Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Babos kihagyja a Fed-kupát

2018.02.03. 20:51

Babos Tímea nem lép pályára a tenisz Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoport jövő heti tallinni tornáján, jelentette be Juhász Gábor szövetségi kapitány az M4 Sport stúdiójában szombat este. Juhász maga döntött úgy, hogy nem viszi a tallinni tornára Babost, aki a párosban aratott Grand Slam-győzelme óta remek formában van, Juhász pedig nem szeretné kizökkenteni a Tajvanon döntőbe jutó teniszezőt.

Ilyenkor ugyanis nem csak azt kell néznem, hogy a Fed Kupa-csapat milyen eredményes lehet, vagy mennyivel lenne sikeresebb vele. Amikor ennyire lendületben van, akkor én nem terhelhetem le őt azzal, hogy Tajvanból Tallinnba repüljön, majd rohanjon Dohába

– indokolta döntést Juhász.

A magyar csapatot Stollár Fanny, Gálfi Dalma és Bondár Anna alkotja, Babos helyére pedig az Udvardy Panna, Jani Réka, Bukta Ágnes hármasból kerülhet valaki a vasárnap induló keretbe, de Juhász elmondta, hogy valószínűleg Udvardyt választja majd.

A magyarok a horvátokkal, a szlovénokkal és a svédekkel szerepelnek egy csoportban.