Zsuzsanna
-2 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár ragyogóan süt a nap reggel alig lehetett valamit látni a Hármashatár-hegy tetejéről. Ködszurkálónak csak ez a hatalmas torony lógott ki a tejfölszerű ködből.

  164993819.bKOdj69U
  Fotó: Hajdu Lajos
 • NeYN1mh.png

  Február közepén valaki lavinát indított el a neten, amikor posztolta ezt a fotót a leméretezett Donald Trumpról, akiről azóta egy galériányi kép készült már hasonló helyzetekben.

  Így jár az, akiről annyi kép készül menet közben, hogy könnyen lecserélhetővé válik a képeken.

 • Valaki úgy gondolta, hogy jó ötlet ezer egynapos csirkét csak úgy otthagyni a mezőn, nem messze az angliai Peterborough-tól. Hogy ez valamilyen elfuserált állatmentő, vagy egy szándékos állatkínzó akció volt, egyelőre nem tudni.

  Vélhetően a közeli csirkefarmról kerültek a mezőre, ami később össze is gyűjtötte a kalandot többségükben túlélt csibéket. (via)

 • A Police.hu híre szerint reggel a XVIII. kerületi Nefelejcs utcai garázssor mögött lévő tó partján sétáltatta a kutyáját egy 13 éves kislány. Az eb a jégre futott, és amikor a lány utána ment, beszakadt alatta a vékony jégréteg. A rendőröket egy járókelő értesítette. A járőrök 5 perc alatt a helyszínre értek, és kihúzták a fuldokló gyermeket, akit a mentők a Heim Pál Gyermekkórházba szállítottak.