sugárútján - közölte szombat este Michel Cadot párizsi prefektus. "Nevezhetjük rendkívülinek az intézkedést, mindenesetre példa nélküli egy ilyen jellegű eseményen" - tette hozzá.

    A rendőrség viszont nem engedélyezte, hogy hétfőn a győztes csapat egy nyitott tetejű busszal végighajtson a sugárúton és onnan üdvözölje a tömeget, ahogy az a franciák 1998-as győzelme után történt. A prefektus a július 14-i nemzeti ünnep hétfőn kezdődő előkészületeire hivatkozott. A rendőrkapitány nem említett más helyszínt, de a francia hírtelevíziók úgy értesültek, hogy francia győzelem esetén a hazai válogatott tagjai a szomszédos Foch sugárúton fogják üdvözölni a szurkolókat.

    A döntő helyszínén, a Stade de France stadionban 1300 rendőr és csendőr, az Eiffel-torony tövében található 90 ezer férőhelyes szurkolói zónát közel 1400 rendőr biztosítja vasárnap este, a tömegközlekedési járművökön pedig 700 járőr teljesít majd szolgálatot, ami szintén megerősített biztonsági intézkedést jelent.