Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kimerültség miatt szünetelteti a pályafutását a Győri Audi ETO egyik legjobbja

2018.08.03. 20:04

Kimerültség miatt szünetelteti kézilabda pályafutását  a Győri Audi ETO KC holland beállója, Yvette Broch, írja az MTI. A  szükséges regenerálódás után azonban szeretne visszatérni a csapathoz.

A klub elnöke, Bartha Csaba a világ legjobb beállósának nevezte Brochot, aki az utóbbi két évben a csapat meghatározó tagja volt. A csapat vezetője elmondta, hogy minden segítséget megadnak a sportolónak, szerződése a 2018/19-es szezonra vonatkozóan továbbra is él.

Bízunk benne, hogy elsősorban az idő és a megfelelő regenerációs kezelés, valamint pihenés hatására a világklasszis játékos állapota ismét a régi lesz.

A 27 éves Broch 2015 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO-hoz. Két alkalommal nyert Bajnokok Ligáját, egyszer ezüstérmes lett, valamint három magyar bajnoki cím és két Magyar Kupa-győzelem is összejött neki a csapattal.

A pótlását az idén érkezett norvég Kari Brattsetrével és az ifjúsági válogatott Varga Emőkével oldhatják meg.