Csongor
2 °C
15 °C

Három Debrecen-meccsről maradhat le az ország

2009. 09. 01. 09:27
A Tv2 olyan szerződést kötött az UEFA-val, amely szerint csak keddi Bajnokok Ligája-meccseket sugározhat három évig. A DigiSport egyelőre csak a DigiTv rendszerében fogható, a többi szolgáltató azt sem tudja, mennyit kéne fizetniük érte. Új előfizetőket nehéz anyagi helyzete miatt csak lassan tud fogadni a Digi, így az ország jelentős része nem láthatja a Debrecen szerdai meccseit. Például az elsőt sem, Liverpoolból.

A Debrecen sikere elvben a Tv2 sikere is. Ők nem izzadtak a pályán, de a Róna utcában azért nagyon örültek az összesítésben 4-1-es továbbjutásnak a bolgár Levszki Szófiával szemben. Mert így már biztos, hogy legalább hat magyar meccs lesz a Bajnokok Ligájában, és a csatornának szüksége van a piros-fehér-zöld lelkesedésre, mivel az első BL-közvetítések nézettsége nem a várakozásoknak megfelelően alakult.

E csoport

szeptember 16., szerda:
FC Liverpool–Debrecen 20:45
Olympique Lyon–Fiorentina 20:45
szeptember 29., kedd:
Fiorentina–FC Liverpool 20:45
Debrecen–Olympique Lyon 20:45
október 20., kedd:
Debrecen–Fiorentina 20:45
FC Liverpool–Olympique Lyon 20:45
november 04., szerda:
Fiorentina–Debrecen 20:45
Olympique Lyon–FC Liverpool 20:45
november 24., kedd:
Debrecen–FC Liverpool 20:45
Fiorentina–Olympique Lyon 20:45
december 09., szerda:
FC Liverpool–Fiorentina 20:45
Olympique Lyon–Debrecen 20:45

Augusztus 18-án a Celtic–Arsenal-meccs a reklámozók szempontjából fontos 18-19 éves korcsoportban csak 13,1 százalékos közönségarányt ért el, míg az ellene küldött Mel Gibson-film, a Halálos fegyver 39,6 százalékot hozott az RTL Klubnak. Vagyis háromszor annyi embert érdekelt a húszéves akciófilm, mint a Bajnokok Ligája. A Debrecen meccse azonban már győzött a rendőrvígjáték-széria második része ellen, a visszavágó 32,6 százalékos közönségarányt hozott a Tv2-nek, míg Mel Gibson csak 30,7 százalékot tudott elérni.

Nem változtathanak

Tehát kellenek a magyar meccsek a Tv2-nek, csak sajnos a mérkőzések fele nem kedden, hanem szerdán lesz, akkor meg Doktor House van. A Liverpoollal, a Fiorentinával és az Olympique Lyonnal is játszik a Debrecen szerdán, ezeknek a mérkőzéseknek a közvetítési jogaival viszont a DigiSport rendelkezik. Ráadásul az első csoportmeccs éppen Liverpoolban lesz, szeptember 16-án, azaz szerdán.

Információink szerint a Tv2 ezen a helyzeten már nem is nagyon tud változtatni. Míg az elmúlt években a Magyar Televízió elsőként választhatta ki a legjobb meccset, és csak a többit kapta meg a Viasat3, addig most a keddi meccsek a Tv2-hez kerültek, a szerdaiak a DigiSporthoz. A hároméves szerződés értelmében ráadásul a csatorna köteles sugározni a keddi meccseket, még ha azok rendre ki is kapnának a konkurenciától, és egyik cég sem adhatja tovább a jogokat. Vagyis a DigiSportról soha nem kerülhetnek át a Tv2-re a fontosabb, magyar vonatkozású meccsek.

A Tv2 hivatalos álláspontja szerint az eddigieknél szigorúbb szerződést az UEFA kényszerítette ki, csak így adták el a jogokat, bár egyes információk szerint a rugalmasabb feltételekért egyszerűen csak többet kellett volna fizetnie a csatornának.

Bajban vannak

A magyar nézők többsége a szerződés miatt jó eséllyel le fog csúszni a Debrecen meccseinek a feléről, mivel a DigiSport jelenleg csak a DigiTv hálózatán elérhető. Információink szerint a Digi még el sem kezdte árulni a csatornát a többi kábel- és műholdas szolgáltatónak, így nem valószínű, hogy szeptember 16-ig a sportcsatorna feltűnne a két legnagyobb szolgáltató, a T-Home és a UPC kínálatában.

Iparági híresztelések szerint a Digi még el sem döntötte, megtartja-e saját sportcsatornáját exkluzív, csak a DigiTv rendszerében elérhető adónak, ahogy Romániában tette. Amíg azonban Romániában a Digi piacvezető, nálunk csak a harmadik legnagyobb, így szakértők szerint más taktikát kell választania Magyarországon. Ráadásul a magyar versenyhivatal keményebben bünteti az ilyen árukapcsolást, ezért nem választhatják a Romániában már bevált módszert: akkora árat kérnek a sportcsatornáért, amitől a konkurens szolgáltatóknak elmegy a kedvük.

A DigiTv körüli zűrzavaros állapotokat jellemzi, hogy augusztus elején csendben kirúgták Sárai Endrét, a cég ügyvezető igazgatóját, és a DigiTv-t a cégiratok szerint a tulajdonos erdélyi milliárdos, Teszári Zoltán irányítja személyesen. (A Ziarul Financiar című román gazdasági lap felmérése szerint 550-600 millió eurósra becsült vagyonával Teszári Zoltán Románia negyedik leggazdagabb embere.)

Iparági pletykák szerint nemcsak a negyedik mobilhálózat kiépítésére kiírt tender elvesztése és a magyar futballbajnokság jogainak elpuskázása miatt távolította el a vezetésből Sárait a tulajdonos, aki egyébként híres arról, hogy nem nagyon változtat a menedzsment összetételén. A kézi irányítást Teszári azért kapcsolta be, mert a Digi adósságai már a működést veszélyeztették. Információink szerint a cég akkora tartozást halmozott fel a műholdas dekóderek gyártóinál, hogy már nem szállítanak a cégnek, így akadozik az új előfizetőknél a rendszer kiépítése. A DigiTv az utóbbi hetekben ráadásul a piacon szokatlan megoldást választott: kifizetteti a dekódert az új belépőkkel.

Magyar foci nélkül

A DigiSport július 24-én indult, amikor már tudták, hogy új üzleti tervet kell keríteniük, mert elvesztették a magyar futballbajnokság jogaiért vívott milliárdos csatát, így mégsem irthatják ki konkurenseiket olyan könnyen a magyar sporttévék túlzsúfolt piacán. A német bajnokság, a BL és az angol bajnokság már az övék, ahogy Csiszár Jenő is, aki persze hangsúlyozza, hogy nem tért vissza a médiába, csak megint szerepel néha a tévében.

A Broadband TV News nevű szakportál értesülései szerint a Digi anyacége, a romániai RCS-RDS nagy arányú tőkeemelés előtt áll, a jelenlegi tízmillió euróról szeptember közepén várhatóan hatvanmillióra emelik a cég alaptőkéjé. Ez a lap szerint arra utal, hogy több hitelező inkább beszáll a cégbe, mintsem csődbe vigye kinnlevőségei behajtásával az RSC-RDS-t. Vagyis nincs túl jól Közép-Európa egyik legnagyobb médiavállalata, ami eddig is arról volt híres, hogy mindig előre menekül, új hódításaira szerzett pénzekből finanszírozza adósságait,

A magyar nézők ebből egyelőre annyit érzékelhetnek, hogy akár egy hónapot is várhatnak, ha DigiTv-előfizetést szeretnének kötni, más szolgáltatónál pedig jó ideig nem lehet majd elérni a DigSportot. A liverpooli meccset tehát az ország nagy része a Digi nehéz helyzete és a Tv2 furcsa szerződése miatt csak neten nézheti. Már ha egyáltalán: a DigiSport szervere az augusztus 24-ei budapesti meccs második percében összeomlott.

Hozzászólások (100)

 • klauss2009.09.01 11:56:11

  ja csak azért azt még hozzá kell tenni, hogy 1-2 perc késéssel megy a stream, ami elég bosszantó

 • rollerpig2009.09.01 11:57:12

  az milyen már hogy a kicseszett barátok közt fontosabb mint a válogatott meccsünk? (itt jegyzem meg hogy annak a szenny sorozatnak soha nem volt létjogosultsága és nem is értem a nézőit)
  minek is lesznek választások jövöre? nem lesz jo a rtl klubnak akkor elhalasztjuk egy évvel...

 • kgonzo2009.09.01 11:58:32

  Re: Kakula Zé
  Figyelmetlen vagy.
  A blog pillanatnyilag (11:58)(és már reggeltől) címlapos.

 • kgonzo2009.09.01 11:59:46

  Jaj! lemaradt:
  http://gulyas.blog.hu/2009/08/31/magyarorszag_rtl_klub_0_1

 • Kivlov2009.09.01 12:02:30

  tetves tv2-nek + retekklub!
  De sebaj, a tetthelyen kell nézni! Mindenki a Puskásba!!!

 • kukatr2009.09.01 12:06:57

  utálom a magyar focit, de ezeket a meccseket még én is megnézném... szarjanak sünt!

 • Dgzt2009.09.01 12:07:03

  Csak azért van TV a lakásomban, hogy a focit nézzek, mert már elegem van a fogatlan cigányoktól a Máunika sóból, a szélsőséges heti hetesből, erre már focit se nézhetek... Ki is baszom a kukába a tévét meg le is mondom az előfizetésemet... Fasza.. Kötelet azoknak akik ezt kitalálták!

 • Dgzt2009.09.01 12:10:53

  u.i: DigiTV meg menjen el a bús ... Ha megvette a jogokat, akkor már ne csak a 10 000 előfizetője láthassa a meccseket...

 • aseb2009.09.01 12:19:28

  Tényleg menjen mindenki a Pi...ba!

  Az RTL nem adj a válogatott meccset élőben, mert a kurva barátok közt című szennyet kell nyomatni időben.

  A TV2 meg a meccsek felét. MOst arróll ne is beszéljünk, hogy a Debrecen meccseiből 2-t lehetett élőben látni.

  Ezt a sok szemét kereskedelmi csatornát meg kellene regulázni, de alaposan.

  Még valami. Szerintem Magyarországon a magyar labdarúgóválogatott VB selejtezője vagy a Debrecen - vagy bárki más - kupaszereplése inkább "közszolgálati", mint a sok szemét politikus hazudozása, mocskolódása, a tolvaj bandák sikkasztásai.

  Akik ezt a helyzetet előidézték - a médiacézároktól
  a "celebeken" keresztül a politikusokig - na mind rohadjon meg.

 • valentinorossi2009.09.01 12:22:32

  Nemtommit vagytok úgy oda, a piacon lévő legjobb szolgáltató a DIGI!!! nekem 67 csatornát (az összeset, amiről beszéltek és olyat is amit még nem is tudtam, hogy van) 2700 Ft/hó díjért, ill. 20 mbit/sec-os netet szintén 2700 Ft/hó díjért ad. Toronymagasan a legjobb, mint bármi a mi eddig volt nekem. A júpíszínél ennek a töredékéért fizettem 13000/hó díjat!!!! Más kérdés. hogy nincs is nekik ilyen bő szolgáltatásuk....

 • mr.guargumi2009.09.01 12:24:45

  cbc: valójában a BL elég drága mulatság, elvileg a "körzeti kistévék" az életben nem láttak annyi pénz egybe, mint amennyibe egy ilyen csomag kerül. A Digi fizette a legtöbbet, övék a cucc, ilyen egyszerű ez üzleti szempontból.

  Az már más kérdés, hogy a Diginek mi haszna van mindebből. Új előfizetőket nem szereznek, mert nem hogy 1 hónapon belül, de 1 éven belül sem tudják lefedni az ország nagy részét a saját hálózatukkal. A negatív reklám is reklám, de amit összebénáznak a közvetítésekkel, az már azért több mint kellemetlen. Saját hálózaton belül nem tarthatják a sportcsatornájukat, mert ejnyebejnyét kapnak (mint ahogyan azt feljebb olvashattuk). Így most lett egy újabb sportcsatorna..nem volt még elég a piacon..

 • valentinorossi2009.09.01 12:24:59

  szóval a DIGI a legjobb és ahol én lakom 14. ker, ill. járkálok, haveroknál, vidéken, kocsmába, szal mindenhol van!!!
  Ti hol laktok, az űrben???
  Amúgy nekem digi kábelem van, de tányérosat bárki vehet, ua-ba kerül..... és bárhol jön és a legolcsóbbb!

 • parabellum2009.09.01 12:25:40

  Már alig várom, hogy feltörjék a digi legújabb kódolását, veszek egy okos beltérit és ingyen nézek 50+ csatornát....

 • mr.guargumi2009.09.01 12:27:14

  valentinorossi: Gratulálok. Azért vagyunk úgy oda, mert bár nagyon örömteli, hogy nálad elérhető és működik a szolgáltatásuk, az ország 70%-ban lehetőség sincs arra, hogy megrendelje az ember, mert nincsenek jelen. Csak ennyi a gond velük.

 • valentinorossi2009.09.01 12:28:10

  nem most kéne kapkodni bekötteni, a csúcsba!!!!
  már rég, amikor elkezdték akkor....
  nekem 13 napon belül behúzták az optikai kábelt és azon jön a net is meg a tv is....
  sokkal jobb a képem, jobb a netem
  6 perc alatt leszedek egy 1,3 gb-os moviet...
  istemkirály a digi

 • hatja2009.09.01 12:28:36

  mért nyeli le az index a kommentjeimet?

 • Aaronka2009.09.01 12:29:04

  Azt nem értem ebben mi a buli a DigiTvnek. Megvették valag pénzért a jogot és nézheti 300 ember az országban. Vagy náluk a reklám bevétel nem függ össze a nézettséggel???

 • valentinorossi2009.09.01 12:30:01

  senkit nem akarok megsérteni, de nekem kurvára bejött, nagyon elégedett vagyok, spórolok is azóta aszámlákon és toronymagasan jobb, amit kapok...

 • aseb2009.09.01 12:30:11

  Bassza meg a versenyképességet az egész mocskos médiavilág!

  Verseny akkor van, ha én választhatok. Ha a körzetemben UPC van, akkor nem választhatok.

  De az sem verseny, ha minden alkalommal újra kell kábeleztetni a házat! És a sok buzi szétveri a lakásomat, felássa a kertemet, amiért fizethetek persze!

  Tessék az adatátvitelt és az adatszolgáltatást - azaz a műsorszolgáltatást a műsor kábelen való terjesztésétől elválasztani.

  Ott van pl. a gáz. Atököm volt tele a szemét FŐGÁZzal, átmentem a gas.hu-hoz, ugyanazon a csövön, ugyanazon a vezetéken jön a gáz, még órát sem cseréltek.

  Tessék jogszabályban a műsorszolgáltatót és a kábelszolgáltatót különválasztani. A kábelre mindenki felrakhatja a kurva műsorát, és én megrendelem, ami érdekel.

  A mocsok UPC 60 csatornájából 40-et sohase nézek, leszarom a főző meg buzizó műsorokat, nem érdekel.

  De ez nem verseny. EZ a velünk történő nagy-nagy kibaszás.

 • mr.guargumi2009.09.01 12:30:50

  valentinorossi: nyugodj már le. Az, hogy nálad van, még nem jelenti azt, hogy mindenhol van, nehéz ezt felfogni? (úgy látom igen) Bp-n pl. csak a kerületek 50%-ban elérhetőek, és persze vidéken is csak pár várost fedtek le.

 • hatja2009.09.01 12:33:20

  talán majd most:
  Kedves kommentelők, kérlek titeket hogy vessétek el ama hiábavaló ötleteteket, mely eme bábáskodó adók bojkottálására irányulna. Fáradozásotok hiábavaló lenne, hiszen csak néhány száz szerencsés család tv nézési szokásait monitorozzák, és ebből általánosítanak az országra. egy műsor amit az EKG-Häkkinen-AVH szerint félmillióan néztek, lehet hogy valójában csak ötvenezren, a többi ember meg inkább kimozdult otthonról, bemászott az asszony mellé inkább vagy bámulta a monitort.

 • valentinorossi2009.09.01 12:34:12

  nem hiszem, h idióták vagytok....
  de ane a digit szidd, mert a júpíszi lefizetett mindenkit, hogy monopol helyzetben legyen egy jó darabig....
  de lassan azért kibasszák innen már remélem, mert kurva gusztustalanok...

 • aseb2009.09.01 12:37:29

  valentinorossi - Nagyon örülök, hogy neked van digid, de sokaknak nincs. Ez a digi egy kis mocsok román cég, egy dúsgazdag faszi áll a háttérben, és a célja, hogy keverje a szart.
  Az ember nem azért tévézik, hogy versenyeztesse ezeket a mocskokat, hanem, mert szórakozni akar.
  A baj az, hogy a szabályokat rohadt politikusok szabják meg, nem a mi érdekünk szerint, hanem a szolgáltatók vagy az őket korrumpálók érdekei szerint.

 • Gy762009.09.01 12:37:34

  Mintha a Sport Tv-én azt hallottam volna, hogy megszerezték a Liverpool Tv "adását", így minden Liverpool meccset köztük a BL-t is leadják.
  Csak fél füllel hallottam a hírt, nem tudom, hogy utólag, vagy élőbe.

 • frankó néró2009.09.01 12:38:01

  Egyszerűen felháborító az hogy olyan nímand csatornák amiknek az országos lefedettsége ilyen kismértékű megszerezhet ilyen fajsúlyú meccseket ill. közvetítési jogokat. Felháborító hogy nincs szabályozva az ,hogy csak akkor szerezhet meg iylen jogokat egy társaság ha bizonyos %-ban tud lefedettséget. Undorító , erkölcstelen pénzéhes ,csóró pitiáner emberek játszadozásai miatt nem nézhet az ember azt amit akar.Felháborító ez az egész és eleve megtiltanám a kereskedelmi televiziók részvételét a sportközvetítésekben mert tarthatatlan dolog az hogy az ember leül megnézni egy focimeccset és magában a közvetítésben a meccs a lényegtelen dolog az azt körülvevő színvonaltalan showműsort meg nézni meg hallgatni kell. Ugyanez a boxmeccseken a rtl-nél. Ebben az országban érdekelné az embereket a foci, pláne ha sikerünk van benne , és egész egyszerűen nem tudjuk nézni. Ezt a tv2-őt sem értem hogy lehet ilyen szerződést kötni hogy csak a keddi meccseket közvetíti.Az olcsóbb gondolom, a májusi szerdai döntőt már nem is fogják közvetíteni.Eszem faxom megáll!

 • valentinorossi2009.09.01 12:38:05

  amúgy nem értitek miért költöttek ennyit a bl jogra????
  hát ezért, hogy idén annyian akarják megvenni a szolgáltatásukat, hogy ne is bírják győzni bekötni!!!!
  le is fogják fedni az országot és ezzekkel az árakkal a többiek mehetnek a búsba

 • Suszter2009.09.01 12:38:26

  A Diginek kb. 4-500000 tv-s (tányéros + kábel) előfizetője van. Azért az nem olyan kicsi lefedettség.

  A BL meg szigorúan üzleti alapon megy. A válogatott meccs szerintem is közszolgálati cuccnak kéne lennie.

 • aseb2009.09.01 12:39:51

  Versenyeztetni kellene a közlekedést is, szétbaszni a békávét, lenne minden járatra egy cégecske, vehetnél öt bérletet vagy tizet, számos jegyet, aztán mehetne a verseny, hogy a privatizált hetessel mész kelenföldre vagy a privatizált hatossal a moszkva térre.

  Aki mindent a "versennyel" akar megoldani, beleraknám a fejét egy gilotinba, aztán versenyezzen, hogy ki a gyorsabb, ő vagy a penge.

 • papitoto2009.09.01 12:40:01

  Van Sport1 és Sport2

  miért nem azok közvetítik az összes foci?
  Akit érdekel,úgy fizet elő és kész.

  Miért hagyják az RTL-klubot és a többi hányadékot beleszólni ebbe?

  Engem pont nem érdekel egyik csatorna sem,mert higított fos.
  Mert józan gondolkodású ember lévén egyszerűen nem köt le,hogy Fekete Laci hogy főz ahogy az sem,mennyire szarul játszák el egy néni legurulását lépcsőn.Bár nem láttam,de hát miért kéne látni,amikor bármilyen médiában minden második mondat,hogy Magdi-anyus kipurcant.

  Honfitársaim,asszem minket Magyarokat egyre hülyébbnek néznek.

  ui.:

  Magdianyus vs. Loki 1v1 rated

 • valentinorossi2009.09.01 12:40:58

  az egész csak üzlet!
  amíg vkiknek a zsebe jól tele lesz a jogoktól, addig az lesz, amit a pénzesek akarnak....
  ha vkinek a bból lenne pénze, hogy csak opera menjen minden adón, akkor azt fog kelleni néznünk!!!!
  most meg ezt...

 • Bobos2009.09.01 12:41:11

  Majomképű, botlábú, elhízott, sorozatfüggő, antidepresszánson élő, antimagyar és antifocista baromarcúkáim, akik azt mondják, hogy nem fogunk semmiről sem lemaradni! Valóban rég volt ilyen fontos sikerek közelében a magyar futball, erre ti kiveszitek a szutykos gatyátokból a redves faszvakaró kezeteket, és azt írjátok ebbe a k....va fórumba, hogy "ugyan már, kit izgat ez.."! Hát engem izgat köcsögök, pedig nem vagyok vérben forgó szemű Loki-drukker, mégis a hazafiságom sarkall arra, hogy legalább a tv előtt ülve szorítsak a magyarok sikeréért.. Fanyalogjatok tovább a kilencediken rohadékok, titokban úgyis a meccsekre kapcsoltok szerdánként mocskok!!!

 • Bobos2009.09.01 12:42:23

  Calden, az édesanyádat tedd teherbe!

 • II. Lajos2009.09.01 12:42:29

  valentinorossi
  nem fogják lefedni az országot, mert egyrészt a dekóderek beszállítói beintettek a Diginek a hatalmas tartozás miatt, másrészt a szerelő cégek is beintettek neki szintén a hatalmas tatozások miatt, harmadrészt meg én is beintek nekik, mert mocskos szemétládádk! Ennyi!

 • aseb2009.09.01 12:44:20

  Bobos, tökéletesen egyetértek.

  Azt tudjátok, hogy a fókusz meg a többi szemét celeb műsort elfogadja közszolgálatinak a médiahatóság?

  Az, hogy Mancuskát most a Janika vagy a Béluka bassza, esetleg mindkettő, az közszolgálati téme, a válogatott meccs vagy a Loki BL szereplése meg nem.

  Agymosás folyik itt, már vagy húsz éve, már akinek még maradt agya.

 • valentinorossi2009.09.01 12:44:56

  papitot igazad van! én üzletember vagyok, sosem nézek tv-t
  mégis megvettem azt, amin minden van....
  csak politikát és sportot nézek, ez max egy héten 3 óra....
  a többi csak népbutítás és ha azt hiszed ellenállsz neki, TÉVEDSZ!
  aki nézi az be van húzva!
  milliárdokat költenek pszichiáterekre a cégek, mert pszichiátriai alapon marketingeznek a nagyok és 20fős orvosbrigád találja ki mikkel tudnak az érzékeidre hatni.
  csak arra nem hatnak, akik nem nézik!
  én nem nézem.

 • II. Lajos2009.09.01 12:45:24

  Bobosnál a pont! Maximálisan egyetértek!

 • valentinorossi2009.09.01 12:49:35

  én Arsenal drukker vagyok és mikor megtudtam, hogy nem nézhetem tovább a sport1-2n a meccseinket, akkor váltottam digire....
  ill. Vale Rossi fan és amikor kiderült, hogy azt semmi sem adja, akkor interneten néztem...
  aztán az mtv csak elkezdte közvetíteni....
  de sajna ma már nem azt nézünk amit akarunk, hanem amit a szolgáltatónk szolgáltat....
  amire pénze van...

 • papitoto2009.09.01 12:50:03

  Bobos jó ember!

  Aki egy kicsit is szereti a sportot,tudja,miért jó egy meccsen izgulni,még jobb saját csapatért izgulni.

  A Loki által nyújtott adrenalin adag felúlmulhatatlan.

  Miért ne szerethetnénk a sportot?
  Mit kifogásolnak ebben egyesek,akiket nem érdekel a sport?

  Én csak sportot vagy természetfilmért kapcsolom be a tv-t.

  Ha magyarvonatkozású,pláne,de a BL és a válogatott kifejezetten érdekel,ezért idegesít a pofátlan csatornák hozzáállása.

  Ha annyira jó biznisz a barátok közt c. sorozat,miért vesznek közvetítést,amikor már legalább évtizedek óta ilyen időpontokban vannak nemzetközi tétmeccsek?

  Erre ők meglepődnek.....hát,tényleg néha hülyének érzem magam,amikor nagyon annak néznek!!!

 • morrisal_2009.09.01 12:52:20

  Parasztország, Paraszttévé.

 • pimpalini2009.09.01 12:58:00

  Akárki akármit írkál itt össze-vissza, egy a lényeg:
  Az egész jelenlegi helyzet a mocskos digitv miatt van. Felverte az árakat az egekbe, ezért vagyunk most ott, ahol. A sportcsatornákon nem lehet angol, német bajnokikat nézni. A BL-fele is az övék. Egyetlen nyertese ennek az nb1, mert a csapatok rekord mennyiségű pénzt kaptak a közvetítési jogok miatt. Persze a vesztesei a nézők, de ez senkit sem érdekel.
  A digi elbaszta. Mocskos, mohó, türelmetlen módon nem bírt várni egy évet, nem bírt a seggén ülni.
  1-2 év alatt szép lassan - a 2700 forintos előfizetés miatt - az ország fele előfizetett volna rájuk. Így most rohadt sok pénzt beleraktak a közvetítési jogokba, de a hálózatukat nem tudják fejleszteni - ezen keressztül a reklámbevételek is alacsonyabbak - ami ugye a lényeg lenne. Elbaszták.

 • - Lynx -2009.09.01 12:59:16

  A Digiről csak annyit, hogy a tányéros verizó nálunk tökéletesen működött, mint időjárás előrejelző készülék. Ha a Dunakanyarban viharfelhők gyülekeztek a Digi jelezte. Csak sajnos azzal, hogy megszűnt az adás. Kiírta, hogy "nincs jel". Ahogy hallottam a probléma nem csak nálam, de több Digi-s előfizetőnél is előfordult a környékünkön.
  Egyébként szerintem szar! Volt vagy 80 csatornám amiből 20-30 magyar. Kötük egy rakás olyan (storyTV, főzős, stb), amit a büdös életben nem néztem. Csakúgy mint az egyéb Román, Moldáv vagy Bolgár csatornákat. Tavaly telt be velük a hócipőm, mikor az EB döntőt nem tudtam miattuk nézni. Élőben a neten néztem.
  Csakhogy én egy olyan sportbuzi vagyok aki ezeket az eseményeket immáron 15 éve videóra veszi. Sebaj! Van ismétlés is ugye? A Sport1 háromszor is leadta, és még azon kívül is volt 2 ismétlés, de mindben volt legalább 30 percnyi "Nincs jel" szignál. Azonnal leszereltettem!!!!!!! Olcsó, de szar is!!!!

 • d.z.2009.09.01 13:03:30

  Hogy a pöcsömben nyerhetett közvetítési jogot egy olyan csatorna, amit alig ér el pár ember az országban?

 • zgabi2009.09.01 13:04:13

  Nekem volt digi tévés előfizetésem, egy nagy kalap szart nem ért az egész, állandóan szakadoztak a filmek, mint ha egy karcos DVD-t néztem volna. Emiatt még jóval a hűségnyilatkozat lejárta előtt lemondtam, írták, hogy feljelentenek, de ennek már több mint 3 éve, s még nem történt semmi. A Lokit én is szívesen néztem volna, szerdán is a TV 2-n.
  Az, hogy ezt nem tehetem, szintén a digi tévé műve. emiatt most már annyira haragszom rájuk, hogy ha ingyen adnának nekem műsort, akkor se kellenének. Úgy látszik, az Erdélyi magyar vállalkozók hamar átveszik a balkáni román stílust.

 • papitoto2009.09.01 13:05:22

  ..és az MLSZ és a FIFA és az UEFA miért marad ki a prémiumból!

  Ők is részesedhetnének ebből a bók-csokorból,elvégre ők adták el így.

  Néha nem ártana egy hónap diktatúra minden évben.

  Csak amíg rendet rakna valami fasza politikus-akinek kiléte még ismeretlen- hogy egy kicsit magyar-párti legyen az élet itthon

  csak egy kicsit...

 • pimpalini2009.09.01 13:06:35

  Amúgy meg aki nem érti miért jó sporteseményt nézni, egyáltalán miért izgathat embereket sport, kérem akssza fel magát!
  A rendszeres sport nemcsak a koleszterinszintet csökkenti, meg a stresszt oldja (amit ugye a szutyok műsorokat megszakító reklámblokkok csak növelnek), hanem kitartást, célokat ad az embernek. Hazánkfiai sportsikereikkel pedig örömet csempésznek az átlagember hétköznapjaiba.
  Másnap szebben süt a nap, hamarabb elmegy a munkaidő, jobban esik a sör.
  Tessék csak a német foci 1954-es sikerére (bár nekünk ez fájdalmas volt) gondolni.

 • pimpalini2009.09.01 13:11:05

  Hát...
  Nemcsak 1 hónap diktatúra kellene.
  Amúgy diktátorunktól elég lenne csupán annyi, hogy betartatja a szabályokat. Lenne ám sírás-rívás...
  Visszavenne néhány vagyonkát, nem lenne ám gazdasági büntiknél 6 év elévülési idő! Milyen dolog, hogy lopok 160 milliárdot, 6 évig Venezuelában vagyok, utána büszkén, melldöngetve hazajövök, hogy a törvény betűje szerint tisztességes ember vagyok...

 • papitoto2009.09.01 13:11:48

  "Anarchoszindikalista közösség vagyunk és minden hétan más gyakorolja a végrehajtó hatalmat"

  :)

 • pimpalini2009.09.01 13:11:50

  Fő- és jószágvesztés, mint régen. Az rendet tenne.

 • pimpalini2009.09.01 13:14:18

  Ha már itt tartunk, még egy utolsó: a héten olvastam valahol, hogy a közszolgák átlagbére magasabb, mint a versenyszféra átlaga...
  Na azért ez sem semmi...:)

 • Mlaci12009.09.01 13:16:02

  Eladó Digi tányér, fej, és 2 db beltéri, átírással

 • adiiika2009.09.01 13:19:18

  Gratulálunk Tv2 !!!

 • whatever the weather be2009.09.01 13:19:28

  ki kiváncsi egy gyilkos csapatára???

 • Kakimuki2009.09.01 13:20:43

  A szemétség az, hogy bizonyos dolgokat pénzért sem lehet venni.
  Pl. a Sport1-et még plusz pénzért sem lehet megrendelni a szolgáltatók nagytöbbségénél. Egyszerűen kivették a csomagból. Helyette lehet nézni a dél-albán bajnokságot - a három évvel ezelőttit - a sportpluszon.
  Ahol kábelen jön a Digi, ott mindenhol dícsérik. Valóban óriási a sávszélesség és jó minőségű. Viszont ez csak a nagyvárosban, panelben.
  A tányérosuk egy kalap szar. Köztudottan a legszűkebb frekvencián adnak - szar minőségben, azért ilyen olcsók. Ja meg azért, mert nem fizetnek a dekóder beszállítóknak és a TV szerelő alvállakozóknak.
  Nem csúcsban akartam Digi-t rendelni és mégsem sikerült - úgy sem, hogy az összes szerelőnek feldobtam, hogy hajlandó vagyok zsebbe fizetni, csak mondják meg az árat.
  Egyébként két beltérit adtak volna, hűségnyilatkozat nélkül, alapáron. Persze úgy könnyű ígérgetni, ha nem tudnak szállítani.
  Nálam pl. használt suzuki árban lehet új BMW-t venni - csak most épp nincs...

 • pimpalini2009.09.01 13:21:39

  Baromarcú whatewer!
  Ki mondta annak a szerencsétlennek, hogy éjszaka a felezővonalon kerékpározzon ittasan? Hidd el: Bodnár nem fog játszani egy meccsen sem. De mivel ilyen sötét vagy, hogy egy lapra húzod az egész csapatot, bánom, hogy nem te voltál a kerékpáros!

 • lajosss2009.09.01 13:47:48

  JUSTINTV ird be ezt a keresobe ott nezhetsz minden meccset meg Alban tv is van:)
  En ott lattam a magyar albant!

 • csabb182009.09.01 13:55:29

  Ezek mindent megtesznek azért, hogy ne legyen egység ebben az országban.
  Gondoljunk csak bele!
  Nincs Diósgyőr-Szpari stb.... drukker csak magyar drukker van.
  Ez már eleve szar nekik, mert nincs balhé!!!!!!!!
  Mindenki elégedett lenne, senki nem foglalkozna a cigányokkal, azok se velünk, mindenki kicsit nyugodtabb lenne.
  De nem!
  Ezek a senkiháziak hergelik a népet.
  Szerintem a svéd meccs napján délelőtt még fel is vonulnak (hehe, amúgy komolyan)
  Nyugi!
  Nekik már nem sok van hátra. Az idő a történelem a sors vagy az istenek, a lényeg, hogy ezeket is elsodorja a vég.A bankjegyeiket meg majd eltüzeljük mi, mert amilyen csődbe viszik az ilyenek a világot már a pénznek sem lesz semmi értéke.
  Csesszék meg!
  Rádión is drukkolni fogok!!!!!
  Még nagyobb lelkesedéssel!!!!!!
  Na ehhez mit szóltok ti hülye médiapatkányok???
  Kinyalhatja mindegyik!!!

 • fejenagy2009.09.01 13:59:22

  Hát ez van !!!

 • KenGuruL2009.09.01 13:59:51

  ki mondta, hogy elő kell fizetni a digire? veszel egy tányért, veszel egy beltérit - 25.000 ft, is már az fel is vesz - beírod google-ba digi kód, beírod beltéribe - bár lehet automatikusan letőlti - és nézed a DIGI prémium csomagot, és szarsz a DIGI fejére. Ha meg emiatt megy csődbe, akkor legalább máshol lesz BL.

 • papitoto2009.09.01 14:06:56

  össze kéne fogni , emberek.

  Én nem vagyok vezéregyéniség,ugyhogy sajnos nem tudom,hogyan,de várom a jelntkezőket.

  Kettészakadt az ország:
  Magdianyus fun klub vs. Sport

 • papitoto2009.09.01 14:11:53

  Persze nem tükközős emberek vagyunk,de ha a közvetítési jogot nem lehet átadni,akkor az MTV1 adja kölcsön az RTL-klubnak a frekvenciáját jövő szerdán 20:45-22:45-ig az RTL-klubnak,így a kecske meg a káposzta meg minden boldog.Vagy mi.

  Kósza ötlet volt.
  Valszeg az M1 is valami halaszthatatlan sorzatot ad,amit az egész országnak látnia kell...

  lehet,hogy nem teljesen vagyok képben,tényleg nem nézem ezeket.

  Lehet hogy a szomszédok lesz épp akkor?!?

 • zgabi2009.09.01 14:12:10

  pimpalini: attól, hogy ha este az út közepén megy egy kerékpáros, s netán imbolyogva is mert ivott, még nem ütöm el, ha 90-el megyek. Ha 90-el megyek!!!! Volt rajta láthatósági mellény is, nehogy már azt mondjátok, mert részeg volt, ő tolatott bele Bodnár Mercijébe. Akármilyen részeg is a kerékpáros, ha kilencvennel megyek utána, akkor nem ütöm el, vagy ha mégis, legfeljebb megsérül. De ennek leszakadt a feje!!!! Kíváncsi leszek, mit állapítanak meg a szakértők, mennyivel ment Bodnár? Egyébként tök mindegy:, sajnos ő is éppen úgy meg fogja úszni, mint Császár Előd. Nagyon szomorú ez, hogy egy jó ügyvéd a neves embereket mindenből ki tudja menteni, mert ők meg tudják fizetni, a kisembert meg a sárba lehet taposni. Remélem, jövőre ez nem lesz így.

 • papitoto2009.09.01 14:21:36

  kedves zgabi!

  majd ha elütsz egy vadat,gondold át még egyszer,amit irtál!

  Valszeg ott tábla is jelzi,meg minden,te mégis elcsapod.

  Akkor te mi is vagy?
  Ha mondjuk kanyarban vagy,azt sem tudod melyik sávba kéne menjél,hogy elkerüld az ütközést.

  Ha 90-el mész,a szarvas áll,kikerülnéd de az pont akkor ugrik....mit csinálsz?

  Az ilyen balesetek nagyon véletlenül történnek és egyáltalán nem szándékosan.

  Ezek tragédiák,amiket sosem tudunk meg,hogy lehetett volna elkerülni.Ilyenek minden nap történnek az utakon és veled is akármikor megeshet.
  Attól te vérbeli bűnöző leszel,fiam??

  Bodnárról az egész ország tudja,hogy halálra gázolt egy biciklist.Nincs arra mód,hogy megbocsássa magának.

  Olyan elfogult vagy,mint az ország fele!

  valószínűleg nem tartotta be a kreszt és többel ment 90.
  Részegen nem lehet felülni biciklire.

  Te mennyi börtönt adnál neki?
  Szerinted a börtön ebben az esetben mit ér el?

 • CabStar2009.09.01 14:22:11

  http://lsport.we.bs/tv/digisporthu.html

 • papitoto2009.09.01 14:29:45

  egyébként kérdezz meg egy szakértőt,hohy ha 90-nel ütsz el valakit,az autó orrkialakítása miatt feldobja a motháztetőre,ott a vállára nehezedett testsúllyal berepülne a kocsiba a szélvédőn,csakhogy az autó teteje ilyenkor olyan mint a borotva.

  Ha belegondolok,hogy a balesetben a volánnal ülve belémpréselődik egy fejetlen ember,nem akarnék tovább élni ezzel a tudattal,az biztos!

 • CabStar2009.09.01 14:30:00

  papitoto: http://velvet.hu/sztori/2009/09/01/otvenkilenc_evre_iteltek_a_modelljeit_megeroszakolo_divattervezot/ - megláttam az előbb a címlapon, és te jutottál eszembe, nesze, egy híres és gazdag ember, kis ellenpéldának

 • papitoto2009.09.01 14:42:30

  nem értem a célzást.

  Amit küldtél,egy rossz emberről szól.
  Amit én mondok,hogy Bodnár egy jó ember.
  ..persze meg kell magyaráznom,úgy érzem:
  Nem attól jó ember,mert halálra gázolt egy biciklist,hanem mert jó futballista jó mentalítással egészséges életfelfogással.

  És egy barom,hogy nem figyelt eléggé és ez történt vele és a biciklistával.

  De attól még fiatalkorúakat megrontó perverz pszichopata.

  Kicsit analóg gondolkodásod van,de nemsokára átállunk digitálisra....ugye?

 • papitoto2009.09.01 14:43:45

  mármint a másik a pszichopata...kicsit elfogalmaztam
  Bocsi

 • lakota2009.09.01 14:47:32

  Nálam van Digi...
  De Q nem érdekel a foci... :)

 • papitoto2009.09.01 14:50:30

  na végre egy semleges és őszinte comment.

  Egy új szegmens.

 • Mashenka2009.09.01 14:55:44

  Hihetetlen, hogy egy szőröstalpú miatt szívjon itt a nép azon része aki kicsitt igényesebb. Nagyanyám mondja mindig, hogy ami az olcsóbb, az igazából a drágább. De hát úgy látszik, van aki inkább nézi az esőfelhőket, hogy tudja-e este nézni a Jóban Rosszbant, ráadásul ezzel az ilyen románokat támogatja. De a Tv2 is egy inkábbnemismondommilyen banda..."Kemény a szerződés, de olcsó. Különben is, kit érdekel, House hozza nekünk a szerdát!" Bár az lenne a legkevesebb amit át kéne raknijuk, meg tudnák oldani. De hát ezeknek nem az a lényeg, hogy mit adnak, hanem amit adnak azt mennyien nézik. Összességében, szív a hazafiasérzelmű, sportszerető nép. Meg az is aki Bundesligát vagy az angolokat nézné...

 • citydevil2009.09.01 15:09:56

  Engem inkább az gondolkodtat el,hogy mennyi pénz lehet ebben a szaros közvetitési jogban ha a Digi csak erre a szaros sportcsatornájára 600 000 előfizetőjének ennyi pénzt áldozott.És még az nb1 is benne volt a kalapban,ami köztudottan nem aranybánya.Az egészben az a felháboritó,hogy a mi érdekeinket a kutya sem nézi.Válts évente más szolgáltatóra ha látni akarod a Barcát,Arsenalt,Intert.Én MINDENT a Sport 1-2-nek adtam volna oda,de én ilyen rendes gyerek vagyok,mellesleg nem zsé,lehet ezért .

 • citydevil2009.09.01 15:13:18

  zgabi,mi lesz jövőre?Tudsz valamit?

  Sajnálom Bodnárt,egy igazán rendes gyerek,de ezt most beszopta keményen.

 • CabStar2009.09.01 15:27:46

  papitoto: bocs, az zgabinak ment volna, csak összekevertelek titeket

 • sukram2009.09.01 16:25:50

  Végre van focink...
  Erre a magyar (szar) média úgy szerződget, hogy a paraszt nem látja a meccseket.
  A sorozatok fontosabbak, mint a VÁLOGATOTT???
  Hol a retekbe élek.
  - MODERÁTOR - - MODERÁTOR -

  Dolgoztam egy kicsit a moderátor helyett mert kicsit felment a pumpa.
  Ennyi szarházit egyrakáson, mint a két "körösködölmi" TV -nél.
  Azt hiszem kezdem érteni, hogy hogyan sikerül a "kiárulták az országot" dumával híveket fogni.
  A tetű RTL is inkább örülne, hogy nézi valaki a szar műsorát, mert itt a VÁLOGATOTT, de a "sorozata" az fontosabb.
  Na most már abba hagyom mert ha itt lenne előttem egy felelős "szerkesztőnek" nevezett szarcsimbók, szét csapnám a száját, pedig az óvodában verekedtem utoljára. :)
  Kicsit hosszú lett. Szép Napot, remélem lesz megoldás. Ákos

 • sukram2009.09.01 16:38:12

  volt egy kis időm átfutottam, mit is mondanak a többiek.
  Azt hiszem egy maréknyi barom (már a TV -nél), tényleg hülyének néz minket.
  Mi meg tűrjük, mert mit tudunk csinálni.
  Ezért fizetett a TV 2 miliárdokat.
  Hol a f.szban lehet azt megcsinálni, hogy van egy csapat az adott országból, és nem engedik közvetíteni.
  Hát ezt azért megnézném a Spanyol vagy Olasz adóknál.
  Nem kel megvenni a jogokat, aztán majd a FIFA meg az UEFA is elgondolkodik..
  Bár..
  mindig lesz egy kis g..i aki megszegi az egyzményt, és elviszi a többiek elől az egészet.
  Miért is veheti meg egy román cég a magyar közvetítés jogát.
  Mi szabályozza ezt. (nehogy azt mondjátok, hogy az UNIO)
  Az UEFA törekszik a nemzeti lebderugás fejlesztésére, ki b.szta át Őket?
  Nem hiszem, hogy a sz.r tv -k nem kötöttek háttéralkut.
  Én barom meg idegesítem magam.
  Nem fogok meccset látni, majd megnézem a gólokat, de ha látok egy tv2 vagy rötölöst simán szétrúgom a valagát. (na erre meg majd nyomozni kezd a rendőrség, hogy fenyegetek)

 • GapingSoul2009.09.01 16:53:51

  A TV2 elkúrta, örüljünk, hogy egy ilyen kis sportcsatorna, mint a Digisport legalább közvetíti a szerdai meccseket. Akinek meg nincs otthon digisportja az idekattint hogy

  http://lsport.we.bs/tv/digisporthu.html

  és háromszoros hurrá a digisportnak.

 • jokkmokk2009.09.01 17:04:19

  A műholdas digire nem kell előfizetni.

  Ha van megfelelő beltérid, akkor a neten lehet találni megfelelő kódokat is hozzá.

 • kötözködő2009.09.01 17:10:03

  Engem is zavar, hogy nem országos csatornákon lesznek a meccsek.
  De még jobban zavar, hogy mennyi ember él itt még a kommunizmusban.

  Egyébként Bede már a tavaszal megírta, csak akkor még viccnek szánta:
  http://villaminterju.blog.hu/2009/05/18/villaminterju_michel_platinivel_az_uefa_elnokevel

 • jokkmokk2009.09.01 17:20:56

  A Diginek simán megérte megvenni a jogot.

  Marketingköltésük gyakorlatilag zéró, ma már mindenki ismeri nevüket.

  3 évre vették meg a jogokat, addig bőven van idejük kiépíteni a hálózatot.

  A meccsnézés nem alkotmányos jog, piacgazdaság van, jó reggelt kívánok!

 • pimpalini2009.09.01 17:38:29

  No mi a fene, kimoderálnak?

 • nagycapa2009.09.01 17:38:55

  mindenkinek ajánlom a www.myp2p.eu oldalt, innen latni fogod az összes meccset ingyen...

 • pirlo22009.09.01 18:21:31

  Sír a lelkem.és szerintem ezzel még sok sok (nem foci) hanem sport szerető MAGYAR van így!
  Hatalmas marketing szövegek, kedvenc filmed reklámjaiban lévő profi BL ajánló HOGY ÉRKEZÜNK, OTT LEHETÜNK..JÖN,JÖN,JÖN!!!..majd egy hatalmas pofon.
  A csatornák jogi, főleg pénzbeli befektetései miatt nem látható 3 meccs.
  Azt gondolom ez mindent elmond erről a tet..es országról!!
  a parasztnak csak marad a hülyítés a reklámból, a hirdetett pelenka a gyereken ugyanúgy átengedi a szart.
  Mint ahogy "hozzáértő" emberek szerződéseket kötnek csatornáknál..mit foglakozva azzal, ha Józsi Bácsi talán utolsó magyar Bl csapatát láthatná tvben.
  Hiszen Ők úgyis az Anfield Road-on hallgatják majd a "You'll never walk alone"-t

  Pedig bizony..mindig egyedül járnak.

 • pirlo22009.09.01 18:28:48

  dobok én is egy két linket, ahol látható.
  Nem volt még olyan amit ezekben ne káthattam volna.

  www.myp2p.eu
  www.justin.tv
  www.athde.net

  Csak mutassátok meg Józsi bácsinak is, aki azt sem tudja mi a net, hogy láthassa a kisöreg..talán..utoljára.

  Valóban szomorú..

 • szabika11062009.09.01 18:44:42

  3-4 éve a sport1 és a sport2 adta a legtöbb hazai, és német, angol, francia, spanyol ,olasz bajnoki meccseket

  aztán a sportklubb megvásárolta a spanyol és a német bajnoni meccsek közvetítési jogát, az eurosport 2 pedig az angol meccsekét

  mikor ezt megtudtam megrendeltem a vidanetnél a sport csomagot,benne a sportklubbal és a eurosport2-vel együtt

  1 évre rá lemondtam mert az eurosport 2 bekerült a sima 3-as csomagba,

  most azt hittem jó lesz mert a sportklubb már nem ad spanyol meccset, hanem ezeket ujra a sport1 és 2 adja, mondtam magamban nagyon fasza

  aztán nemrég az eurosport2 nem ad annyi angol meccset, mert párat a digisport ad, azok kibaszott rohadt pénzéhes faszok, ezért külön nem fogom megrendelni ezt a szart az biztos

  tv2 bl meccsek közvetítése előtt meg kedden viasat adott 1-et élőben, 1-et felvételről
  szerdán meg a m1 élőben, ez jó volt így
  de hogy most heti 1 meccs a rohadt kereskedelmi csatornán, aminek a székhelyét szívesen felgyújtanám, a reklámban meg ment előtte pár hónappal hogy bll mecccsek a tv2-ön, mondtam magamban Úristen, erre nagyon rábaszunk, és rá is basztunk de nagyon

  HETI 1 MECCS a BL-ből!!! nem gondoltam hogy idejutunk, szép hogy egy magyar csapat bejutott,akarjuk is nézni őket, ha nem tudom, akkor megnézem őket a stadionban
  de a Debrecenen kivűl más csapatot is meg akarnak az emberek nézni, és meg is fognak nézni, max külföldi csatornán, erről ennyit

  anyámközt síros geci sorozat hol lehet fontosabb mint egy magyar válogatt meccs pl???? emberek hol élünk mi?
  meglátok egy tv2 -es górét biztos szarrá verem, kinyalhatja mindegyik

  II. Lajos-t idézve:

  "Hogy dögölnének meg egytől egyig mind..."

 • moolash2009.09.01 19:39:27

  ez egy ilyen ország. Tavaly, amíg még TV2 sem adott, csak TV6, addig volt olyan kedd (vagy éppen szerda, ha m1 sem adott), hogy 16 tetves meccsből semmit nem láttunk itthon. Szavakat sem találok, de már nem lepődök meg semmin. (34 éves vagyok) Ismételt celebvacsorákat kell néznünk, meg dicsák romagyereket százhuszadszor, meg a T_mobil számlámból fizetett esztrád celeb-érdekességeket, etcetera etcetera...

 • szako2009.09.01 20:11:33

  nálunk 100 emberből 90-nél digi van.
  nullo problemo.
  aki meg akarja, bekötteti havi kemény kétezerakárhányszár forintért a digit.
  akit ez földhöz vág, ne tévézzen, hanem örüljön, ha marad száraz zsemle.

 • ihatemylife2009.09.01 20:27:28

  Nálunk hála a jó égnek digikábel van...de nem vagyok elégedett velük mert elég silány a minőség föleg a digisportnál az ismételt meccsek mínősége botrányos....
  Nem hiszem el , hogy legalábba BL meccsekig nem tudnák feltenni az upc és a THome kínálatába a digit...szánalmas....

  Még valami a digisportról....éa a Klausmann baromról...aki kurvára nem ért a Focihoz_ a bundesliga indulásakor ecsetelte a magyar játékosok helyzetét a német kluboknál...s azt mondta hogy kimagaslóan Hajnal és Huszti!!!!!! a legjobbak...ember akkor már Huszti 3 hónapja a Zenitben focizott......
  a másik......Spurs-Liverpool PL meccs( zabszem a seggemben mert fanatikus Pool drukker vagyok és nem voltam maradéktalanul boldog az igazolásoktól a Spurs azért bevásárolt és naon jók voltak az utsó fordulokban)amikor is ez a gyökér azt mondja hogy lefutott meccs a Spurs egy középcsapat egyértelmű a meccs.......hát a sörös dobozt tele sörrel összenyomtam mérgemben....úgy felhúzott ..na és mi lett a vége...áááááááá

  szánalmas csiszár-csisztu.kausmann----egyszerűen botrányos...

 • Gábor 692009.09.01 20:30:39

  A Digi-s beltérik minőségén höbörögni egy dolog, megjegyzem, jogos!!!
  A Pécs-i Szilva utcai Elcotec-ben készülnek, vadonat új, bontatlan készülékek garmadát küldjük vissza hetente, mivel használhatatlanul jönnek ki a gyárból.
  Egy Digi-s szerelő....

 • gitáros2009.09.01 20:33:40

  Nem az kérdés, mennyit ér egy tévének a közvetítése jog, hanem hogy hány marha fog pár meccs miatt előfizetni ennek a teszkócégnek a csomagjára, mielőtt bedől az egész.

 • gitáros2009.09.01 20:35:24

  Gábor69, nyilván... Ócsó hús meg a híg lé esete.

 • Blankaanya2009.09.01 23:42:09

  1 hónap? Nekünk Veszprémben fél év után kötötték be a Digi-t, akkor is csak kb. 6-8 telefonos és személyes anyázás után. Szerződéskötésnél 6-8 hetet ígértek, mire elköszöntünk, már 2-3 hónapról volt szó, majd a XXI. században fél évet vártunk egy sima tévébekötésre. Mellesleg egy kalap sz.rt nem ér, egy gyenge szélnél már elmegy az adás, mert NINCS JEL. Ez máshol is így van az országban. Nevetséges, szánalmas és CSÓRÓ cég! Mindekinek inkább a T-Home-ot javaslom, mert a UPC meg pénzéhes banda, aki csak akkor kezd kedves lenni az ügyféllel, ha az fel akar mondani. Ez itt kérem Magyaroroszág.

 • zsoltix2009.09.02 00:15:40

  18-19 èves korcsoport, hehe:) Köbe van vèsve, hogy mèg nem javìtottàk?:) Egy meccsbe csak egyszer lehet reklàmot benyomni, fèl òra batàrokköztböl meg negyed òra reklàm, a gagyi ertèel nem akarja elbaszarintani a bevètelt. A màsik is ugyanìgy van vele,gondolom. Menjenek a francba.

 • netsrot52009.09.02 05:40:01

  Nekem úgy ahogy van nem tetszik ez a kibaszott piac Gazdagság! Rohadt egy dolog. A "átkosban" volt egy két "gazdag" és a nép nem volt szegénységben és bizonytalanságban. Ma meg a többség szegény és a 10 ezer milliárdos é s milliomos vezényel...harácsol, korrumpál, kizsákmányol. Szar Kapitalizmus-demokratizmus. Eltarunk sok harácsoló politikust és apparátusát, a fasz feszengő repi bábú közt.elnök és apparátusát, a sok fasz "társadalmi" szervezetet, és a sok pártot,...nagy a létbizonytalanság, idegbetegek a családok,..jövőkép nincs. A sok ügyeskedőnek kellett a szar" rendszerváltás.
  A milliárdosok diktálnak még a tv nézésben is...hogy rohadna szét ez a rendszer, és megismételné magát a történelem és a nép " felébredne és "felkelne" akár fegyverrel is és elvenné a gazdag szaroktól mindent és szétosztaná!

 • valentinorossi2009.09.02 07:11:05

  én tényleg nemr értem, hogy a digit miért a írjátok le annyira....
  Méghogy a kábeles adás szar????
  ezt már csak azért írod, mert ideges vagy meg eszetlen!
  optikai kábelen jön az adás te f.sz! semmin nem kapsz jobbat!
  egyébként a tányérost is nézem az anyóséknél már vagy 2 éve, de abba sem volt még hiba!!!
  ti valahol a világvégén laktok????
  tessék beköltözni a civilizációba!!!
  sztem így jó ahogy van!
  meg nagyon sokak szerint!
  amúgy meg a jogokat értékestőket kell lebaszni (UEFA, MLSZ, stb.), mert a tv2, a digi csak az ügyfélkörének szerette volna a legjobb portékát megvenni és árulni, MINT MINDEN RENDES KERESKEDŐ, MERT EZ AZ ÜZLET LÉNYEGE!!! szép volt tőlük!

 • papitoto2009.09.02 08:02:44

  A kábeles ér valamit is,a radiójelszórásos net vagy tv nem megbizható,nem jó.
  Na most nálunk egy kábeles szolgáltató van.
  Csepelen.
  Nyugodt kis nyugdíjas felfogású banda.
  Rákérdeztem,lesz -e digisport.
  Válasz:
  Minek,igény sincs rá.

  Oh my god!

  elegem van már a szopásból itt M.O.-n,de ez a DVSC mizéria csapta ki a biztosítákot!

  Bajnai,intézkedj bazmeg!

 • charlie992009.09.03 00:13:05

  tudtommal nem olyan régen az volt a bl meccsek közvetítési feltétele ( csak )földi sugárzással is lehessen venni.

Aki a hasát szereti, Máltán boldog lesz

Ahol aranyló erődvárosok és nyúlpörkölt várja.

Szegeden nyaralok az idén!

Szegedi élménybeszámolóddal most egy családi nyaralást nyerhetsz!