Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kapus így még nem sérült meg, mint Gulácsi

GettyImages-929419124
2018.03.09. 10:46

A magyar válogatott Gulácsi Péterrel felálló RB Leipzig csütörtök este az orosz Zenit ellen játszott az Európa Liga nyolcaddöntőjében. Az első mérkőzésen a németek 2-1-re nyerte úgy, hogy a 86. percig még 2-0 volt javukra.

A második hazai gólnál sérült meg Gulácsi, de úgy, ahogy talán még soha futballista. Timo Werner a 77. percben szerezte a lipcseiek második gólját. Gulácsi örömében egy hatalmasat csapott a levegőbe és a tudósítások szerint akkora volt a lendület, hogy kiugrott az egyik ujja, írta a csakfoci.hu. A meccsről megjelent fotók alapján talán a bal gyűrűs ujjának az első perce ficamodhatott ki.

A partvonalhoz ment, ahol aztán az orvos a helyére rakta. A tekintélyes előnyt végül nem sikerült megőrizni, a 86. percben jött a szentpéterváriak olasz balhátvédje, Domenico Criscito és belőtte a továbbjutás szempontjából nagyon fontos gól.

(Borítókép:  Ronny Hartmann / Getty Images Hungary)