új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az imént megénekelt Hudson-Odoi transzfernek alighanem köze lehet ahhoz az értesüléshez, mely szerint a Tottenham a Forestnél futballozó Brennan Johnson megszerzésével vigasztalódna pénteken, miután lemaradt Ansu Fatiról. A Barcelona hasonló poszton futballozó játékosa a Brightonhoz kerül kölcsönbe erre az idényre. Johnson helyét pedig majd Hudson-Odoi veheti át Nottinghamben. Szép kis keringő...

  • Ha már Gravenberch, Fabrizio Romano olasz transzferguru információi szerint a holland középpályás ezekben a pillanatokban már Liverpoolba is érkezett, hogy véglegesítse szerződését új klubjával. Az angolok 40 millió eurót, további 5 millió bónuszt fizetnek, fizethetnek ki érte. Jöhet az orvosi, aztán a gyors bejelentés...

  • Néhány éve még 50-60 millió eurót adott volna érte a Bayern München, ám azt elutasította a Chelsea... Callum Hudson-Odoi pályafutása azóta sok-sok mindenre hasonlít, csak a 2020 környékén jósolt szárnyalásra nem. Többszöri térdsérülés, nem túl emlékezetes leverkuseni kölcsönjáték – most pedig irány a kiesés elkerüléséért küzdő, de legalább szintén élvonalbeli Nottingham Forest. A Sky Sports megjegyzi, Steve Cooper menedzser személyes varázsa lehet a dologban, ugyanis az angol utánpótlás-válogatottaknál együtt dolgozott a szélsővel.

  • Csütörtök este ott hagytuk abba, hogy sajtóhírek szerint 40 millióért igazol középpályást Münchenből Szoboszlai csapata, a Liverpool FC. A célpont az előző idényben epizódszereplőnek számító müncheni, Ryan Gravenberch. A Crystal Palace szerződtette a Manchester United angol felnőttválogatott kapusát, Dean Hendersont. A Corinthians 25 millió eurót kaphat Gabriel Moscardo játékjogáért, számolt be róla a brazil UOL, a kérő az ebben az átigazolási időszakban is igen aktívnak bizonyult Chelsea. A londoniak ráadásul rámentek a Manchester City saját nevelésű támadójára, Cole Palmerre is. Utóbbi 40 millió font feletti összegért válthat ma. 

    A csütörtöki eseményekről bővebben itt olvashat!

  • Jó reggelt! Szeptember 1-je van, indul az iskola, zárul a transzferszezon – legalábbis a legjelentősebb bajnokságok számára. Az angol, a francia, a német, az olasz és a spanyol élvonal csapatai is ma utoljára tudnak átigazolást regisztrálni ebben az ablakban, aztán legközelebb január 1-jén szerződtethetnek másik csapattól, élő szerződéssel rendelkező játékost.