új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • ...a himnuszok után pedig kezdetét veszi a mérkőzés. A magyar válogatott fehér szerelésben játszik, míg Montenegró hagyományos, piros dresszben lépett pályára. 

  • Érdekesség, hogy a magyar válogatott még sosem győzte le Montenegrót. A júniusi mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult, azelőtt pedig három barátságos mérkőzésen találkoztak a felek, két montenegrói sikerrel, és egy döntetlennel. 

    Mikor máskor változtasson ezen a válogatott, mint vasárnap délután a telt házas Puskás Arénában. 

  • Alábbi összeállításban lépnek pályára a csapatok. 

    • MAGYARORSZÁG: Dibusz – Balogh B., Lang, Szalai A. – Bolla, Nagy Á., Styles, Nagy Zs. – Szoboszlai, Gazdag – Ádám.
    • MONTENEGRÓ: Mijatovics – Rubezsics, Szavics, Vujacsics – Vesovics, Jankovics, Kucs, Camaj, A. Vukcsevics – Oszmajics, Jovetics.

    Marco Rossi szövetségi kapitány négy helyen változtatott a válogatott három nappal ezelőtti kezdőcsapatán, amelybe Balogh Botond, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt és Gazdag Dániel is bekerült a Montenegró elleni utolsó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre.

  • Hétfőn az Andrássy úti Ristorante da Pippo olasz étteremben lesz a Marco Rossi – Folytassa, Mister! című könyv bemutatója, amely a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának életútját mutatja be, különös tekintettel a tucatnyi magyarországi évre. 

    Addig is, alábbi kvízünkkel tesztelje tudását az olasz szakemberről! 

  • ...ugyanúgy, mint a Szerbia elleni, októberi mérkőzésen, a vasárnap délutáni találkozóra is órák alatt elfogytak a belépők, így újra telt ház, tehát 65 ezer szurkoló fogadja a csapatokat. 

    Azt ugye tudjuk, hogy a magyar válogatott már bebiztosította Eb-részvételét, de akkor mégis miért olyan fontos számunkra a Montenegró elleni mérkőzés? Alább elmagyarázzuk. 

  • Sztefan Szavics, a montenegrói labdarúgó-válogatott rutinos védője szerint esetükben „kétélű fegyver”, hogy vasárnapi ellenfelüknek, a Puskás Arénában házigazdaként pályára lépő magyaroknak már biztosított az Európa-bajnoki szereplése, míg Miodrag Radulovics szövetségi kapitány azt emelte ki a csoportkör zárása előtt, hogy kicsit fáradtan, ám annál nagyobb önbizalommal és motivációval érkeztek Budapestre, ahol a három pont megszerzéséért lépnek pályára.

    Minden további várakozás vasárnapi ellenfelünktől alább. 

  • Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szombaton kora délután Telkiben megtartotta a Montenegró elleni Eb-selejtezős zárómérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, amelyen többek között azt is elmondta, hogy három-négy cserével készül a Bulgária elleni kezdőcsapathoz képest, illetve hogy szép eredménnyel szeretné megtartani a szurkolók remek hangulatát.

    Az olasz szakember minden további gondolatát ide kattintva találja, míg a válogatott csapatkapitánya,Szoboszlai Dominik véleményét alább olvashatja. A Liverpool középpályása többek között arról beszélt, hogy akár a magyar válogatott lehet az Európa-bajnokság meglepetéscsapata. 

  • Mint ahogyan azt már mindenki tudja, csütörtökön Bulgáriával 2–2-es döntetlent játszott válogatottunk, ennek értelmében pedig bebiztosította részvételét a jövő nyári kontinenstornán. Elevenítse fel alább a történelmi pillanatokat helyszíni beszámolónkkal

  • Hamarosan kezdődik a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság selejtezősorozatának utolsó mérkőzése, a Magyarország–Montenegró találkozó. Annak ellenére, hogy Marco Rossi csapata csütörtökön – drámai körülmények között – bebiztosította részvételét a kontinenstornán, még bőven van tétje a mérkőzésnek, mivel a csoportelsőség nem biztosított. 

    Sőt akkor még a montenegrói válogatottról nem is beszéltünk, vasárnap délutáni ellenfelünk győzelemével akár kvalifikálhat is az Eb-re, de ennek lehetősége a Szerbia–Bulgária mérkőzéstől is függ.