Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Neymar visszatért a PSG-hez, nem megy a Realba

2018.08.02. 16:54

Egyre biztosabb, hogy nem Neymar lesz Cristiano Ronaldó utóda a Real Madridnál. Korábban felröppent, hogy a spanyolok őt szemelték ki a juvetusba távozó portugál utódjának de aztán több jel utalt arra, hogy ez mégsem így lesz.

Előbb elkészítették Neymar mezét a következő szezonra, amely alátámasztotta a tényt, most pedig Neymar szabadsága után csatlakozott a Kínában szereplő Paris SG keretéhez, ahol a csapat olasz legendás kapusa, Gianluigi Buffon is nagy örömmel köszöntötte.

Neymar érkezése utáni nyilatkozatával is rövidre zárta a találgatásokat: „Itt folytatom, a PSG-vel van szerződésem.” – jelentette ki.

A PSG hétfőn az Atlético Madridot győzte le Szingapúrban, az ICC keretében rendezett felkészülési meccsen, szombaton már tétmérkőzésen lép pályára. Az AS Monaco ellen Szencsenben játszik majd a francia Szuperkupáért.